Ulan işi gücü olmayan bunlara sarıyor benevzat yakışırboy şaşmazlar'a sarmış gene
Ekli dosyayı görüntüle 126209
Ulan işi gücü olmayan bunlara sarıyor benevzat yakışırboy şaşmazlar'a sarmış gene
Ekli dosyayı görüntüle 126209
Çok ağır ithamlar bunlar ya Neden böyle sinirlendi ki Nevzatbu sefer'de fetöcü diyor şaşmazlar'a
Ekli dosyayı görüntüle 126210
evet öyle daha öncede böyle sallamıştı bir problemi olduğu net para mı başka bir şey mi bilmiyorum nedeniniÇok ağır ithamlar bunlar ya Neden böyle sinirlendi ki Nevzat
20 yıl dile kolay
Bahadır ağbi senin efsaneni rezil ettiler haberin olsun Paylaştığın resmin montaj olduğunu biliyorsundur malum hiç böyle sahne yazmadınız da Raci ağbiyle
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar @Angelica @Hobbit @Polat Şaşmaz
Ekli dosyayı görüntüle 126250
EDHO'da söylettirmediler be
20 yıl dile kolay
Bahadır ağbi senin efsaneni rezil ettiler haberin olsun Paylaştığın resmin montaj olduğunu biliyorsundur malum hiç böyle sahne yazmadınız da Raci ağbiyle
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar @Angelica @Hobbit @Polat Şaşmaz
Ekli dosyayı görüntüle 126250
Bugün Kurtlar Vadisi Pusu 7. Sezon'a başladım direkt olarak (162. Bölüm, Memati'nin ölümü sonrası)
Abi Polat'ın o sinirli halleri ne öyle be, Necati Şaşmaz sağlam açılış yapmış kilolarıyla o dönem Efsane oynamış bu bölümleri
@Polat Şaşmaz ile en sevdiğimiz sezonlardan biri
@Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş
Merak etme abla Necati Bey totoşu kaldırırsa, bir ara yeni bölümler gelicek de hayırlısı 😂Ah ah cnm dizim
Merak etme abla Necati Bey totoşu kaldırırsa, bir ara yeni bölümler gelicek de hayırlısı 😂
Şaka gibi ya, gidip de kanallar yok demiyor ki, hele ki reyting pastasının azaldığı dönemde Kurtlar Vadisi yayınlamak en az 8-9 reyting ile açılış yapmak demek 😂 Adam istemiyor ya şaka gibi 😂Umudum kalmadı be alemdarım
Şaka gibi ya, gidip de kanallar yok demiyor ki, hele ki reyting pastasının azaldığı dönemde Kurtlar Vadisi yayınlamak en az 8-9 reyting ile açılış yapmak demek 😂 Adam istemiyor ya şaka gibi 😂
Yok abla ya o dönem yalanlandı İbrahim Eren tarafından.Trt ile anlaşma yapılmıştı aslında ama oda olmadı ya
Yok abla ya o dönem yalanlandı İbrahim Eren tarafından.
Ama 2019 yılında Pana Film Nöbet'i sunmuştu Show Tv'ye. Çektiler ama daha henüz proje aşamasındayken KV Kaos ile ilgilendi ama pek yanaşmadı Show maliyetinden ötürü (beyefendi yapmak istemiyor ama sunuyor + yüksek maliyet istiyor ki yapılmasın bahanesi olsun 😂) ve Nöbet'i sipariş etti en sonunda kanal 😂
Vural Yayan (Hoca karakteri) o prim kasıyordu ya 😂Bir oyuncu vardı o açıklama yapmıştı başlıcaz çekimlere diye hatta haberleri bile çıktı
ve uzun kalan düşman rekorunu kıran mete aymar giriş yapar karakter'i oynayan usta oyuncu ibrahim gündğan'ı saygı ve rahmetle anıyorum bu aradaBugün Kurtlar Vadisi Pusu 7. Sezon'a başladım direkt olarak (162. Bölüm, Memati'nin ölümü sonrası)
Abi Polat'ın o sinirli halleri ne öyle be, Necati Şaşmaz sağlam açılış yapmış kilolarıyla o dönem Efsane oynamış bu bölümleri
@Polat Şaşmaz ile en sevdiğimiz sezonlardan biri
@Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş
Çok sevmezdim ama Mete Ağır karakteri daha mistikdive uzun kalan düşman rekorunu kıran mete aymar giriş yapar karakter'i oynayan usta oyuncu ibrahim gündğan'ı saygı ve rahmetle anıyorum bu arada
tam polat'ın tarafına geçmişti poyraz öldürüdü onu'daÇok sevmezdim ama Mete Ağır karakteri daha mistikdi