Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vadinin en berbat bolumu 119 dur ersoyun konseyinde hasim haric herkes gavur oluyor birde ersoy parayı Kuranin ustune koyuyor olmamis bu sahneler
Yüzde yüz 1.olacak abi ama ben beyaz karanfilin kaçak gibi olacağını düşünüyorumReasyon hepsini ezer gecer demedi demeyin
Ya Vadi gunu olursa ?Yüzde yüz 1.olacak abi ama ben beyaz karanfilin kaçak gibi olacağını düşünüyorum
Reaksiyon pazartesi olacak aga beyaz karanfil perşembe günü olacakYa Vadi gunu olursa ?
aynen abi ilk fragmandan bi cacık olmaz diyodumda 2.fragman dehşet bişey olmuşReasyon hepsini ezer gecer demedi demeyin
Nerden biliyonReaksiyon pazartesi olacak aga beyaz karanfil perşembe günü olacak
Beyaz karanfilden bir cacik olmazYüzde yüz 1.olacak abi ama ben beyaz karanfilin kaçak gibi olacağını düşünüyorum
Aynen öyle abi tutmayacak o diziBeyaz karanfilden bir cacik olmaz
Bunu bilmemekte ne var aga yüzde yüz pazartesi hatta 15 eylül pazartesiNerden biliyon
İzlerim o zaman Karadayidan iyidir de İnsallah Reaksiyon tutmazAynen öyle abi tutmayacak o dizi
Bunu bilmemekte ne var aga yüzde yüz pazartesi hatta 15 eylül pazartesi
Nasıl tutmaz aga yüzde yüz tutacak ama beyaz karanfil tutmayacakİzlerim o zaman Karadayidan iyidir de İnsallah Reaksiyon tutmaz
Kendi kendimize haber oluşturuyoruz ya abi en çok ona gülüyorumAcaba bizimkiler nasil bir tanitim yapacaklar merak konusu
Cik klise olacak ama sonunu dusunen.......Sizce Vadi bu sene son mu
Millet çatır çatır transfer yaparken bizim hala sessiz kalmamız hayra alamet değilHaklisin o bile guzel be konu vadi olunca muhabbette guzel kendimizi kandirmak ta
İyi geceler abiBunubb vevabinu sabah verecem ben ystar
İyi geceler haci abiBunubb vevabinu sabah verecem ben ystar
bana da olabilirmiş gibi geliyor ama 2023 e kadar devam etmesi gerekir bu sezon aldığı reytinglerde önemli yükseltirse devam ederSizce Vadi bu sene son mu