zaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂işte o olmaz aga
@Polat Şaşmaz aga suskun çocuk kim aga ?
zaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂işte o olmaz aga
Şuan Fragman Hazırlanıyor Resmi Çekip Atalım mı ?
Şuan Burada Çok Yoğun Bir Şekilde Çalışılıyor..!
Fragman Hazırlıkları Tamamlandı.Yarın Yazete.com'a Koymak için hazırlanılıyor..
size 1 kıyağım daha var.
zaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂
suskun çocukda benim agahaa tamam suskun cocuk şimdi anladım @Polat Şaşmaz aga
tamam tamam 5 dkka sonra tüyo burda@34rcp44 aga nerede kaldın bayram gezmesine gidecez hadi da
Bana söyleseydin boyamazdım orayı aga bekliyoruzsuskun çocukda benim aga
tamam tamam 5 dkka sonra tüyo burda
aynen aga ben şuanki admini olduğu sayfayı ben verdim ama bu kaynağı söyleyememzaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂
Nasıl paylşamıyoruz bizim sayfa ne olacakaynen aga ben şuanki admini olduğu sayfayı ben verdim ama bu kaynağı söyleyemem
hazırmısınız geliyo
teknik bir arızadan dolayı tüyoyu paylaşamıyoruz
Hele ŞükürTÜYO|Siyah Sancak Bu Bölümde IŞİD Kılığına Girip Masum İnsanları Kurtaracaklar. !
Hele ŞükürEyvallah aga
eyvallah aga tüyo güzelTÜYO|Siyah Sancak Bu Bölümde IŞİD Kılığına Girip Masum İnsanları Kurtaracaklar. !
aga fragmanada 34--4 saat kaldı bu hafta fazla set fotosu da çıkmadıeyvallah aga tüyo güzel
gel perşembe gel diyoruz her zamanki gibi
2 temennim varaga fragmanada 34--4 saat kaldı bu hafta fazla set fotosu da çıkmadı
aga fragmanada absürt absürt müzikler koyuyorlar gaza gelemiyoruz ya inşallah adam akıllı bir müzik koyarlar , bak şimdi hekimoğlu konulan bir sahneyi atıcam çok süper birşey oluyor2 temennim var
müziklerin düzelmesi ve çatışma sahnelerinin özellikle düzeltilmesi bunlar şuan 2 sorun gibi duruyor
müzikler hadi neyse ama o çaıtşma sahneleri olmaz
Verme aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?