Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@china_shangai abi muhakkak necati abinin planları arasında başka holywood yıldızlarınıda getirmek vardı yalnız bu reytinglerden sonra ne olur bilmem? sen olsan getirir miydin? bu kadar maddi ve manevi yükün altına girer miydin?

Süha'dan önce, Sır Katibi ''Ömer Baba'' idi..
Anlayacağınız Ömer Baba da bir oluşumun içindeydi.Aslan Akbey Polat Alemdarı boşuna mı Ömer Babanın yanına verdi ?😉

@china_shangai abi muhakkak necati abinin planları arasında başka holywood yıldızlarınıda getirmek vardı yalnız bu reytinglerden sonra ne olur bilmem? sen olsan getirir miydin? bu kadar maddi ve manevi yükün altına girer miydin?
Valla kadir son kozumu alpacino ile yapardim her ne pahasina olursa olsun bu reyting sistemine yenik dusmezdim.bu dizi oyle alalade bir dizi deil 12 yillik bir emek var hem necati beyin hemde biz vadi sevenlerin .muhtesem yuzyili hic sevmedim ama adamlar diziyi ayakta tutmak icin devamli yerli unlu oyuncular takviye yaptilar diziyi hem diri tutgular hemde medyada haber yaptilar .vadi bu kadar kolay pes etmemeli bir atraksyonlar yapmali onlar bu reyting sistemiyle bizi durduruyorsa vadide dinamik ve ayakta kalmak icin devamli atilimlar yapmali

Valla kadir son kozumu alpacino ile yapardim her ne pahasina olursa olsun bu reyting sistemine yenik dusmezdim.bu dizi oyle alalade bir dizi deil 12 yillik bir emek var hem necati beyin hemde biz vadi sevenlerin .muhtesem yuzyili hic sevmedim ama adamlar diziyi ayakta tutmak icin devamli yerli unlu oyuncular takviye yaptilar diziyi hem diri tutgular hemde medyada haber yaptilar .vadi bu kadar kolay pes etmemeli bir atraksyonlar yapmali onlar bu reyting sistemiyle bizi durduruyorsa vadide dinamik ve ayakta kalmak icin devamli atilimlar yapmali
evet abi haklısın zorlamak lazım bence de yine bu hamle yapılmalı, peki şunu sorayım o hamle bu sezon mu yapılmalı yoksa gelecek sezon için mi, inan bunları bilmişlikten değil net birşey diyemediğimden soruyorum

evet abi haklısın zorlamak lazım bence de yine bu hamle yapılmalı, peki şunu sorayım o hamle bu sezon mu yapılmalı yoksa gelecek sezon için mi, inan bunları bilmişlikten değil net birşey diyemediğimden soruyorum
estağfurallah ben vadinin yerinde olsam eğer holywod yıldızı oynatacaksam ılk olarak medyada ufak ufak haber yaptırırdım ve bu sezonun sezon finalinde ufak bir görüntü gösterirdim asıl hedef gelecek sezona olurdu düşünsene sezon finalinde alpaçınonun göründüğünü.kanallar vadiyi kapmak için kıyasıya yarışara girerledi.şubatta medyaya haber sızdırırdım hem ilgi alaka tavan yapardı hemde bidaha ki sezon için kanalları kızıştırırdım yani bir taşla iki kuş vururdum. bbu sezon içinde iki yada üç ünlü yerli aktörlerle yoluma devam ederdim herbirinin rolü 5 yda 6 bölümlük olabiilir.biri çıkar diğeri girerdi böylece hem medyada habberin çoğalırdı hemde izleyiiiciyi meraklandırırdım devamlı dinamik kılardım diziyi

bu benim nacizane fikrim bu olasılıkları çoğaltabilirsin.burada önemli olan vadinin devamlılığını dinamikliliğini izliyecilere hissettirmek.zaten bu tür atraksyonlarla herkesin dikkatlerini rahatlıkla cezbedersin.

Son düzenleme:
'' Bu Bir Mafya Dizisidir '' İzlerken bile tüylerim diken diken oldu be ne günlerdi be

Carsamba gunu nerden buldun bölümü de izliyorsun 😱 :)
@Çiğdem- yanlış alarm yine evde kaldin :(
Beyaz Tv de tekrarları oynuyor saat 18.00-19.45 arası oradan izliyorum. Hem istesem Dvd den de izlerim yazın dvd de 161. bölüm hedeflemiştim ama malesef 157.bölüme kadar izleyebilmiştim. Bu sene eski vadi (97 bölüm) Pusu (259 bölüm(tahminen)) izlemeyi hedefliyorum :D

Karizma

10518684_361076774068544_9105342573248630140_n.jpg

Son düzenleme:
Yarın ki bölümü merakla bekliyoruz.. Andy Garcia bölüme yine damgasını vuracak.. bu adam bu sezon Vadiye muhteşem bir hava kattı.. adam o kadar keyifle canlandırıyor ki karakterini, izlerken bizi mest ediyor .. Vadi tarihinde çok özel bir yerini almıştır kesinlikle.. Allahın izniyle gelecek sezon da Al Pacino bombasını bekliyoruz.. Al Pacino, Andy Garcia ve Polat'ın ayasofya benzeri bir buluşma sahnesi olsa, bu kez Türksat 4A uydusu iflas eder artık heral.. 🙂

Tapatalk 2

Son düzenleme:
estağfurallah ben vadinin yerinde olsam eğer holywod yıldızı oynatacaksam ılk olarak medyada ufak ufak haber yaptırırdım ve bu sezonun sezon finalinde ufak bir görüntü gösterirdim asıl hedef gelecek sezona olurdu düşünsene sezon finalinde alpaçınonun göründüğünü.kanallar vadiyi kapmak için kıyasıya yarışara girerledi.şubatta medyaya haber sızdırırdım hem ilgi alaka tavan yapardı hemde bidaha ki sezon için kanalları kızıştırırdım yani bir taşla iki kuş vururdum. bbu sezon içinde iki yada üç ünlü yerli aktörlerle yoluma devam ederdim herbirinin rolü 5 yda 6 bölümlük olabiilir.biri çıkar diğeri girerdi böylece hem medyada habberin çoğalırdı hemde izleyiiiciyi meraklandırırdım devamlı dinamik kılardım diziyi

bu benim nacizane fikrim bu olasılıkları çoğaltabilirsin.burada önemli olan vadinin devamlılığını dinamikliliğini izliyecilere hissettirmek.zaten bu tür atraksyonlarla herkesin dikkatlerini rahatlıkla cezbedersin.
valla ne diyim gayet yerinde tespitler , inşallah tam gaz yolumuza devam ederiz

ömer babanın ölümü ile senaryo bambaşka bir hal alacağa benziyor.ardında o kadar büyük sırlar bıraktı ki biz vadi izliyenlerini çok şaşırttı .şimdi hepimiz eski defterleri karıştırmaya başladık eski diyalogları tekrardan izlemeye başladık .ömer baba geçmiş bölümlerde kimlerle temasa geçtiyse onlarla olan diyalogları önem kazandı .şöyle bir geçmişe uzanalım. ömer babanın aslında kim olduğunu kimse bilmiyordu bence. ne aslan amca ne adil bey nede başkası. zannımca bu senaryo baştan düşünülmüş bir şey deildi.en azından geçen sezondan itibaren düşünülmeye başlamıştır. çünkü bizler sürekli ömer baba kim ömer babanın arkasından kesin birileri çıkacak diyorduk. görüldü ki dediklerimizde haklıydık adam derin devletin kilit kişileriyle tanışmış ve konuşuyordu. her hangi bir sıradan insanın bu kadar da herkesle tanışabileceği imkansızdı.bizim şahid olduğumuz kişiler arslan amca adil bey v.s......

belkide baştan beri düşünülmüş bir şey olabilir. zamanla göreceğiz. ama asıl merak edilen husus ömer baba tam olarak bu yapılanmanın neresinde . sır katibi tamam ama polatın ali candan olduğunu bilemeyecek veya yaşadığını bilemeyecek kadar bu olaylardan bi haber olması düşündürücü deil mi ? ya da üye olduğu bu yapılanma da mı derin devleti bilmiyordu ? benim kafamda baya bir soru işaretleri oluştu bakalım gelecek bölümlerde bu konu bizlere nasıl yansıtılacak merakla ve heyecanla bekliyoruz .inşaallah gizemi bol ters köşeleriyle bizleri şaşırtan bölümler olur

offffff beşiktaşın maçı varmış bu kşam saat 22:00 🙁🙁🙁
vadiyi 22:00 kadar 1 saat izleyebilicem malesef son 1 saatini izleyemicem :T

BENCE [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] yu izle maçın zaten bir iddiası yok 😀
o benim elimde değilki cnm ben zaten televizyondan izlemiyorum dizilerimi netten digitürk pilaydan izliyorum çünkü babam televizyonu brakmıyor maç yada basket seyrediyor
ama artık digitürk pilaydan izleyemiyorum vadiyi yasak diye yayın vermiyorlar :ppp::ppp::ppp:
bende anlaşma yaptım babamla beşiktaş maçı dısında artık vadiyi televizyondan izlicem diye basket yada başka maç olursa televizyonu artık veremem dedim ama beşiktaş maçında alma şansım yok televizyonu 🙁🙁🙁