Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

vadi eskiden aşırı derecede reklam veriyomuş ya
sözlüklerden eski yorumları okuyorum anladığım bu
okudukça vadiye olan hayranlığım artıyo ve vadi dışındaki dizilerin çöp olduğu kanaatine varıyorum malesef vay be arkadaş
böyle dizi harbiden gelmez inanılmaz bişey

reklam araları o kadar uzun ki, şişlide ikamet etmekte olan ablamlardan reklam arasında çıkıp biraz da seri hareket ederek m.köy'deki evime reklamlar bitmeden ulaşmayı başarıp diziye kaldığım yerden devam edebildim. dizi devam etmekte, dizinin süresi kadar reklam alıp sanırım bu konuda rekora koşuyorlar.

2004 ten bir yorum ekşi sözlük

bu arada eski vadi 22.15 te falan başlıyomuş vay be

aga reklamlar neymiş böyle yorumlar fena

bir yorum sözlükten;

52. bölümününde reklamlarin normal dizi yayininin iki kati zaman almasina ragmen hala bu engellere katlanip her hafta persembe günleri bir sölen halinde izlenen dizi...

Son düzenleme:

2005 den nostalji

Ekli dosyalar

• am.ak.fbcdn.net_sphotos_d.ak_hphotos_ak_prn1_1422_707868579242075_984419617_n.jpg
    100.3 KB · Hit: 34
efsane muhteşem bölümler yıllar geçse de asla unutulmayacak bölümler

kim unutabilir ki kim...

kv ıraktan bi set resmi

Doğu Bey ve Usta

Ekli dosyalar

• am.ak.fbcdn.net_sphotos_e.ak_hphotos_ak_frc3_1381165_612576095455007_941310683_n.jpg
    87.4 KB · Hit: 28
  • am.ak.fbcdn.net_sphotos_d.ak_hphotos_ak_prn2_s403x403_1378056_682948185056156_866695968_n.jpg
    21.5 KB · Hit: 27
Son düzenleme:
Dün Polat'ın kızı ile dedesinin birbirine kavuştuğu yerde hüzünlendim lan

Dün akşamın şokunu hala atlatamamış değilim.
Rüyamda bile Vadinin dün ki bölümünü izledim düşünün artık

hangi yorumu okusam o sahnede hüzünlenmiş vay be
elif dedim ömer baba elif polatın ağlaması...

evet abla ya da kafadan sakattır ihtimal çok

valla bilemicem yorumu bu arkadaşın

Rezaletti kimse kusura bakmasın aşk sahnelerini izlemekten artık gına geldi vadi izdivaç programına döndü artık yeter onur tan yeter arkadaşlar akifin ve onun maskaralarının vadide yeri yoktur bu işler bunlarla olmaz hiç beğenmedim sıkıldım bunak nazifeyle moruk ömerin senaryolarından midem bulanıyor artık akifin ukalalıkları da adamı deli etmiyor değil polat kulağında bişey fısıldadı çıkarttı attı kulaklığı şerefsiz ukala kendini bişey zannediyor

yorum bu

oha nazife anneye ömer babaya ne demiş bi doktara görünmeli o çocuk
yoruma baksana ciddiye bile alamıyorum kahkaha attım