daha elimize ulaşmadı aga 00:00 a kadar yolu var gün bitmedi@Polat Şaşmaz kişisel meseleleri buraya taşımazsan seviniriz aga
@34rcp44 aga seni bekliyoruz haber gelmedi mi daha vadiyle ilgili
daha elimize ulaşmadı aga 00:00 a kadar yolu var gün bitmedi@Polat Şaşmaz kişisel meseleleri buraya taşımazsan seviniriz aga
@34rcp44 aga seni bekliyoruz haber gelmedi mi daha vadiyle ilgili
Aga kaynağını verir misindaha elimize ulaşmadı aga 00:00 a kadar yolu var gün bitmedi
aga yorma kendini vadi bu hafta çıkmaz , sen yine çalışmaya devam et rahat rahat 🙂daha elimize ulaşmadı aga 00:00 a kadar yolu var gün bitmedi
aga önceden verdi işte içeride çalışan bir arkadaşı var @34rcp44 agamın doğru mu aga 😀Aga kaynağını verir misin
aga bizim açıklama bu hafta için değil ben bu haftadan zaten umudumu çoktan kestim ileriye dönük bilgiler bekliyorumaga yorma kendini vadi bu hafta çıkmaz , sen yine çalışmaya devam et rahat rahat 🙂
aga işte bence daha tam olarak ne yapacaklarını pana da bilmiyor kolay değil onlardada panik var şu an çözüm yolları arıyorlardır en doğru kararları alırlar umarımaga bizim açıklama bu hafta için değil ben bu haftadan zaten umudumu çoktan kestim ileriye dönük bilgiler bekliyorum
evet arkadaşlar toplaşın bilgi geldi
aga dediğin gibi çıktı nasıl bir yol izlenilecekmişVadi Bu hafta Yok Ama diğer haftalar olacak!
büyük ihtimal dediğim gibi olucak agaaga dediğin gibi çıktı nasıl bir yol izlenilecekmiş
geçmiş olsun aga , Allah şifa versin inşAllahYarin büyük gün bizim küçük yaramaz ameliyat olacak İnsallah sag salim atlatir
hayırlısı olsun ne desek boş neyse ki sağlığı iyi çok şükürHaber hem iyi hem kötü. İyi olan tarafı trafik kazası geçiren Necati Şaşmaz yani Polat Alemdar’ın sağlık durumu çok şükür ki gayet iyi... Çenesindeki kırıklar tedavi edildi ve terapi süreci yaklaşık 6 hafta kadar sürecek. Bu takvim içerisinde dizide yer alması imkansız elbette. Kötü haber de bu zaten... Hâl böyle olunca senaryosunu da bizzat Necati Şaşmaz’ın üstlendiği diziyi yardımcıları kaleme alacak ve Polat karakterini yılbaşına kadar önemli bir görev için yurt dışına gönderecek...
Peki, Polat’ı ekranda hiç mi göremeyeceğiz? Daha önce buna benzer nadaslarda eldeki Polat görüntülerini kullanan ekip yine aynı yöntemle Polat ile izleyiciyi buluşturacak. Bu süreç ocak ayından itibaren yerini normal akışa bırakacak. Necati Şaşmaz’a içtenlikli bir geçmiş olsun temennisini not düşüyorum. Belli ki kendisi de hayat verdiği Polat kadar sağlam bir zırha sahipmiş, Maşallah diyelim...
Ocak ayına kadar ara verdi!(Mesut Yar yazdı)
belki günahlarını alıyorum ama necati bey için beter olsun yorumunu kesinlikle yapmıştır bunlar benim içime öyle doğuyor
Düşman kardeşler!
Bir süredir küs olan Necati ve Raci Şaşmaz arasında ipler tamamen koptu. Raci Şaşmaz geçirdiği kazada ölümden dönen kardeşini hastanede ziyaret etmedi.
Necati Şaşmaz, Pana Film'i kuran, Kurtlar Vadisi'ni yaratan, kendisine Polat Alemdar rolünü veren kardeşi Raci Şaşmaz'la 1 yıl önce kavga edip ortaklığını bitirmişti. O günden beri hiç konuşmayan iki kardeş babaannelerinin cenazesinden bile yan yana gelmedi.
Şaşmaz, Pazar günü ciddi bir trafik kazası geçirdi, ölümden döndü. Raci Şaşmaz, çene kemiği iki yerinden kırılan, zor bir ameliyat atlatan kardeşini hastanede ziyaret bile etmedi. Aile, iki kardeş arasındaki bu bitmek bilmeyen küslük nedeniyle çok üzgün.
GÜLŞEN YÜKSEL / MAKARON
'ABİSİNE GEÇMİŞ OLSUN BİLE DEMEDİ'
Trafik kazası geçiren Necati Şaşmaz’ı kardeşi Raci Şaşmaz ne telefonla aradı ne de hastanede ziyaret etti.
Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz geçen Pazar günü dizi setinde trafik kazası geçirdi. Çene kemiği iki yerinden kırılan Şaşmaz’a doktoru konuşma yasağı koydu. Alt ve üst çenesi 4 hafta süreyle birbirine kitli kalacağı için sadece sıvı gıdalar alabilecek ve pipet ile beslenecek. Anlaşılan o ki Necati Şaşmaz’ın bu hali bile kardeşi Raci Şaşmaz’ın yüreğindeki buzları eritmeye yetmedi. İki kardeşin küs olduğunu televizyon sektöründe bilmeyen yoktur. Necati Şaşmaz, Pana Film’i kuran, Kurtlar Vadisi’ni yaratan, kendisine Polat Alemdar rolünü veren kardeşiyle 1 yıldır hiç konuşmuyor.
KAVGALARI BÜYÜK
Necati Şaşmaz’ın ‘son yıllarda diziyle hiç ilgilenmiyorsun’ sözüyle başlayan gerginlik, kavgaya dönüşmüş, abi-kardeş dönüşü olmayan bir yola girmişti. Önce Pana Film’deki ortaklıklarını bitirdiler. Raci Şaşmaz, mülk hakkı kendisinde olan Nişantaşı’ndaki 7 katlı binadan geçen Ağustos ayında Pana Film’in taşınmasını istedi. Avukatı aracılığıyla abisine tebligat göndererek ‘en kısa sürede binayı boşalt’ dedi. Yapım şirketini Çamlıca’ya taşıyan Necati Şaşmaz akabinde senaristler Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın ayrılık kararıyla Kurtlar Vadisi’nde tek başına kaldı. Aile büyüklerinin araya girmesi de abi-kardeşi barıştırmaya yetmedi. Babaannelerinin ölümü bile onları yan yana getiremedi. Cenazede birbirlerinden uzakta saf tuttular, ne konuştular ne göz göze geldiler... Necati Şaşmaz’ın geçirdiği kaza sonrasında Raci’nin hemen hastaneye koştuğunu sandım ama yanılmışım. Raci ölümden dönen kardeşini ziyarete gitmemiş. Onlara yakın birine ‘Gerçekten gitmedi mi’ diye sordum. Bana ‘Aralarındaki kavga öyle böyle değil, hayır gitmedi’ dedi. Çok şaşırdım. Ne yaşanırsa yaşansın insan böyle bir durumda kardeşine koşmaz mı?
Necati Şaşmaz, dün tedavi gördüğü Medikal Park Göztepe hastanesinden gizlice taburcu oldu.Tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkan oyuncu yüzüne koruyucu maske taktı.
Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nde senaryo gereği yaralanınca bu maskeyi takmıştı.
Necati Şaşmaz niçin dublör kullanmadı!
Bilal ÖZCAN
Çene kemikleri kırılan Necati Şaşmaz’a geçmiş olsun.
Aksiyonu bol çekimlerde en tehlikeli sahneler, arabayla takip sahneleridir.
Dünyanın her yerinde önemli oyuncular dublör kullanır.
Özellikle gece görüş şartlarında, yağışlı havada ve ıslak zemin üzerinde kovalamaca sahnesi çekecek kadar hızlı araba kullanabilmek için özel eğitimden geçmek gerekir.
Necati Şaşmaz’ın kazası aynı şartlarda meydana gelmiş.
Arabayı kullanan dublör pilotun ustalığı kadar, aksiyon sahnesinde kullanılacak araçların da takviye güvenlik donanımlı ve her türlü bakımının özenle yapılmış olması şarttır.
Önemli bir ayrıntı daha var!
Kanımca, Necati Şaşmaz bu kazayı yaptığı sırada emniyet kemeri takılı değildi.
Ve çarpma anında yüzü direksiyona düşünce hava yastığı yüzünde patlayıp çenesini kırdı.
Uzmanlar, eğer emniyet kemeri takılı değilse, hayat kurtardığı zannedilen hava yastığının ölümcül olabileceğini söylüyor.
artık herkes hem fikirdir herhalde gerçek suçlunun kim olduğu hakkında necati beyin tek suçu izliyeciye saygı duyup kardeşine şu diziyle biraz ilgilen demesi adamlardaki egoya bak be bunlar necati abiyi anlaşılan çok basite alıp herşey bizim sayemizde oluyor diye düşünüyorlarmışbelki günahlarını alıyorum ama necati bey için beter olsun yorumunu kesinlikle yapmıştır bunlar benim içime öyle doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?