aga ordaki gökhan bana hiç samimi gelmiyo nedense ama özkanı çok severim mazharda iyi bak ebru da iyidirgökhan - mö -acun kopartıyor resmen
aga ordaki gökhan bana hiç samimi gelmiyo nedense ama özkanı çok severim mazharda iyi bak ebru da iyidirgökhan - mö -acun kopartıyor resmen
Yok artik Polat felç mi olacakKURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDE SENARYO SÜREKLİ DEĞİŞİYOR !
Necati Şaşmaz'ın kazasından sonra dizinin senaryosu durmadan değişiyor .
İlk Senaryo : Takip sırasında yapılan çekimde normal senaryo işlenecek Polat kaybolup yurt dışına kaçacak .
İkinci Senaryo : Kaçış sahnesinde kaza senaryo ile birleşip Polat'ın kaza yapması sağlanacak ve çenesi kırılacak konuşabilecek ama kendisi gösterilmeyecek .
Üçüncü Senaryo : Nazife Anne ölecek kaza sonra zor anlar yaşayan Polat arkadaşlarının , babasının ve annesinin de ölümüyle de şoka girip (normal hayatta düzelene kadar) felç olacak.
şuanda bunların üzerinde duruyolar ben son seçeneğin olmasını tercih ediyorum![]()
aga onlar işini bilir güveniyoruz en etkili hangisi olacaksa o olsun vadimiz için en iyisi olsunKURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDE SENARYO SÜREKLİ DEĞİŞİYOR !
İlk Senaryo : Takip sırasında yapılan çekimde normal senaryo işlenecek Polat kaybolup yurt dışına kaçacak .
İkinci Senaryo : Kaçış sahnesinde kaza senaryo ile birleşip Polat'ın kaza yapması sağlanacak ve çenesi kırılacak konuşabilecek ama kendisi gösterilmeyecek .
Üçüncü Senaryo : Nazife Anne ölecek kaza sonra zor anlar yaşayan Polat arkadaşlarının , babasının ve annesinin de ölümüyle de şoka girip (normal hayatta düzelene kadar) felç olacak.
şuanda bunların üzerinde duruyolar ben son seçeneğin olmasını tercih ediyorum![]()
ilk iki şık tercihimdir aga kötürüm bir polat hiç kaldıramam zaten üçüncü şık da olmaz büyük ihtimalleKURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDE SENARYO SÜREKLİ DEĞİŞİYOR !
yok aga ya gökhan on numara adam ciddenaga ordaki gökhan bana hiç samimi gelmiyo nedense ama özkanı çok severim mazharda iyi bak ebru da iyidir
yok aga ya reaksiyonun hiçbi müziği yokO aksiyon muzigi elinde varsa atar misin
bende 1.sini tercih ederim aga 2.de olabilir 3 olmasın ne felciilk iki şık tercihimdir aga kötürüm bir polat hiç kaldıramam zaten üçüncü şık da olmaz büyük ihtimalle
yok aga ya gökhan on numara adam cidden
evet aga açtım derin futbol başladı konu canlandı 8 üye var@takas aga derin futbolu açtın mı ersun un şikeyle ilgili bir olayını bulmuşlar itiraf var 😱
abi bir gelip pir geliyoruzVay recebim yuzunu goren cennetlik)))
aga onlar bizim ahımızı aldılar ne yapsalar olmaz o iş hayır etmez benden söylemesiUlan saticilara bak ya İnsallah tutnaz dicem ama dizi müthiş: (
la olm sen ne diyon ne reaksiyonu yaOha @takas uctu uçtuuuuu
aga ben şimdi nasıl dayanacam ya yarın iş var olmasa 2 ye kadar izlerdimla olm sen ne diyon ne reaksiyonu yaderin futbol başladı asıl olay orda
@china_shangai abi ersun yanal şike görüntüleri trabzonsporu ve hasıosmanoğlunu da ilgilendiren belgeler açıklanacak
imkanı olan herkes beyaz tv yi açsın derim
aga benimde 6.30 da kalkmam lazım dünde 2.30 da yattım yine 6.30 da falan kalktımaga ben şimdi nasıl dayanacam ya yarın iş var olmasa 2 ye kadar izlerdim
takdir ediyorum seni aga evet hainleri affedemeyizaga benimde 6.30 da kalkmam lazım dünde 2.30 da yattım yine 6.30 da falan kalktım
bağımlılık yaptı aga bitmeden yatamıyorum ama uykusuz kalıyorum tabi
satıcıları hainleri övme yeri vadi konusu değildir istediği kadar güzel olsun hain oldukları gerçeği değişmez
ya aga bunlar artık vadi düşmanları ve necati şaşmaz düşmanları olmuş durumdalar adama bir geçmiş olsun dahi demediler bizde onları övecez he ne güzel istanbul betakdir ediyorum seni aga evet hainleri affedemeyiz
aga sırf onlara olan hıncımdan dolayı asla izlemiyorum , izlememde bu dizi en fazla sezon sonunu görürya aga bunlar artık vadi düşmanları ve necati şaşmaz düşmanları olmuş durumdalar adama bir geçmiş olsun dahi demediler bizde onları övecez he ne güzel istanbul be
bizim tarafımız belli
bakın reaksiyon güzel müzikleri falan sağlam dizi beyaz karanfil gibi dandik değil ama oranları da ortada yükselemez bu şekilde![]()
vadi istese 10 senede rahatlıkla sürer aga o konuda sıkıntı yok istediği süreceaga sırf onlara olan hıncımdan dolayı asla izlemiyorum , izlememde bu dizi en fazla sezon sonunu görür
vadi ise en az bir beş yıl devam eder inş, o potansiyel fazlasıyla var