Carsamba gunu nerden buldun bölümü de izliyorsun 😱Yok artik 😱 Polat Ebruya teklif etmisti orada farkında isen bolümü canli anlatim yapiyordum
Valla kadir son kozumu alpacino ile yapardim her ne pahasina olursa olsun bu reyting sistemine yenik dusmezdim.bu dizi oyle alalade bir dizi deil 12 yillik bir emek var hem necati beyin hemde biz vadi sevenlerin .muhtesem yuzyili hic sevmedim ama adamlar diziyi ayakta tutmak icin devamli yerli unlu oyuncular takviye yaptilar diziyi hem diri tutgular hemde medyada haber yaptilar .vadi bu kadar kolay pes etmemeli bir atraksyonlar yapmali onlar bu reyting sistemiyle bizi durduruyorsa vadide dinamik ve ayakta kalmak icin devamli atilimlar yapmali@china_shangai abi muhakkak necati abinin planları arasında başka holywood yıldızlarınıda getirmek vardı yalnız bu reytinglerden sonra ne olur bilmem? sen olsan getirir miydin? bu kadar maddi ve manevi yükün altına girer miydin?
evet abi haklısın zorlamak lazım bence de yine bu hamle yapılmalı, peki şunu sorayım o hamle bu sezon mu yapılmalı yoksa gelecek sezon için mi, inan bunları bilmişlikten değil net birşey diyemediğimden soruyorumValla kadir son kozumu alpacino ile yapardim her ne pahasina olursa olsun bu reyting sistemine yenik dusmezdim.bu dizi oyle alalade bir dizi deil 12 yillik bir emek var hem necati beyin hemde biz vadi sevenlerin .muhtesem yuzyili hic sevmedim ama adamlar diziyi ayakta tutmak icin devamli yerli unlu oyuncular takviye yaptilar diziyi hem diri tutgular hemde medyada haber yaptilar .vadi bu kadar kolay pes etmemeli bir atraksyonlar yapmali onlar bu reyting sistemiyle bizi durduruyorsa vadide dinamik ve ayakta kalmak icin devamli atilimlar yapmali
estağfurallah ben vadinin yerinde olsam eğer holywod yıldızı oynatacaksam ılk olarak medyada ufak ufak haber yaptırırdım ve bu sezonun sezon finalinde ufak bir görüntü gösterirdim asıl hedef gelecek sezona olurdu düşünsene sezon finalinde alpaçınonun göründüğünü.kanallar vadiyi kapmak için kıyasıya yarışara girerledi.şubatta medyaya haber sızdırırdım hem ilgi alaka tavan yapardı hemde bidaha ki sezon için kanalları kızıştırırdım yani bir taşla iki kuş vururdum. bbu sezon içinde iki yada üç ünlü yerli aktörlerle yoluma devam ederdim herbirinin rolü 5 yda 6 bölümlük olabiilir.biri çıkar diğeri girerdi böylece hem medyada habberin çoğalırdı hemde izleyiiiciyi meraklandırırdım devamlı dinamik kılardım diziyievet abi haklısın zorlamak lazım bence de yine bu hamle yapılmalı, peki şunu sorayım o hamle bu sezon mu yapılmalı yoksa gelecek sezon için mi, inan bunları bilmişlikten değil net birşey diyemediğimden soruyorum
Beyaz Tv de tekrarları oynuyor saat 18.00-19.45 arası oradan izliyorum. Hem istesem Dvd den de izlerim yazın dvd de 161. bölüm hedeflemiştim ama malesef 157.bölüme kadar izleyebilmiştim. Bu sene eski vadi (97 bölüm) Pusu (259 bölüm(tahminen)) izlemeyi hedefliyorum
valla ne diyim gayet yerinde tespitler , inşallah tam gaz yolumuza devam ederizestağfurallah ben vadinin yerinde olsam eğer holywod yıldızı oynatacaksam ılk olarak medyada ufak ufak haber yaptırırdım ve bu sezonun sezon finalinde ufak bir görüntü gösterirdim asıl hedef gelecek sezona olurdu düşünsene sezon finalinde alpaçınonun göründüğünü.kanallar vadiyi kapmak için kıyasıya yarışara girerledi.şubatta medyaya haber sızdırırdım hem ilgi alaka tavan yapardı hemde bidaha ki sezon için kanalları kızıştırırdım yani bir taşla iki kuş vururdum. bbu sezon içinde iki yada üç ünlü yerli aktörlerle yoluma devam ederdim herbirinin rolü 5 yda 6 bölümlük olabiilir.biri çıkar diğeri girerdi böylece hem medyada habberin çoğalırdı hemde izleyiiiciyi meraklandırırdım devamlı dinamik kılardım diziyi
bu benim nacizane fikrim bu olasılıkları çoğaltabilirsin.burada önemli olan vadinin devamlılığını dinamikliliğini izliyecilere hissettirmek.zaten bu tür atraksyonlarla herkesin dikkatlerini rahatlıkla cezbedersin.
yeni mi yoksa kazanın olduğu günlerde mi yayınlandı bu video
Tapatalk 2
4 Kasım diyor eski bir video.bu video
yeni mi yoksa kazanın olduğu günlerde mi yayınlandı bu video
BENCE [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] yu izle maçın zaten bir iddiası yok 😀offffff beşiktaşın maçı varmış bu kşam saat 22:00 🙁🙁🙁
vadiyi 22:00 kadar 1 saat izleyebilicem malesef son 1 saatini izleyemicem
o benim elimde değilki cnm ben zaten televizyondan izlemiyorum dizilerimi netten digitürk pilaydan izliyorum çünkü babam televizyonu brakmıyor maç yada basket seyrediyorBENCE [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] yu izle maçın zaten bir iddiası yok 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?