Evet bende orada üyeyim Nickim Polat Şaşmaz
hımm ne güzel forum iyide kızdırmasalar iyi olacak
Evet bende orada üyeyim Nickim Polat Şaşmaz
Burası daha iyi ya Burası daha eğlenceli aile ortamı havası varhımm ne güzel forum iyide kızdırmasalar iyi olacak
aynen burasını çok sevdim ben sürekli bakıyor takip ediyorumBurası daha iyi ya Burası daha eğlenceli aile ortamı havası var
Necati Şaşmaz'ın 12 Aralık 2012'de evlendiği Nagehan Kaşıkçı birkaç güne kadar erkek bir bebek dünyaya getirecek. Necati Şaşmaz babalık izni yapacak ve dizinin bir bölümünde oynamayacak.
Haydaa @takas @çocuklarduymasın @kvp @WesTxCoasT @china_shangai. Biz adamın dönmesini bekliyoduk, bi de bu çıktı
Allah analı babalı büyütsün yüzünü saklasınlar bari bir bölüm Gerçi de 2 hafta sonra Vadiyi yayınlamasınlar bari Kurban Bayramı o zaman yapsın tatili olmuyor mu O zamana kadar doğsun bari çocukHaydaa @takas @çocuklarduymasın @kvp @WesTxCoasT @china_shangai. Biz adamın dönmesini bekliyoduk, bi de bu çıktı
Dizi böyle giderse düşüş devam edecektirHaydaa @takas @çocuklarduymasın @kvp @WesTxCoasT @china_shangai. Biz adamın dönmesini bekliyoduk, bi de bu çıktı
Haydaa @takas @çocuklarduymasın @kvp @WesTxCoasT @china_shangai. Biz adamın dönmesini bekliyoduk, bi de bu çıktı
aga 2 bölüm içinde sahalara dönüyo kesin bilgipolatı 4 5 bölüm daha orda kalmaya devam ederse reyting anlamında hişde iyi şeyler olmicak bence adamı orda oturtarar iyice şişiriyolar yanaklar göbek aldı başını gitti.
inşallah aga zaten artık tvden takip edemiyorum diziyi 1 hafta hep dünyayla bağlantım kesiliyo kursdan dolayıaga 2 bölüm içinde sahalara dönüyo kesin bilgi
hayırlısı olsun aga sabret sabrın sonu selamettirinşallah aga zaten artık tvden takip edemiyorum diziyi 1 hafta hep dünyayla bağlantım kesiliyo kursdan dolayı
hayırlısı olsun aga sabret sabrın sonu selamettir
aga öyle ama insan dayanamaz ya illa ki ibadetimizi yapacaz bu Allah ın emridir ama tv de izlemeden olmaz zor yaniöyle aga ama hocaları bir dinlesen varya dışarıya tvyle arandaki bağı kesmen lazım bi ayet hadisler okuyolar görücen Allah bizi affetsin
öyle aga bağımlısı olmuşuz bu arada diğer vadici arkadaşlara da selam söylersin aga hadi Allaha emanet ol ben yarın sabahtan yine yolcuyum ve son olarak polata söyle sahalara çabuk dönsün olmuyo böyleaga öyle ama insan dayanamaz ya illa ki ibadetimizi yapacaz bu Allah ın emridir ama tv de izlemeden olmaz zor yani
Allah affetsin ne diyelim
Ve Aleykümselam aga Allah'a emanet ol kardeşimöyle aga bağımlısı olmuşuz bu arada diğer vadici arkadaşlara da selam söylersin aga hadi Allaha emanet ol ben yarın sabahtan yine yolcuyum ve son olarak polata söyle sahalara çabuk dönsün olmuyo böyle
Vallaha aga ya özellikle de o son yerlerde çalan bir şey var oaga süper bi müzik gerçekten bende geçenlerde peşpeşe 7-8 kere dinledim birazdan kulaklığı takar idnlerim yine harika bişey