Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Akif konusunda bölümün tek eksi yanıydı.Yav adam Erdeme bile bağırıyor arkadaş telefonda herkese emir falan veriyor.Şişirdikçe şişirmeye çalışıyorlar ama o balon çok fena patlayacak bakalım ne zaman

Geçen senenin reytinglerine baktım 28 kasımda bölüm yayınlamamış 21 kasımda yayınlanan bölümün reytingleri
total: 14.18
ab: 9.61

bu sene
total: 8.36
ab: 6.70

akif denen adama bir an önce çözüm bulsunlar Necati Şaşmaz istese yapar bunu
tilki tüm kgt yi temizlese var ya ne müthiş bişey olur
ama korkuyorum akif tilkide posta koyacak diye

geçen sene 12 aralık

1KURTLAR VADISI PUSUATV20:41:4023:25:0714,9932,4546,18
2KURTLAR VADISI PUSU (OZET)ATV19:59:3920:41:407,1416,2244,04

tam 15 reyting
sonra 15 i de geçiyoruz

Akif konusunda bölümün tek eksi yanıydı.Yav adam Erdeme bile bağırıyor arkadaş telefonda herkese emir falan veriyor.Şişirdikçe şişirmeye çalışıyorlar ama o balon çok fena patlayacak bakalım ne zaman
aga vadi bitmeden akif ölmez en iyi ihtimal şu olur birgün ali buhara ben oynamaktan sıkıldım rolü bitirelim falan derse belki öyle diziden çıkar bunun olacağınıda hiç zannetmem

akif denen adama bir an önce çözüm bulsunlar Necati Şaşmaz istese yapar bunu
tilki tüm kgt yi temizlese var ya ne müthiş bişey olur
ama korkuyorum akif tilkide posta koyacak diye
Tilki tun Kgt yi temizlese ardindan Akif peşine dusse Akifi de Polatin önünde patlatsa ardından Tilkiden Polata bir telefon konuşma falan olsa reytingler acayip bir sekilde patlar

aga vadi bitmeden akif ölmez en iyi ihtimal şu olur birgün ali buhara ben oynamaktan sıkıldım rolü bitirelim falan derse belki öyle diziden çıkar bunun olacağınıda hiç zannetmem
şuan sorsalar akifin mi ölme ihtimali daha yüksek polatın mı hiç düşünmeden polatın ölme ihtimali daha yüksek derim

akif ölmez kimse boşuna kendini bu şekilde avutmasın ama pana film de sesimizi duysun nolur!

Tilki tun Kgt yi temizlese ardindan Akif peşine dusse Akifi de Polatin önünde patlatsa ardından Tilkiden Polata bir telefon konuşma falan olsa reytingler acayip bir sekilde patlar
yazış şeklini düzelt aga bu dediğin bence müthiş bi senaryo helal olsun :D
harbiden de uçar he heycan falan katsalar iyice tilki den polata bi medyan okuma daha ne efsane olur

şuan sorsalar akifin mi ölme ihtimali daha yüksek polatın mı hiç düşünmeden polatın ölme ihtimali daha yüksek derim

akif ölmez kimse boşuna kendini bu şekilde avutmasın ama pana film de sesimizi duysun nolur!
aga malesef sana istemeyerek katılıyorum , akif şu an en vazeçilmez adam ,

@takas aga Pazartesi İnkilap sinavi var bu Vadide gecen konulardan cikacak sinav bunlari gecirsem kagida not verir mi hoca? Simdi 20-30 sayfa ezberlemek sor
olm kitaptan çalış kalırsın bak :F vadiden de öğrendiklerin varsa takviye yaparsın ama çalış mutlaka

neyse beyler muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten sizlerde olmasanız içimizi kime dökecez hepiniz sağolun varolun İnşallah vadimiz hakettiği oranları alacak er yada geç

benim yarın son 1 sınavım daha var ona çalışmam lazım hadi iyi akşamlar

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman