https://fav10.net/en-favori-dizi-2013/en-favori-dizi-2013-3-tur-g-grubu-192435-3.html
arkadaşlar vadiye destek...
en az iki diziye oy kullanmanız gerekiyor yoksa oyunuz sayılmaz vadi ve şubata atarsınız.
- - - Ekleme - - -
. @34rcp44 @ABAY_06 @batuhankaralar @china_shangai @çocuklarduymasın @eskici @fb_mehmet_fb @GreatOttoman @hızlı gonzales @kvp @legolas9900 @Leo.Runle @Master.1000 @mhmt53 @msavasman @nestroyers @Onur_35 @SuskunFelon @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Yasin93 @XanTier @WesTxCoasT @SERHAT3456 @gundix123 @AlemTo @holigans2929 @nberkayozer @utawleee @vadici @vadikızı
Kimseye bildirim gitmemiş.
niye gitmiyo aga
- - - Ekleme - - -
En Favori Dizi 2013 | 3. Tur | G Grubu
en az iki diziye oy kullanmanız gerekiyor yoksa oyunuz sayılmaz vadi ve şubata atarsınız.
- - - Ekleme - - -
.......... @34rcp44 @ABAY_06 @batuhankaralar @china_shangai @çocuklarduymasın @eskici @fb_mehmet_fb @GreatOttoman ..@hızlı gonzales @kvp @legolas9900 @Leo.Runle @Master.1000 @mhmt53 @msavasman @nestroyers @Onur_35 ..@SuskunFelon @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Yasin93 @XanTier @WesTxCoasT @SERHAT3456 @gundix123 @AlemTo ..@holigans2929 @nberkayozer @utawleee @vadici @vadikızı
niye gitmiyo aga
- - - Ekleme - - -
En Favori Dizi 2013 | 3. Tur | G Grubu
- - - Ekleme - - -
.......... @34rcp44 @ABAY_06 @batuhankaralar @china_shangai @çocuklarduymasın @eskici @fb_mehmet_fb @GreatOttoman ..@hızlı gonzales @kvp @legolas9900 @Leo.Runle @Master.1000 @mhmt53 @msavasman @nestroyers @Onur_35 ..@SuskunFelon @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Yasin93 @XanTier @WesTxCoasT @SERHAT3456 @gundix123 @AlemTo ..@holigans2929 @nberkayozer @utawleee @vadici @vadikızı
Yine gitmemiş.
Kopyala yapıştır yapma.
Unlink etmen lazım
Elle yaz nickleri.
bunları da elle kopyaladım zaten aga
Elle yaz nickleri.
o ne demek aga ben anlamam sen bi zahmet yapsana o dediğini
Kopya konu(yazı) olduğundan gitmemiş bildirim, emek lazım.
Elle yazmaya gerek yok. Nicklerin hepsini seç, resim ekleme simgesinin solundakine tıkla, olur
aga ben o isimleri öyle yapabilmek için çok uğraştım zaten tek tek emek fazlasıyla var yanikısa yolu vardır mutlaka elle yazamam vadi elensin isterse yine yazamam
Neyse ben halletim, elenmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?