Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDE SENARYO SÜREKLİ DEĞİŞİYOR !
Necati Şaşmaz'ın kazasından sonra dizinin senaryosu durmadan değişiyor .
İlk Senaryo : Takip sırasında yapılan çekimde normal senaryo işlenecek Polat kaybolup yurt dışına kaçacak .
İkinci Senaryo : Kaçış sahnesinde kaza senaryo ile birleşip Polat'ın kaza yapması sağlanacak ve çenesi kırılacak konuşabilecek ama kendisi gösterilmeyecek .
Üçüncü Senaryo : Nazife Anne ölecek kaza sonra zor anlar yaşayan Polat arkadaşlarının , babasının ve annesinin de ölümüyle de şoka girip (normal hayatta düzelene kadar) felç olacak.

şuanda bunların üzerinde duruyolar ben son seçeneğin olmasını tercih ediyorum :D
Yok artik Polat felç mi olacak :(

İlk Senaryo : Takip sırasında yapılan çekimde normal senaryo işlenecek Polat kaybolup yurt dışına kaçacak .
İkinci Senaryo : Kaçış sahnesinde kaza senaryo ile birleşip Polat'ın kaza yapması sağlanacak ve çenesi kırılacak konuşabilecek ama kendisi gösterilmeyecek .
Üçüncü Senaryo : Nazife Anne ölecek kaza sonra zor anlar yaşayan Polat arkadaşlarının , babasının ve annesinin de ölümüyle de şoka girip (normal hayatta düzelene kadar) felç olacak.

şuanda bunların üzerinde duruyolar ben son seçeneğin olmasını tercih ediyorum :D
aga onlar işini bilir güveniyoruz en etkili hangisi olacaksa o olsun vadimiz için en iyisi olsun
tüyoların devamını bekliyoruz :D

ilk iki şık tercihimdir aga kötürüm bir polat hiç kaldıramam zaten üçüncü şık da olmaz büyük ihtimalle

aga ordaki gökhan bana hiç samimi gelmiyo nedense ama özkanı çok severim mazharda iyi bak ebru da iyidir
yok aga ya gökhan on numara adam cidden

la olm sen ne diyon ne reaksiyonu ya :D derin futbol başladı asıl olay orda
@china_shangai abi ersun yanal şike görüntüleri trabzonsporu ve hasıosmanoğlunu da ilgilendiren belgeler açıklanacak
imkanı olan herkes beyaz tv yi açsın derim
aga ben şimdi nasıl dayanacam ya yarın iş var olmasa 2 ye kadar izlerdim

aga ben şimdi nasıl dayanacam ya yarın iş var olmasa 2 ye kadar izlerdim
aga benimde 6.30 da kalkmam lazım dünde 2.30 da yattım yine 6.30 da falan kalktım
bağımlılık yaptı aga bitmeden yatamıyorum ama uykusuz kalıyorum tabi

satıcıları hainleri övme yeri vadi konusu değildir istediği kadar güzel olsun hain oldukları gerçeği değişmez

aga benimde 6.30 da kalkmam lazım dünde 2.30 da yattım yine 6.30 da falan kalktım
bağımlılık yaptı aga bitmeden yatamıyorum ama uykusuz kalıyorum tabi

satıcıları hainleri övme yeri vadi konusu değildir istediği kadar güzel olsun hain oldukları gerçeği değişmez
takdir ediyorum seni aga evet hainleri affedemeyiz

takdir ediyorum seni aga evet hainleri affedemeyiz
ya aga bunlar artık vadi düşmanları ve necati şaşmaz düşmanları olmuş durumdalar adama bir geçmiş olsun dahi demediler bizde onları övecez he ne güzel istanbul be

bizim tarafımız belli

bakın reaksiyon güzel müzikleri falan sağlam dizi beyaz karanfil gibi dandik değil ama oranları da ortada yükselemez bu şekilde :D

ya aga bunlar artık vadi düşmanları ve necati şaşmaz düşmanları olmuş durumdalar adama bir geçmiş olsun dahi demediler bizde onları övecez he ne güzel istanbul be

bizim tarafımız belli

bakın reaksiyon güzel müzikleri falan sağlam dizi beyaz karanfil gibi dandik değil ama oranları da ortada yükselemez bu şekilde :D
aga sırf onlara olan hıncımdan dolayı asla izlemiyorum , izlememde bu dizi en fazla sezon sonunu görür

vadi ise en az bir beş yıl devam eder inş, o potansiyel fazlasıyla var

aga sırf onlara olan hıncımdan dolayı asla izlemiyorum , izlememde bu dizi en fazla sezon sonunu görür

vadi ise en az bir beş yıl devam eder inş, o potansiyel fazlasıyla var
vadi istese 10 senede rahatlıkla sürer aga o konuda sıkıntı yok istediği sürece :D
ama reaksiyonun akıbeti belli değil yarın 2 reyting alsa 3 hafta toz ederler mesela :D
hee bu hainlikleri yapmasalardı ve vadinin yanında yapsalardı desteklerdim sağlam emek verilmiş güzel bir dizi derdik ama malesef