Maskeli Fedai
Favori Üye
Akif konusunda bölümün tek eksi yanıydı.Yav adam Erdeme bile bağırıyor arkadaş telefonda herkese emir falan veriyor.Şişirdikçe şişirmeye çalışıyorlar ama o balon çok fena patlayacak bakalım ne zaman
Yaparlar mı yaparlar.Mr.Key i 2 bölümde harcadılarakif denen adama bir an önce çözüm bulsunlar Necati Şaşmaz istese yapar bunu
tilki tüm kgt yi temizlese var ya ne müthiş bişey olur
ama korkuyorum akif tilkide posta koyacak diye
aga vadi bitmeden akif ölmez en iyi ihtimal şu olur birgün ali buhara ben oynamaktan sıkıldım rolü bitirelim falan derse belki öyle diziden çıkar bunun olacağınıda hiç zannetmemAkif konusunda bölümün tek eksi yanıydı.Yav adam Erdeme bile bağırıyor arkadaş telefonda herkese emir falan veriyor.Şişirdikçe şişirmeye çalışıyorlar ama o balon çok fena patlayacak bakalım ne zaman
bişeyi de abartmasan olmayacak demiBende de moral bozuklukugu var baya kafaya taktik herhalde karnim ağrıyor yemek yiyorlar su an yemek yicek mecalim yok sonra yicem
Tilki tun Kgt yi temizlese ardindan Akif peşine dusse Akifi de Polatin önünde patlatsa ardından Tilkiden Polata bir telefon konuşma falan olsa reytingler acayip bir sekilde patlarakif denen adama bir an önce çözüm bulsunlar Necati Şaşmaz istese yapar bunu
tilki tüm kgt yi temizlese var ya ne müthiş bişey olur
ama korkuyorum akif tilkide posta koyacak diye
şuan sorsalar akifin mi ölme ihtimali daha yüksek polatın mı hiç düşünmeden polatın ölme ihtimali daha yüksek derimaga vadi bitmeden akif ölmez en iyi ihtimal şu olur birgün ali buhara ben oynamaktan sıkıldım rolü bitirelim falan derse belki öyle diziden çıkar bunun olacağınıda hiç zannetmem
Psikolojik travma geciriyorum su an abartma degilbişeyi de abartmasan olmayacak demi
Akifi savunuyordun 2 gün önceaga vadi bitmeden akif ölmez en iyi ihtimal şu olur birgün ali buhara ben oynamaktan sıkıldım rolü bitirelim falan derse belki öyle diziden çıkar bunun olacağınıda hiç zannetmem
yazış şeklini düzelt aga bu dediğin bence müthiş bi senaryo helal olsunTilki tun Kgt yi temizlese ardindan Akif peşine dusse Akifi de Polatin önünde patlatsa ardından Tilkiden Polata bir telefon konuşma falan olsa reytingler acayip bir sekilde patlar
aga büyük geçmiş olsun dikkat et kendinePsikolojik travma geciriyorum su an abartma degil
aga malesef sana istemeyerek katılıyorum , akif şu an en vazeçilmez adam ,şuan sorsalar akifin mi ölme ihtimali daha yüksek polatın mı hiç düşünmeden polatın ölme ihtimali daha yüksek derim
akif ölmez kimse boşuna kendini bu şekilde avutmasın ama pana film de sesimizi duysun nolur!
Yok aga benim sayfam
aga sakın yazma bu anlatılanları bizdeki tarih kitaplarıyla alakası yok söyleyeyim 😀@takas aga Pazartesi İnkilap sinavi var bu Vadide gecen konulardan cikacak sinav bunlari gecirsem kagida not verir mi hoca? Simdi 20-30 sayfa ezberlemek sor
olm kitaptan çalış kalırsın bak@takas aga Pazartesi İnkilap sinavi var bu Vadide gecen konulardan cikacak sinav bunlari gecirsem kagida not verir mi hoca? Simdi 20-30 sayfa ezberlemek sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?