Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

zaten doğru düzgün rolü yoktu ooof sıktı ama ben bilmem çocuk mocuk oynasın

ee zaten bayram haftası tatil yetmiyo mu 10 gün :D

polatı 4 5 bölüm daha orda kalmaya devam ederse reyting anlamında hişde iyi şeyler olmicak bence adamı orda oturtarar iyice şişiriyolar yanaklar göbek aldı başını gitti.

polatı 4 5 bölüm daha orda kalmaya devam ederse reyting anlamında hişde iyi şeyler olmicak bence adamı orda oturtarar iyice şişiriyolar yanaklar göbek aldı başını gitti.
aga 2 bölüm içinde sahalara dönüyo kesin bilgi :D

öyle aga ama hocaları bir dinlesen varya dışarıya tvyle arandaki bağı kesmen lazım bi ayet hadisler okuyolar görücen Allah bizi affetsin
aga öyle ama insan dayanamaz ya illa ki ibadetimizi yapacaz bu Allah ın emridir ama tv de izlemeden olmaz zor yani :d
Allah affetsin ne diyelim

aga öyle ama insan dayanamaz ya illa ki ibadetimizi yapacaz bu Allah ın emridir ama tv de izlemeden olmaz zor yani :D
Allah affetsin ne diyelim
öyle aga bağımlısı olmuşuz bu arada diğer vadici arkadaşlara da selam söylersin aga hadi Allaha emanet ol ben yarın sabahtan yine yolcuyum ve son olarak polata söyle sahalara çabuk dönsün olmuyo böyle :D

Kafam yine Saatli Bomba'ya takıldı kulaklıkla beraer son ses dinliyorum şu 01:00 ile 01:28 beni öldürüyor yemin ederim ya tam benim tarzım bir de bağlama da var o da nefis bir şey :)

Off yine geldi aynı yer Allahım ölüyorum şu müziğe ya :D

öyle aga bağımlısı olmuşuz bu arada diğer vadici arkadaşlara da selam söylersin aga hadi Allaha emanet ol ben yarın sabahtan yine yolcuyum ve son olarak polata söyle sahalara çabuk dönsün olmuyo böyle :D
Ve Aleykümselam aga Allah'a emanet ol kardeşim

Şimdi de tarz değişikliği yapıp Operasyon Müziğine geçtim :D

Son düzenleme:
aga süper bi müzik gerçekten bende geçenlerde peşpeşe 7-8 kere dinledim birazdan kulaklığı takar idnlerim yine harika bişey