Polat Şaşmaz
Favori Üye
Evet kardesim konuya girme hakkina sahipsin. Ama. Bu konuya gelip milleti kiskirtma hakkina sahip değilsin !!Niye arkadaşım konuyu da mı tapuladınız,bende forumun bir bireyi olarak girebilmek hakkına sahibim öyle değil mi?
Ben kimseyi yargılamam benim ne haddime , ben sadece görüşümü bildiriyorum ama yine sert bir şekilde cevap alıyorum, Eleştiri getir kardeşim ben getirme demiyorum !! Ama söylediğim görüşe saygı duy diyorum, sizin başka diziler konusunda yazdığınız yorumlara benim bir lafım oluyor mu ? Yani sizde burayı öyle bir sahipleniyorsunuz ki sanki sizin gerçekten evinize girmiş gibiyim üstten bana konudan çık demeler falan , Şuan izlemiyor olmam ileride izlemiyeceğim anlamına mı geliyor ,ben her izlediğim şeyin iyi veya kötü yanını ortaya koyarım ,sizden de bekliyordum ama esgeç.. Neyse tartışma çıkarmaya niyetim yok geçen günden kalan içimdkei birkaç şey onları söylemeye çalıştım düzgün bir biçimde ama yine terslenmekle karşılaştım....
Ben mi kışkırtıyorum ?? Millet bu yorumuna başka tarafı ile güler lütfen arkadaşım, benim öyle bir niyetim olmuş olsaydı daha tahrik edici şeyler yazardım, neyse ben gereken cevabı aldım benim yazdığım herşeyde siz kışkırıyorsunuz ,her türlü görüşe kapalıymışsınız madem yazı yazmıyım !!!Evet kardesim konuya girme hakkina sahipsin. Ama. Bu konuya gelip milleti kiskirtma hakkina sahip değilsin !!
Baska bir sey yazmaya gerek kalmadi herhalde sen kendine verirsin güzel bir cevap seni kendinle basbasa birakiyorumBen mi kışkırtıyorum ?? Millet bu yorumuna başka tarafı ile güler lütfen arkadaşım, benim öyle bir niyetim olmuş olsaydı daha tahrik edici şeyler yazardım, neyse ben gereken cevabı aldım benim yazdığım herşeyde siz kışkırıyorsunuz ,her türlü görüşe kapalıymışsınız madem yazı yazmıyım !!!
Gerçekten Çiğdem gibi eleştiri yapamıyorsunuz, Eleştiriye kapalısınız ..dediğim gibi Polat dizinin can damarı ama halen inat ediyorsunuz ....
Ben gereken cevabı sizden aldım zaten gerek kalmadı...Baska bir sey yazmaya gerek kalmadi herhalde sen kendine verirsin güzel bir cevap seni kendinle basbasa birakiyorum)
Kurtlar Vadisi Pusu alt forumlarında@-KADİR-238. Bolumun fragmani cikti mi ciktiysa nerede ben goremedim
bunu ypan sağır olabilir bence cnm akife kini vardı sonucta eğer sağır yapıyorsa ölebilir bence 🙂🙂🙂aynura ölür mü agalar ?
![]()
büyük ihtimalle bence de ölürbunu ypan sağır olabilir bence cnm akife kini vardı sonucta eğer sağır yapıyorsa ölebilir bence 🙂🙂🙂
bu nasıl bir yorumdur koptum resmenFragmanda amonu gormek bile beni heyrcanlandirdikeske imkan olsaydi bu sezon full oynasaydi.fragmana gelirsek cok karmasik sanki ortaya karisik kebap gibi geldi her telden her karakterden bir tat bulmak mumkun
))))) sagir var tilki var amon reis var tabi en en onemli ve mumtaz sahsiyet polatin yandan yemisi rol uretme kabizi AKIF abimiz var nede olsa polat abisinin yoklugunda kgt moruklar siyah sancak bu sahsiyetten sorulur🙂
Ya kadir maci seyrettin mi moralim bozuldu yabu nasıl bir yorumdur koptum resmen![]()
ilk yarı yine idare ederdi de ikinci yarı kötüydü maçı izledim tabiYa kadir maci seyrettin mi moralim bozuldu ya)))bizim capsizlsr nasil oynadilar🙂
Oprogram cok manyak komik bir program vadiyi gosterdiler miYok artik Star Tv de resmen Vadiyi gisteriyirlar avin avin 'F