Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ilk zamanlar muro çeto yıldırım vardı çokta keyifliydi.hadi zazanın stardaki halleri de fena sayılmazdı .ama settar ağa olayı resmen akasya durağı seviyesinde
umarım ilerki bölümlerde rascoln tilki kapışması izler daha sonrada tilki rascolnu hallettikten sonra
polatla karşı karşıya gelir .sencede iyi olmaz mı @Maskeli Fedai tilkinin rascoln balonunu halletmesi tezime @takas ile @-KADİR- pek hoşnut olmayacaklar gibi duruyor
))))

Son düzenleme:
dikkat edin abi o balon tilkinin içinde patlamasın

Pusu'da yan karakter derinliği 0, eski Vadi'yi sıfırdan izleyen herkes bunu net olarak anlayacaktır. Eski Vadi'de en basitinden konseyin içinde bile bir karakter derinliği (Tombalacı-Ester, Laz Ziya-Orhan-Asiye, Baron-Nergis Karahanlı-Efe vs.) oluyordu ama şuan hikaye Polat-İŞİD-Tapınakçılar üçlüsünde dönüyor. Yeraltından çok derin yapılanmaya fazla ağırlık verdiler halbuki Pusat'a yazdıkları karakerden bir Çakır kadar yan karakter çıkar adı üstünde bu bir mafya dizisi ama senaryo grubu bunu değerlendirmiyor.

İŞTE ona göre davranın raskoln mermiye kafa atan bir tür

şimdi aynı yanlışı konsey ve baron tercihlerinde yapıyorlar . algis diyor ki karahanlı döneminden sonra güçlü kuvvetli bir konsey kuramadık artık konsey kurma zamanımız gelmiştir. kime diyor bunu fehmi kuzuzadeye .peki bu zatı muhteremi bize sezon başında nasıl tanıttılar.tapınakçılar tarafından cezalandırılmış aciz çocuğunu arayan bir baba ve cahitin kankası
)) ne yazık ki gereksiz bir karakter profili çizdiler. şimdi de gel baronumuz ol diyorlar. ya arkadaş eğer güçlü karakterlerden oluşan bir baron ve onun konseyi kurmayacaksınız ne gereği var böyle atraksiyonlara .karahanlı ve onun konseyi böyle boş ve aciz karakterlerden mi kuruluydu.yaptıkları icraatlerle ses getirirlerdi.hala karahanlı ve konseyinden bahsediyoruz .öyle bir konseyi unutmanın imkanı varmı muhteşemdi

Abi senaryodaki sıkıntının sebebi bence ne yazıkki selman kayabaşı artık senaryo ekibine dahil değil bunun ispatıda ne yazıkki sezon başladıktan 3. bölümden sonra dökülen senaryoyla gördük.Bilmem fark ettinizmi necati abinin kazasının arkasından selman kayabaşıda hiç bir geçmiş olsun demedi.Kısacası senaryo çömezlerin elinde malesef...

selman kayabaşı birebir senaryo yazımında deil bence sezon başında bu sezon ki işlenecek konular hakkında genel bir taslak verdi bizim pana yazım grubuna nedir o diye soracaksan dünyayı yöneten ve global ve krüsel sermeyenin sahipleri hanedanlar konusu. zaten senaryonun içinde birebir olsaydı pana yazım grubu yazmazdı

evet abi taslağı verdiği kişiler çapsız olduğu için çapsız çapsız senaryo yazıyolar

evet abi taslağı verdiği kişiler çapsız olduğu için çapsız çapsız senaryo yazıyolar
bizler burada hep bütün yaz boyunca yeni katılacak kişilerin öneminden ziyade senaryo ekibinin öneminden bahsettik öyle deil mi @takas @34rcp44 @Master.1000 @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Maskeli Fedai nin dediği gibi pusat baltazar rascolnun kısır çekişmelerini ve saçma sapan rulet muhabbetlerinin tekraroğlu tekrarlarını seyredeceksek geçen sezondan ne farkımız kalacak he birde buna settar ağa ve fehmi kuzuzade gibi gereksizoğlu gereksiz karakterler eklenince içinden çıkılmaz bir hal alıyor maalesef.ben burada hep tekrar ediyorum yine de edecem bu sezonun konusu muhteşem hanedanlar konusu bu konulara ağırlık versenize gizem heyecan bu konularda .arkadaşlar diyorki bu konuları bizim millet anlamaz bende onlara diyorum ki pana yazım grubu ne iş yapar anlaşılır kılsana basit ve yalın bir dilde insanlara bu konuları anlatsana diğer forumu sevmem hepsi birbirinden ukala tipler ama bu hanedanlar hakkında inanılmaz bilgiler paylaşıyorlar mümkün oldukça oradan bu foruma alıntı yapıyorum.şimdi bu arkadaşlar bu konuları çok güzel bir dille yazıya dökebiliyorsa pana yazım grubu da anlatım diline döksün eğer yapamıyorlarsa bir zahmet kendileri bu işi bıraksınlar.AKİF ABİMİZİN CENGAVERLİKLERİ DE CABASI .millet bu karakterden haz etmiyor niye bu kadar çok bu karakter üzerinde yoğunlaşırlar anlamak mümkün deil .hiç mi vadi sevenlerin eleştirileri dikkate alınmaz saolsunlar tilki dedik getirdiler ama ne olur 5 dakikalık görüntü vermesinler tilkinin ölüsü akifin bütün sahnelerine bedeldir

Son düzenleme:
bir sıkıntı yok değil mi akşama fragman çıkıyor

bir sıkıntı yok değil mi akşama fragman çıkıyor
yazdıklarım pek hoşuna gitmedi zannımca biraz acılı oldu.şaka bir yana dost acı söylermiş buradaki herkes vadinin iyi olmasından yana bizde iyi olması için içimizdeki sıkıntıları irinleri boşaltıyoruz
)))))

abi ben sizi açıkçası biraz acımasız buluyorum, ama tabi saygı duyarım 🙂

abi ben sizi açıkçası biraz acımasız buluyorum, ama tabi saygı duyarım 🙂
Bende seni çok iyimser görüyorum
))) gerçek hayatta böyle misin yoksa vadide özel bir durum mu

abi gördük işte öldüremedi bundan sonra raskoln gereken her ne ise onu yapacaktır tilki kaçacak delik arasın raskoln bu yav boru mu

gerçi tilki kaçmaya alışık zaten
)))))))

aga boş boş konuşursan kimse takmaz tabi
neyi bildi söyle ki takalım

genele yayamayız aga pusunun murol iskenderli zamanları eski vadiden farksızdır hatta aksiyon yönünden daha üst düzey bile diyebilirsiniz

son 2-3 sezon için bu karakter derinliğini eleştirebiliriz ama
bir vadicinin hala bunu söylemesi üzüyor beni
bu bir mafya dizisi falan değildir kardeşim ne mafyası yav mafya mı kaldı artık
mafya yok yok bitti bak en büyük mafya babaları içerde artık yok gerçekte de yok dizide de yok
10 yıl önce polat alemdar bizzat kendi elleriyle mafyayı bitirmedi mi

Son düzenleme: