Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aaa korktuğumuz başımıza geldi işte akif yine polat elamdar oluyor 😱😱😱
ayyyy hiçç zahmet etmeyin bölüm falan çekmeye rica ediyorum necati bey dönene kadar kaç ay olursa olsun şu diziye ara verin 2 haftadır vadi en kötü reytinglerini alıyor totelde 2 haftadır 9 alamıyoruz ab gurubunda 3.sıradayız insanlar zaten tepkili bıkmıslar bazı şeylerden değişikli arıyorlar ve siz şaka gibi bir kararla bu bıkmıs seyircilerin karsısına akifi tekrardan polatın koltuğunda karşımıza geçiriyorsunuz ayoll bu milletin zaten bıktığı şeylerden biriside akif bunu kaçd efa söyleeycem siz birde o akifi o koltuğa oturtarak necatinin yokluğunu geçirmeye çalısıcaksınız allah aşkına bölüm falan yayınlamayın vadi belkide tarihinde almadığı en kötü reytingleri alabilir allah korusun totelde 6 reytingi görebiliriz bizi bu duruma allah aşkına sokmayın akif hevesiniz yüzünden bu reytingleri bize aldırmayın insanlar akiften bıkmıslar zaten 2 haftadır korkunc reytingler alıyoruz ve bu bıkmıs seyircinin karşısına siz akifi birde o koltuğa oturtarak cevap verirseniz totelde 6 reytinge kadar gidebiliriz ab gurubunu hiç düşünemiyorum bizi bu durumlara sokucaksanız eğer hiç bölüm vermeyin brakın necati bey iyileşene kadar bekleyin 1 ayda olsa ara verin vadinin rezil olmasından iyidir sizin vadiyi küçük durua düşürmeye hakkınız yok eğer reytingler 10 da olsaydı akif le ozaman idare ederdiniz çok çok 8 reytinge düşerdik ama şuan zaten 8 reytingteyiz ve millet zaten akiften bıkmıs o koltuğa şuan akif oturursa 6 reytingleri görürsek bunun hesabını kim verecek
yeni bölüm falan vermeyin 🙁🙁🙁

@Çiğdem- eleştirmek için daha erken hele bir bölümü izleyelim eğer akif i bu hale soktularsa o zaman hep beraber eleştirelim

Son düzenleme:
@Çiğdem- eleştirmek için daha erken hele bir bölümü izleyelim eğer akif i bu hale soktularsa o zaman hep beraber eleştirelim
akif ölmediğine göre zaten öyle olucaktı cnm bunun tüyoluk bir yanıda yokki akifin polatın koltuğuna oturucağını yasine timura emir vericeğini herkes biliyordu
bak ne diyorum eğer 10 reytingte olsaydık akifle idare ederdik cnm millet bıkana akdar idare eder çok çok 8 reytinge düşerdik dahada düşmeden idare etmiş olurduk
ama bak cnm şuan akif falan olmaz şuan dizinin kredisi kalmadı zaten 8 reytingdeyiz
abde 5 reytingdeyiz ve millet zaten akiften bıkmış durumda eğer şuan akifi oraya koyarsalar
totelde 6 ab gurubunda 3 reytingi görüceğimiz bir hafta yaşarız bunu bize yaşatmaya kimseyin hakkı bence yok o riski göze almayada gerek yok şu dönemde bu seyircinin karşısına akif olmaz bu sefer sonumuzu hazırlıyorlar ben gerçekleri söyliyimde cnm yine ben kötü olayım🙂

@Çiğdem eleştirmek için daha erken hele bir bölümü izleyelim eğer akif i bu hale soktularsa o zaman hep beraber eleştirelim
anladığım kadarıyla @Çiğdem- şunu demek istiyor reytingler bu kadar düşükken ve bıçak sırtındayken akif karakteri de bu kadar sevilmiyorken ve hatta milletçe kendisine rahmet okunuyorken :)))))polatın yokluğunda geçen sezon olduğu gibi polatın yerine ikame edilmek istenmesi artık millette bıkkınlık ve daral getirdi diyor ve bu ortamda bazı hataların telafisinin reyting anlamında geri dönüşü olamayacağını anlatıyor ve bende bu düşüncesine ne yazık ki katılıyorum

anladığım kadarıyla @Çiğdem- şunu demek istiyor reytingler bu kadar düşükken ve bıçak sırtındayken akif karakteri de bu kadar sevilmiyorken ve hatta milletçe kendisine rahmet okunuyorken :)))))polatın yokluğunda geçen sezon olduğu gibi polatın yerine ikame edilmek istenmesi artık millette bıkkınlık ve daral getirdi diyor ve bu ortamda bazı hataların telafisinin reyting anlamında geri dönüşü olamayacağını anlatıyor ve bende bu düşüncesine ne yazık ki katılıyorum
aynen abiciğim çok tşşk anlayışın için öyle diyorum 10 reytingte olsaydık akifin 2 reyting götürmek kredisi vardı 8 reytinge düşer çok hasar almadan idare ederdik akifle
ama şuan zaten 8 reytingteyiz kredimiz kalmadı ve bunun sebebide millet akiften bıktı sağırı ve tilki andreiyi görmek istiyor farklı birşey görmek istiyor siz birde şaka gibi akifi o koltuğa koyarsanız isterseniz kızın bana totelde 6 ab gurubunda 3 yanı 6 ya 3 reytingi görürüz paramparça perşembeye geliyormus öyle bir diziye totelde geçiriliriz rezil oluruz yanı 🙄🙄🙄

@Çiğdem- paramparça bizim karşımızda total de hiçbir varlık gösteremez haa tabi ki bize reytinglerde olumsuz etkisi olabilir ama reytinglerde yine birinci biz oluruz ama oranları beklediğimizden düşük olabilir

Vadi forumunda birisi Akif için Çakır döneminde de Polat şişirilmişti diyor yav arkadaş dizi zaten Polatın etrafında dönüyordu.Akifle Polatın durumunu karşılaştırmak çok farklı elma ile armut kadar farklı

vadinin bir an önce reytinglerde toparlanması lazım .tamam bu sistem şaibeli ve tartışmaya açık ama elimizde de bu var yapacak bişey yok firmalar bu verilere göre reklam veriyorlar kanallarda dizilerin akıbetini bu verilere göre belirliyorlar onun içindir ki ben bu sistemi takmıyorum ne halleri varsa görsünler tarzındaki yaklaşımlar olmaz. sistem bu ise bununla mücadele etmek gerekir sonra kendin çalar kendin oynarsın