Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi fotolar da ne var merak ediyom ya 🙂

hakan boyav namı değer kara bir daha ki hafta son kez vadide

twitterına bunu yazmış 232 son bölümü olacak
)))))) ölüp gitse de yerine kordon celil gelse

bakacaz ben hiç izlemedim @34rcp44 kardeşim çok övdü o dediyse mutlaka bir cevher vardır
))
var var ben de şefkat tepe yi hiç izlemedim izleyenler de hep celil den bahsediyordu ben de uzaktan izlediğimde epey başarılıydı kaldı ki şefkat tepe nin o yetersiz senaryosunda kendisini belli ediyordu şimdi senaryo da iyi olacak

Yarin ki bölümü düsünemiyorum bile.. merakla bekliyoruz. "Jenerik" kismini birsekilde düzeltmeleri gerekir..

A

y
Amon’un karşılaşmasında neler yaşanacak? Polat Alemdar’ın yıllar sonra tekrar karşı karşıya geldiği Amon’a soracağı önemli soru ne?

@china_shangai efsane bulusmanin resimlerini paylasmissin.. yarin herkez bu görüsmeye kitlenecek.

Adamlar 230.Bölümle öyle bir etki yaptilar ki.. 3 gün sonra rehineler serbest kaldi.

Cok güzel bir yazi olmus..

Son düzenleme:
@china_shangai abi o rehineler ve Vadi konusaunda yazdığın yazıya sonuna kadar katılıyorum
Ben de sana katiliyorum melunum
))))))

@china_shangai efsane bulusmanin resimlerini paylasmissin.. yarin herkez bu görüsmeye kitlenecek.

Adamlar 230.Bölümle öyle bir etki yaptilar ki.. 3 gün sonra rehineler serbest kaldi.

Cok güzel bir yazi olmus..
Allah razi olsun kardesim o senin guzelligin

@china_shangai abi fotolar süpermiş bak şimdi heyecanım daha da arttı
Bu daha reklamlar kadirim persembe aksami alem iki starin bulusmasina taniklik edecek