sormaya gerek yok herhaldeEvet oyu kullanayim bari)))))
sormaya gerek yok herhaldeEvet oyu kullanayim bari)))))
aga bu insanlar bir acayip ciddenArkadaş vadi forumunda ki şahsı tanırsınız.Yok vadi 218 de bitti yok gerçekleri anlatmıyor bilmem ne izleme o zaman
Maalesef öyle adamlar Vadiye düşman diziymiş gibi mesaj yazıyoraga bu insanlar bir acayip cidden
arkadaş nasıl bir mantıkdır ki o dzinin özel forumuna girip o diziyi yerden yere vuruyorsun eleştiri olabilir o farklı bir olayMaalesef öyle adamlar Vadiye düşman diziymiş gibi mesaj yazıyor
Bilmem neyin oglu bilmem ne olan sahsi muhterem miArkadaş vadi forumunda ki şahsı tanırsınız.Yok vadi 218 de bitti yok gerçekleri anlatmıyor bilmem ne izleme o zaman
Aga bak hislerim beni yaniltmaz o foruma baska forumlardan falan Vadi dusmanlari sizmis milleti kiskirtiyorlar anladin sen 😉arkadaş nasıl bir mantıkdır ki o dzinin özel forumuna girip o diziyi yerden yere vuruyorsun eleştiri olabilir o farklı bir olay
iyi bu kafada devam etsin, bizim için bir sıkıntı yokBana Ömür Biter Rol Bitmez..!
aga sen bunu nerden buldun linkini bi atsanaBana Ömür Biter Rol Bitmez..!
Vadi forumunda atmislar agaiyi bu kafada devam etsin, bizim için bir sıkıntı yok
aga sen bunu nerden buldun linkini bi atsana
Arkadasin birine pm atmisiyi bu kafada devam etsin, bizim için bir sıkıntı yok
aga sen bunu nerden buldun linkini bi atsana
Reytinglerde oynama var bunu Fox un reytingleriyle de gorebilirizDizi inşallah bu hafta toparlanacak.
Güzel bir bölüm perşembe günü bizleri bekliyor.
Cumartesi Beyaz Futbol@Polat Şaşmaz vadi forumunda ki üyelerin ağzıyla konuşma be aga yok foxmus falan filan bak bişey bilmiyosan susmayı bil bari senin şu mesajlarına çok ciddi şekilde kıl oluyorum sırf bunu yazmak için giriş yaptım
Vadiyle ilgili bilmeden sallama!!
hee bi de derin futbol değil beyaz futbol
Vadi forumuna fazla takılıyorsun
Acaba nedir kardesimevet arkadaşlar şuanda bir bilgi geldi ve malesef bundan biz hoşlanmicaz ama Allahtan bu durum 3 4 bölüm sürücek.
Oha nedir aga .evet arkadaşlar şuanda bir bilgi geldi ve malesef bundan biz hoşlanmicaz ama Allahtan bu durum 3 4 bölüm sürücek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?