Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Son düzenleme:
arkadaşlar necati şaşmazın çoğu sahnelerini bu bölümde kullanmamışlar oyüzden o sahnelerin yerine braz boş sahneler izledik ama sebebide şu necati beyin durumundan dolayı bu bölümdekı bazı sahneleri gelecek bölüme saklamıslar vasiyet ve 1-2 ayrı sahnesi daha olmak üzere onlarıda diğer bölümde verip o haftayıda öyle idare edicekler 🙂🙂🙂

Tamam da elinde Sagir ve Tilki var kullan bu ikisini ama sen gidip hala settar ağa karısı falan bu saçmalıkları izletiyorsun bize

evet çiğdem bu belliydi bölümden net anlaşılıyordu fragmandaki sahne bile yoktu o yüzden bu iki üç hafta eleştirirken biraz daha kontrollü olmamızda fayda var

Tamam da elinde Sagir ve Tilki var kullan bu ikisini ama sen gidip hala settar ağa karısı falan bu saçmalıkları izletiyorsun bize
aga tamam hepimizin aklından geçiyorda bir anda kolay değil senaryoya koymak bu hafta daha çok artar zaten bu karekterlerin rolleri; bunlar önemli rolerde şimdi plansız bir şekilde yer verirsen ileride tıkanırsın settar dı nazife ydi bunlar etkisiz eleman paso vakit dolduruyorlar işte

Aga sadece bu hafta değil ki geçtiğimiz 2 hafta da kötüydü
hayır kötü değildi 235. bölümde zaten gizem tavan yapmıştı hatırlatayım reytinglerimizde sürekli yükseliyordu, ayrıca ben 12 yıllık vadi izleyicisiyim kötü olan tek bir bölümü yoktur benim için 🙂

evet çiğdem bu belliydi bölümden net anlaşılıyordu fragmandaki sahne bile yoktu o yüzden bu iki üç hafta eleştirirken biraz daha kontrollü olmamızda fayda var
maskeli fedai sağır tilki konusuna katılıyorum benim zaten bu konuda sert bir mesajım vardı okumussundur 🙂🙂🙂

pana necati beyin kaza geçirdiği ilk haftayı ara verdi 1 hafta zaman kazandı ve necatinin sahnelerini 2 farklı bölüme böldüler bu haftayı öyle diare edip geri kalan sahnelerlede gelecek haftayı idare edicekler ama bu korkutuyor beni necatisiz bölüm düşünmüyorlar demek oluyor necatinin çekilmiş bölümelrinden 2 hafta idare edip ara vericekler haftaya olan bölümden sonra kesinlikle kurtlar vadisi ara vericek diğer bölümü kimse beklemesin 🙂🙂🙂

Kadir senin bu bolum hakkindaki dusuncelerin nedir
abi kısaca ben sana şöyle söyliyim bölüm güzeldi yalnız sahnelerde tırpanlama falan olmuş malum kazadan dolayı kurgu da değişiklikler olmuş ekip necati şaşmaz lı sahnelerin bazılarının diğer haftaya kalmsını istemiş ondan dolayı akışta ilk reklamdan sonra biraz durgunluk oldu yine bu sebeplerden ötürü gereksiz sahneler ve uzunluğu biraz arttı (settar aga - nazife gibi) ama bölüm yine de iyiydi özeliikle cahit ve de polat ın yeni mekanındaki sahneler

Vadiyi kendi içinde değerlendiriyoruz aga bize öyle bölümler izlettirdiler ki bu bölümleri beğenmiyoruz.Vadinin en kötü sezonu 8.sezondur sonra 6.sezon 5.sezon takip ediyor.7.sezonun ilk 15 bölümü eski vadinin bazı bölümlerinden bile güzeldi aga.

şimd aga bu dediklerine harfiyen katılıyorum

Bence Pusu konsepti bitsin biraz ara versinler sonra yeni konseptle tekrar başlasın
işte burada tereddüt içindeyim en baştaki korkum final yapıpda tekrardan ekrana dönmeme ihtimali, şu anda görünen pusu yu bitirip yeni bir konseptle dönmelri iyi olacak gibi duruyor yalnız şöyle sıkıntılarda tv piyasaının bu kadar kriz içinde olduğu bir dönemde vadinin final yapıpda izleyicilere kendi unutturması vadiyle izleyicinin o samimi havasıyı yılların verdiği alışkanlığın kaybolmasından çekiniyorum