- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Nasipse bu gece bizim cocuk uyusun hemen izleyecem bana ozelden link atabilirmisinnaptın abi nasılsın, izleyebildin mi
Nasipse bu gece bizim cocuk uyusun hemen izleyecem bana ozelden link atabilirmisinnaptın abi nasılsın, izleyebildin mi
tabi abi bekle atıyomNasipse bu gece bizim cocuk uyusun hemen izleyecem bana ozelden link atabilirmisin
Cok saol kardesimtabi abi bekle atıyom
gönderdim abi bakarsın sen,Cok saol kardesim
Top 15 ne zaman duzelecek acaba bilgisi olan var mi @ mrt-06 ne diyon bu ise
@mrt-06
Bilmiyorum abi ama üstte bulunan "NELER YENİ" butonu işini görür. Top15 ile aynı işe yarıyor.Cok saol kardesim
Top 15 ne zaman duzelecek acaba bilgisi olan var mi @ mrt-06 ne diyon bu ise
@mrt-06
Aldim iki tane yollamissin cok saol favoriforuma girdiginde karsimiza cikan ilk 15 konudan bahsediyorumgönderdim abi bakarsın sen, top 15 ne zaman glir bilmiyorum
Cok saol bilgilendirmen icinBilmiyorum abi ama üstte bulunan "NELER YENİ" butonu işini görür. Top15 ile aynı işe yarıyor.![]()
Tamam da elinde Sagir ve Tilki var kullan bu ikisini ama sen gidip hala settar ağa karısı falan bu saçmalıkları izletiyorsun bizearkadaşlar necati şaşmazın çoğu sahnelerini bu bölümde kullanmamışlar oyüzden o sahnelerin yerine braz boş sahneler izledik ama sebebide şu necati beyin durumundan dolayı bu bölümdekı bazı sahneleri gelecek bölüme saklamıslar vasiyet ve 1-2 ayrı sahnesi daha olmak üzere onlarıda diğer bölümde verip o haftayıda öyle idare edicekler 🙂🙂🙂
evet çiğdem bu belliydi bölümden net anlaşılıyordu fragmandaki sahne bile yoktu o yüzden bu iki üç hafta eleştirirken biraz daha kontrollü olmamızda fayda vararkadaşlar necati şaşmazın çoğu sahnelerini bu bölümde kullanmamışlar oyüzden o sahnelerin yerine braz boş sahneler izledik ama sebebide şu necati beyin durumundan dolayı bu bölümdekı bazı sahneleri gelecek bölüme saklamıslar vasiyet ve 1-2 ayrı sahnesi daha olmak üzere onlarıda diğer bölümde verip o haftayıda öyle idare edicekler 🙂🙂🙂
yanı geçen hafta verdikleri ara dün akşamkı bölümde bazı polat sahneleri ve gelecek haftayada bu bölümden saklanmıs polat sahnelerini koyup necati olmadan 3 haftayı bu şekilde idare etmiş olucaklar 3 hafta zaman kazanmış oldular yanı necati beyde çekimlere yavas yavas zaten baslıcak bence necatisiz süreyi iyi idare ediyorlar 🙂🙂🙂
Aga sadece bu hafta değil ki geçtiğimiz 2 hafta da kötüydüevet çiğdem bu belliydi bölümden net anlaşılıyordu fragmandaki sahne bile yoktu o yüzden bu iki üç hafta eleştirirken biraz daha kontrollü olmamızda fayda var![]()
aga tamam hepimizin aklından geçiyorda bir anda kolay değil senaryoya koymak bu hafta daha çok artar zaten bu karekterlerin rolleri; bunlar önemli rolerde şimdi plansız bir şekilde yer verirsen ileride tıkanırsın settar dı nazife ydi bunlar etkisiz eleman paso vakit dolduruyorlar işteTamam da elinde Sagir ve Tilki var kullan bu ikisini ama sen gidip hala settar ağa karısı falan bu saçmalıkları izletiyorsun bize![]()
hayır kötü değildi 235. bölümde zaten gizem tavan yapmıştı hatırlatayım reytinglerimizde sürekli yükseliyordu, ayrıca ben 12 yıllık vadi izleyicisiyim kötü olan tek bir bölümü yoktur benim için 🙂Aga sadece bu hafta değil ki geçtiğimiz 2 hafta da kötüydü![]()
evet çiğdem bu belliydi bölümden net anlaşılıyordu fragmandaki sahne bile yoktu o yüzden bu iki üç hafta eleştirirken biraz daha kontrollü olmamızda fayda var![]()
maskeli fedai sağır tilki konusuna katılıyorum benim zaten bu konuda sert bir mesajım vardı okumussundur 🙂🙂🙂Tamam da elinde Sagir ve Tilki var kullan bu ikisini ama sen gidip hala settar ağa karısı falan bu saçmalıkları izletiyorsun bize![]()
abi kısaca ben sana şöyle söyliyim bölüm güzeldi yalnız sahnelerde tırpanlama falan olmuş malum kazadan dolayı kurgu da değişiklikler olmuş ekip necati şaşmaz lı sahnelerin bazılarının diğer haftaya kalmsını istemiş ondan dolayı akışta ilk reklamdan sonra biraz durgunluk oldu yine bu sebeplerden ötürü gereksiz sahneler ve uzunluğu biraz arttı (settar aga - nazife gibi) ama bölüm yine de iyiydi özeliikle cahit ve de polat ın yeni mekanındaki sahnelerKadir senin bu bolum hakkindaki dusuncelerin nedir
Rica ederim abi. 🙂Aldim iki tane yollamissin cok saol favoriforuma girdiginde karsimiza cikan ilk 15 konudan bahsediyorum
Cok saol bilgilendirmen icin![]()
Vadiyi kendi içinde değerlendiriyoruz aga bize öyle bölümler izlettirdiler ki bu bölümleri beğenmiyoruz.Vadinin en kötü sezonu 8.sezondur sonra 6.sezon 5.sezon takip ediyor.7.sezonun ilk 15 bölümü eski vadinin bazı bölümlerinden bile güzeldi aga.hayır kötü değildi 235. bölümde zaten gizem tavan yapmıştı hatırlatayım reytinglerimizde sürekli yükseliyordu, ayrıca ben 12 yıllık vadi izleyicisiyim kötü olan tek bir bölümü yoktur benim için 🙂
şimd aga bu dediklerine harfiyen katılıyorumVadiyi kendi içinde değerlendiriyoruz aga bize öyle bölümler izlettirdiler ki bu bölümleri beğenmiyoruz.Vadinin en kötü sezonu 8.sezondur sonra 6.sezon 5.sezon takip ediyor.7.sezonun ilk 15 bölümü eski vadinin bazı bölümlerinden bile güzeldi aga.
Bence Pusu konsepti bitsin biraz ara versinler sonra yeni konseptle tekrar başlasınşimd aga bu dediklerine harfiyen katılıyorum![]()
işte burada tereddüt içindeyim en baştaki korkum final yapıpda tekrardan ekrana dönmeme ihtimali, şu anda görünen pusu yu bitirip yeni bir konseptle dönmelri iyi olacak gibi duruyor yalnız şöyle sıkıntılarda tv piyasaının bu kadar kriz içinde olduğu bir dönemde vadinin final yapıpda izleyicilere kendi unutturması vadiyle izleyicinin o samimi havasıyı yılların verdiği alışkanlığın kaybolmasından çekiniyorumBence Pusu konsepti bitsin biraz ara versinler sonra yeni konseptle tekrar başlasın![]()