Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga vadi forumlarında ve facebook ta birçok vadi sayfasında çıkan set resimleri zor bişey değil
valla senin gibi bi vadi fanı bulması zor aga..her foruma lazımsınn....bizlerde kral olmadan kral sofrasına oturuyoz sayende.....offffffffffff...resimleri gördükce avatar 2 yi çekesim geliyo bu gazlaaaaaaaaaa..

valla senin gibi bi vadi fanı bulması zor aga..her foruma lazımsınn....bizlerde kral olmadan kral sofrasına oturuyoz sayende.....offffffffffff...resimleri gördükce avatar 2 yi çekesim geliyo bu gazlaaaaaaaaaa..
senin için yeni set resimleri geliyor şimdi 1 dk içinde

Bugün Kurtlar Vadisi'nin ne kadar büyük bir dizi olduğunu bir hocadan daha tasdikledim.
Şöyle diyor kendisi:

"Normalde sizin değil bilgisayar oynamak, televizyonun düğmesine bile basmamanız lazım. Ama gel gör ki, günümüz gençleri Kurtlar Vadisi hastası. Buna bir şey diyemiyorum malesef. Başka bir dizi olsa size izleyin demem, ama dizi Kurtlar Vadisi olunca aklınıza takılacağına izleyin daha iyi"

Aynen öyle...

takdir ettim kendisini

adam süper demiş

Ekli dosyalar

• upload_2013-11-16_22-41-53.jpeg
    16.7 KB · Hit: 2
Haber siteleri baya bir haber yaptılar armegeddon meselesini

Vay çok güzel söylemiş
Ben de etrafımda çok Vadi izleyen hoca görüyorum
Özellikle Coğrafyacı
Adam dersi kaynatmak için elinden geleni yapıyor
Bazen dini konular ile ilgili şeyler anlatılıyor geçenlerde şeriatı işledik
Bazen de Vadi ile ilgili sorular soruyor bana
Telefondan Vadinin fragmanlarını yeni bölümlerini attırıyor kendi telefonuna sonra dersin ortasında analiz yaptırıyor
10-15 kez izliyor fragmanı
Diğer hocalar bu kadar olmasa da onlar da çok iyi

205.bölüm set resimleri;

Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 981x736.

abdülhey ömer babaya oğlun yaşıyor sizi de bizi de kandırdı diye sitemde bulunuyor

şu yeni gelen müfettiş ne kadar da çok hintlilere benziyor