aga bölüm iyiydi be gel sen de he de 🙂He ya survivor konularındaydım full @china_shangai abi de beni kızdırmak için herşeyi yapıyordu
aga bölüm iyiydi be gel sen de he de 🙂He ya survivor konularındaydım full @china_shangai abi de beni kızdırmak için herşeyi yapıyordu
Bak kadirim benim rascolnun yasamasinda bir sorunum yok ama adami kafasindan vurup ondan sonra yasatmak pek olmamis bari omuzundan vursalardi@china_shangai abi şunuda ekleyeyim raskoln ün yaşamasıda güzel bir gelişme oldu, bu fakir demişti ama @takas agam hariç hiç inanan olmamıştı 😀
evet buna katılırım öldürmeyeceksen niye kafadan vurdurursun değil mi, vurdurursanda gelecek eleştirilere diyecek bir lafın olmazBak kadirim benim rascolnun yasamasinda bir sorunum yok ama adami kafasindan vurup ondan sonra yasatmak pek olmamis bari omuzundan vursalardi)))
Simdi rascoln tilki atismalari birbielerini tehdit etmeleri muthis olurevet buna katılırım öldürmeyeceksen niye kafadan vurdurursun değil mi, vurdurursanda gelecek eleştirilere diyecek bir lafın olmaz
Aga Safiye ve settar ağa işi bozuyorevet buna katılırım öldürmeyeceksen niye kafadan vurdurursun değil mi, vurdurursanda gelecek eleştirilere diyecek bir lafın olmaz
evet süper olucak raskoln gözlerini açınca: raskoln ölmeyi sevmez deyip tilki nin ...Simdi rascoln tilki atismalari birbielerini tehdit etmeleri muthis olur
aga ben safiye yi beğeniyorum, da settar ı hiç sevmedim kendisinide o iğrenç müziğinide vadide görmek duymak istemiyorum o karekteri yazan arkadaşada o müziği koyan gökhan kırdar a da çok kızgınımAga Safiye ve settar ağa işi bozuyor
abi söylediklerinde haklısın ona birşey demem ama şöyle durumlarda var; mesela bu hanedanlar konusu senin dikkatini çekiyor sen tarih boyunca var olan gizemli konular da bilgi edinmek beyin fıtınası yapmak istiyorsun yeni ucu açık derin mevzuları daha ön planda görmek istiyorsun bunda hiçbir sıkıntı yok benim içinde bir sıkıntı yok , bir kısım izleyici bu konularda belki bilgi sahibi olmadığından belki söylenilen işlenilen mevzuların derinliğinden dolayı bu konuları anlayamıyor ve bunlarada saçma gereksiz boş konuşmalar boş şeyler olarak görüyor bunlar da mesela pusat ın tavrından jargonundan hoşlanıyorlar sürekli bir aksiyon olsun istiyorlar ,Bu sezona cok muthis bir silagonla girdiler neydi o hanedanlar konusu ilk basta amonla agzimiza bir parmak bal surduler bixde heyecanlandik tamam bu sefer olayi cozduler dedik firtina gibi bir baslangicta ysptilar ama o kadar bize pusat baltazar rascoln cekismeleri niye seyrettirirler ki birde bunlara miran settar aga ezik fehmi kuzuzade eklendi hep ayni kisir cekismeler akifi hep on planda tutma cabalari allah askina nedir bu yaaaaa biz gecen sezon bu arkadaslari cok izledik ve artik biktik gina geldi artik bu sezon farklilik ariyoruz bu farklilikta
hepsine katılıyorum abiye de katılıyorum ama senin söylediklerin daha gerçekçi niey dersenaga ben safiye yi beğeniyorum, da settar ı hiç sevmedim kendisinide o iğrenç müziğinide vadide görmek duymak istemiyorum o karekteri yazan arkadaşada o müziği koyan gökhan kırdar a da çok kızgınım
abi söylediklerinde haklısın ona birşey demem ama şöyle durumlarda var; mesela bu hanedanlar konusu senin dikkatini çekiyor sen tarih boyunca var olan gizemli konular da bilgi edinmek beyin fıtınası yapmak istiyorsun yeni ucu açık derin mevzuları daha ön planda görmek istiyorsun bunda hiçbir sıkıntı yok benim içinde bir sıkıntı yok , bir kısım izleyici bu konularda belki bilgi sahibi olmadığından belki söylenilen işlenilen mevzuların derinliğinden dolayı bu konuları anlayamıyor ve bunlarada saçma gereksiz boş konuşmalar boş şeyler olarak görüyor bunlar da mesela pusat ın tavrından jargonundan hoşlanıyorlar sürekli bir aksiyon olsun istiyorlar ,
tabi senaryo ekibide bunları en güzel şekilde harmanlayıp bütün izleyicileri memnun etmeye çalışıyor
bir de settar gibi baltazar gibi zaman zaman nazife anne gibi zaman doldurmak için ihtiyaç duyulan karekterler var bunlarda o uzun dizi süreleri için varlar
Abi isabetli mesajlar yazıyor@takas söylediklerinin %90 nına katılıyom @china_shangai abi gelince hepimizde bir şevke geliyoruz 🙂
katılmadığın %10 u merak ettim aga@takas söylediklerinin %90 nına katılıyom @china_shangai abi gelince hepimizde bir şevke geliyoruz 🙂
Gel istanbula senide tanistirayim
Hayırlısı abi@takas @Maskeli Fedai @-KADÌR- cok alcak gonullu ve iyisiniz iyiki varsiniz
Gel istanbula senide tanistirayim))))
işte bu kadına gerçekten hayranım kadın necati abimizi ne güzel bizim de beklediğimiz bildiğimiz aslında var olan şekliyşe anlatmış kendisine canı gönülden teşekkürler, artık kimsede leyla karekterine dil uzatmasın çiğdem batur un duruşu yeterkatılmadığın %10 u merak ettim aga
Çiğdem Batur Necati Şaşmaz'ı anlatıyor;
Bana en çok sorulan sorulardan biri Necati Şaşmaz'ın nasıl biri olduğu.Sanılanın aksine çok eğlenceli ve herşeyden önce iyi bir dost.Bazen sahne çekerken gülmekten tekrar tekrar aldığımız oluyor.Bir derdiniz olduğunda onu gözünüzün ışığından anlayıp çözmek için size vaktini hiç düşünmeden ayırabilecek kadar mütevazi bir insan. Benim için de çok iyi bir dost ve çok rahat paylaşabildiğim iyi bir partner.
Leyla Ayrı Çiğdem Batur ayrı aga her ne kadar güzel konuşmuşsa da oyunculuğu berbatişte bu kadına gerçekten hayranım kadın necati abimizi ne güzel bizim de beklediğimiz bildiğimiz aslında var olan şekliyşe anlatmış kendisine canı gönülden teşekkürler, artık kimsede leyla karekterine dil uzatmasın çiğdem batur un duruşu yeter
deki tanıştırıcam yazın ilk yıllık iznimi alınca soluğu istanbul da alırım bak söyliyim abi@takas @Maskeli Fedai @-KADÌR- cok alcak gonullu ve iyisiniz iyiki varsiniz
Gel istanbula senide tanistirayim))))
ya bi git sen ne anlarsın oyunculuktan agaLeyla Ayrı Çiğdem Batur ayrı aga her ne kadar güzel konuşmuşsa da oyunculuğu berbat
Ağlama sahnelerinde duyguyu veremiyor agaya bi git sen ne anlarsın oyunculuktan agakız tiyatro oyuncusu öyle sıradan falan değil usta bi oyuncu ve vadide de süper
bu arad anlık reytingler süper oldu ya vadinin hem total hem ab oranını görecez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?