Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yok artik Polat felç mi olacak

aga onlar işini bilir güveniyoruz en etkili hangisi olacaksa o olsun vadimiz için en iyisi olsun
tüyoların devamını bekliyoruz

ilk iki şık tercihimdir aga kötürüm bir polat hiç kaldıramam zaten üçüncü şık da olmaz büyük ihtimalle

aga ordaki gökhan bana hiç samimi gelmiyo nedense ama özkanı çok severim mazharda iyi bak ebru da iyidir
yok aga ya gökhan on numara adam cidden

@takas aga derin futbolu açtın mı ersun un şikeyle ilgili bir olayını bulmuşlar itiraf var 😱

aga ben şimdi nasıl dayanacam ya yarın iş var olmasa 2 ye kadar izlerdim

aga ben şimdi nasıl dayanacam ya yarın iş var olmasa 2 ye kadar izlerdim
aga benimde 6.30 da kalkmam lazım dünde 2.30 da yattım yine 6.30 da falan kalktım
bağımlılık yaptı aga bitmeden yatamıyorum ama uykusuz kalıyorum tabi

satıcıları hainleri övme yeri vadi konusu değildir istediği kadar güzel olsun hain oldukları gerçeği değişmez

takdir ediyorum seni aga evet hainleri affedemeyiz

takdir ediyorum seni aga evet hainleri affedemeyiz
ya aga bunlar artık vadi düşmanları ve necati şaşmaz düşmanları olmuş durumdalar adama bir geçmiş olsun dahi demediler bizde onları övecez he ne güzel istanbul be

bizim tarafımız belli

bakın reaksiyon güzel müzikleri falan sağlam dizi beyaz karanfil gibi dandik değil ama oranları da ortada yükselemez bu şekilde

aga sırf onlara olan hıncımdan dolayı asla izlemiyorum , izlememde bu dizi en fazla sezon sonunu görür

vadi ise en az bir beş yıl devam eder inş, o potansiyel fazlasıyla var

aga sırf onlara olan hıncımdan dolayı asla izlemiyorum , izlememde bu dizi en fazla sezon sonunu görür

vadi ise en az bir beş yıl devam eder inş, o potansiyel fazlasıyla var
vadi istese 10 senede rahatlıkla sürer aga o konuda sıkıntı yok istediği sürece

ama reaksiyonun akıbeti belli değil yarın 2 reyting alsa 3 hafta toz ederler mesela

hee bu hainlikleri yapmasalardı ve vadinin yanında yapsalardı desteklerdim sağlam emek verilmiş güzel bir dizi derdik ama malesef