vadi eskiden aşırı derecede reklam veriyomuş ya sözlüklerden eski yorumları okuyorum anladığım bu okudukça vadiye olan hayranlığım artıyo ve vadi dışındaki dizilerin çöp olduğu kanaatine varıyorum malesef vay be arkadaş böyle dizi harbiden gelmez inanılmaz bişey
reklam araları o kadar uzun ki, şişlide ikamet etmekte olan ablamlardan reklam arasında çıkıp biraz da seri hareket ederek m.köy'deki evime reklamlar bitmeden ulaşmayı başarıp diziye kaldığım yerden devam edebildim. dizi devam etmekte, dizinin süresi kadar reklam alıp sanırım bu konuda rekora koşuyorlar.
2004 ten bir yorum ekşi sözlük
bu arada eski vadi 22.15 te falan başlıyomuş vay be
aga reklamlar neymiş böyle yorumlar fena
bir yorum sözlükten;
52. bölümününde reklamlarin normal dizi yayininin iki kati zaman almasina ragmen hala bu engellere katlanip her hafta persembe günleri bir sölen halinde izlenen dizi...
reklam araları o kadar uzun ki, şişlide ikamet etmekte olan ablamlardan reklam arasında çıkıp biraz da seri hareket ederek m.köy'deki evime reklamlar bitmeden ulaşmayı başarıp diziye kaldığım yerden devam edebildim. dizi devam etmekte, dizinin süresi kadar reklam alıp sanırım bu konuda rekora koşuyorlar.
2004 ten bir yorum ekşi sözlük
bu arada eski vadi 22.15 te falan başlıyomuş vay be
aga reklamlar neymiş böyle yorumlar fena
bir yorum sözlükten;
52. bölümününde reklamlarin normal dizi yayininin iki kati zaman almasina ragmen hala bu engellere katlanip her hafta persembe günleri bir sölen halinde izlenen dizi...
Son düzenleme: