Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bana da olabilirmiş gibi geliyor ama 2023 e kadar devam etmesi gerekir bu sezon aldığı reytinglerde önemli yükseltirse devam eder
2023 e hala inanıyor musunuz siz ya hadi diyelim devam etti Polat çıkar diziden Akifle devam eder eğer olursa

ya arkadaş foruma giriyorum çoğu dizinin tanıtımı yada yeni sezon tarihiyle ilgili haberler var sadece vadiden tık yok gelde çıldırma nasıl bir anlayıştır anlamakta zorluk çekiyorum

valla bütün dizilerden haber var bir tek geçen sezon muhteşem bir sezon geçiren vadiden:D haber yok valla gel de çatlama

diktatör obama ne olacak herşeyi yasaklamış :))))) bizdeki aydın görünümlü gezi kafalılar nerede niye aynı eleştirileri yapmıyorlar tabi mevzu ağaç deildi ki tayyip erdoğanı indirmekti

Demokrasiden söz eden insanların kendi ülkerelinde en ağır şekilde insanlarına davranması ve 90 yaşındaki kadını gözaltına almaları ne yaman çelişki

la olum sende bişeye karar ver dün başladı bugün de başlamadı diyon sen de kafayı yedin gerçi hepimize kafayı yedirttiler orası ayrı bir konu