Maskeli Fedai
Favori Üye
hiç iyi olmadı aga malesef ustanın sahneleri yine az olacak akif de artık istanbul a döndüMaalesef Akif yine ön plana çıkacak ne de olsa bizim çakma Polatımız
Geçen sezona döndük Usta zaten kaç haftadır aktif değilhiç iyi olmadı aga malesef ustanın sahneleri yine az olacak akif de artık istanbul a döndü
bol bol akif izleyecez mslef![]()
yok aga geçen seneden senaryo olarak çok öndeyizde işte me yaparsın kısmet usta bir iyileşsin bunun acısınıda çıkartırız elbetteGeçen sezona döndük Usta zaten kaç haftadır aktif değil
Akif konusunda diyorum geçen seneye döndük.yok aga geçen seneden senaryo olarak çok öndeyizde işte me yaparsın kısmet usta bir iyileşsin bunun acısınıda çıkartırız elbette
naptın oy verdin miAkif konusunda diyorum geçen seneye döndük.
Bu arada vadi forumunda Akifi seviyor musunuz sevmiyor musunuz diye bir anket var![]()
Aga ben Akifi hiç sevmiyorum oyunculuğunu da beğenmiyorum olmuyor yabni mimik sıfır hal böyle olunca karakter çekilmez bir hal oluyor.Oyunculuğunda gram ilerleme yoknaptın oy verdin mibende bir ara uğrayımda seviyorum diyeyim bari
olabilir aga bu tip bir eleştirye saygı duyarım ancak, adamın tipine falan laf atmadıktan sonra her türlü yorum yapılabilirAga ben Akifi hiç sevmiyorum oyunculuğunu da beğenmiyorum olmuyor yabni mimik sıfır hal böyle olunca karakter çekilmez bir hal oluyor.Oyunculuğunda gram ilerleme yok
Ziyaretçilerde oy kullanabiliyor aga herkese aciksevenler kaçmış aga![]()
akif evet dedim bir fark azaldıZiyaretçilerde oy kullanabiliyor aga herkese acik
İlerde Polat yapsınlar da göreyim seniakif evet dedim bir fark azaldı
aga severim ben akif ya yeter ki haddini bilsinNeden ?![]()
aga ağzını hayır aç, öyle bir gaflete düşmezlerİlerde Polat yapsınlar da göreyim seni![]()
Öyle gözüküyor maalesef Akifi Polat yapacaklar gibi yine set resimlerinden anladığım Akifli bol bir bölüm izliyecez.Reytingler daha da düşecekaga severim ben akif ya yeter ki haddini bilsin
aga ağzını hayır aç, öyle bir gaflete düşmezler
bakalım usta kaç dakika gözükecekÖyle gözüküyor maalesef Akifi Polat yapacaklar gibi yine set resimlerinden anladığım Akifli bol bir bölüm izliyecez.Reytingler daha da düşecek
Tilki bu bölümde esecek İnşallah Raskolnü öldürürbakalım usta kaç dakika gözükecek