Maskeli Fedai
Favori Üye
aga fikrine saygılıyım ama bu sezon geçen sezonların önünde şu aralar baya kötü oldu bence senaryo çokkk iyiydi kazadan sonra boulr mu bilememSezon başındaki yakaladığımız eski vadi geliyor havasını son 3 bölümde kaybettik bence.Sezon şu anda geçen seneyle aynı gidiyor.Bir görüntüsü falan iyileşmiş.Onun dışında hala aynı
Bir iki tık önünde ama mantık olarak geçen sezonla aynı ilk bölümler dışında.Senaryo da gereksiz sahneler arttı iyice son 3 bölümde.Tilki geldi ama adamın henüz bir icraatini göremedikaga fikrine saygılıyım ama bu sezon geçen sezonların önünde şu aralar baya kötü oldu bence senaryo çokkk iyiydi kazadan sonra boulr mu bilemem
aga bu bölümü ben saymıyorum çünkü mecburiyetten bu şekildeydi sahnelerde kesilmeler falan oldu, 235. bölüm geçis senaryosuydu o bölümü de beğenmiştim,Bir iki tık önünde ama mantık olarak geçen sezonla aynı ilk bölümler dışında.Senaryo da gereksiz sahneler arttı iyice son 3 bölümde.Tilki geldi ama adamın henüz bir icraatini göremedik
234.bölümü sayıyorum ben aga Raskolnün ölmemesi çok saçma madem ölmeyecek bari kafadan vurulmasın hadi onu geçtim kurşunun sıyırması kadar saçma bir kurtulma şekli görmedimaga bu bölümü ben saymıyorum çünkü mecburiyetten bu şekildeydi sahnelerde kesilmeler falan oldu, 235. bölüm geçis senaryosuydu o bölümü de beğenmiştim,
aga iyi hoşta raskoln ün ölmemesi gerektiğini tilki andrei ile kapışmalarının oldukça heyecanlı olacağını söylemiştim bu bir dizi sonuçta ben sana söylemiştim nasıl ölmeyeceğini234.bölümü sayıyorum ben aga Raskolnün ölmemesi çok saçma madem ölmeyecek bari kafadan vurulmasın hadi onu geçtim kurşunun sıyırması kadar saçma bir kurtulma şekli görmedim
Aga Tilkiyi umarım Raskolne öldürtmek gibi bir hata yapmazlar.Tilki ölecekse Usta öldürmeliaga iyi hoşta raskoln ün ölmemesi gerektiğini tilki andrei ile kapışmalarının oldukça heyecanlı olacağını söylemiştim bu bir dizi sonuçta ben sana söylemiştim nasıl ölmeyeceğiniemin ol bu ortamda raskoln ün ölmesi çok gereksiz olurdu
bence de tilki yle usta nın karşılaşmasını yıllardır bekliyoruz keşke tilki nin ölümü ustanın elinden olsa, yalnız şu an için bu pek olacakmış gibi durmuyorAga Tilkiyi umarım Raskolne öldürtmek gibi bir hata yapmazlar.Tilki ölecekse Usta öldürmeli![]()
Tilkiyi de rezil etmeseler baribence de tilki yle usta nın karşılaşmasını yıllardır bekliyoruz keşke tilki nin ölümü ustanın elinden olsa, yalnız şu an için bu pek olacakmış gibi durmuyor
yav aga yapma şöyle yorumlarTilkiyi de rezil etmeseler bariama gidişat o yöne doğru gidiyor adamın hiç sahnesi yok hemen hemen bu senaristlerden herşey beklenir
Tilkiyi abarttığımız falan yok Tilki Polatın adamlarını harcadı raconunu yaptı gittiyav aga yapma şöyle yorumlarne rezil olması tilki yi yavaş yavaş oyuna dahil edecekler , tilki yi falan fazla abartmamak lazım iskender feller ersoy tilki bunların yarı çapında bir adam bu saydıklarımın hepsi bir şekilde zaaf göstererek öldü tilki de de eninde sonunda bu sonla karşılacak kaçarı yok
![]()
aga mesela sagir çok sağlam bir karekter ilk 3 bölümden sonra pasifleşti onu aktif olarak görmek isterim şedid adına operasyonlar için türkiye ye gelmesi iyi olur,Tilkiyi abarttığımız falan yok Tilki Polatın adamlarını harcadı raconunu yaptı gitti
Dediğim gibi Tilkiyi Usta öldürmeli![]()
Şedid i nasıl bağlayacaklar bilmiyorum.Sagir bence birkaç bölüme yolcu olacak ama Akife öldürtmedileraga mesela sagir çok sağlam bir karekter ilk 3 bölümden sonra pasifleşti onu aktif olarak görmek isterim şedid adına operasyonlar için türkiye ye gelmesi iyi olur,
aga dur adam manyak rol yapıyor yazık olur öyle bir gaflete düşmezler 😀 gelsin türkiye ye işte gerekirse tilkiyle bir çalışırlar sonuçta brandon un adamı ikisideŞedid i nasıl bağlayacaklar bilmiyorum.Sagir bence birkaç bölüme yolcu olacak ama Akife öldürtmediler![]()
Reaksiyon da sular durulmuyor dizinin oyuncuları ayrılıyor teker teker.Şimdi de İbrahim Çelikkol ayrıldı.aga dur adam manyak rol yapıyor yazık olur öyle bir gaflete düşmezler 😀 gelsin türkiye ye işte gerekirse tilkiyle bir çalışırlar sonuçta brandon un adamı ikiside
beter olsunlar aga dizi hayırlısıyla bir bitsin belki izlerim maksat onlara hiçbir şekildekatkımız olmasınReaksiyon da sular durulmuyor dizinin oyuncuları ayrılıyor teker teker.Şimdi de İbrahim Çelikkol ayrıldı.
![]()