Eskimi acaba? Yeni gibi görünüyor
Yeniymiş bende eskimi acaba dedim ama izleyenler olmuş yenimiymiş program ben çok şaşırdım cevap vermesine ya bu hareketi Raci şaşmazdan beklemiyordum umarum abi kardeş barışmıştır ya
Eskimi acaba? Yeni gibi görünüyor
@-KADİR-- @ömer karataş
İyide bu adam Vadi'yi 4.sezonun sonunda bırakmış idareyi 8.sezon başında tamamen bıraktı, ne bir çift laf etti diziyle alakalı oysa ki Vadi Racisiz 3 sezon devam etti ( 8-9-10.sezon), Vadide 2 sezondur yok, Raci her yere katılan bir ış adamı sadece magazine gözükmeyen bir adam şimdi diyoki "O kanalların bileceği iş diyor, biz bişey diyemeyiz" ayrıntıyı fark ettiniz mi adam "Biz" diyo siz kimsiniz ? Necati-Raci mi ? Raci-Bahadır mı ? Diyelim ki tmm adam başlicak dedi eeee bu iş Necatisiz olur mu ? Olmaz....
Öte yandan Mehmet Canpolat olayında Necati Şaşmaz kardeşim Raci Şaşmaz'la kanlı bıçaklı değiliz dedi burda iki seçenek kalıyor....Ya medya abartılı şekilde iki kardeşi kanlı bıçaklı gösterdi yada barıştılar ama aynı işte veya mevkide değiller
kaç yıl oldu aga, bilmem izlediğin dizi var mı, benim tek bir dizim yok , yokluktayızYa bıraksınlar boş işleri biz kurtlar vadisini istiyoruz nöbet falan bos isler
Pana Film 'Nöbet 7/24' isimli asker dizisinin çalışmalarına başladı!
Medyatava ÖzelPana Film'in patronu Necati Şaşmaz, önceki ay ekip arkadaşlarıyla beraber Antalya'ya gitmişti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de makamında kendisini ziyaret eden Necati Şaşmaz'ın bölgede yeni bir projenin çekimlerine başlayacağını sosyal medya sayfasından duyurmuştu. Son olarak geçen yıl "Kurtlar Vadisi Vatan" filmini seyirciyle buluşturan Necati Şaşmaz'ın şirketinin yeni dizisinin detayları ise yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Adı "Nöbet 7/24" olan asker projesi için şu günlerde yoğun bir cast çalışması yürütülüyor.
Show TV ile görüşülen dizinin ana karakterleri arasında Kurtlar Vadisi'nde de kamera karşısına geçen Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar yer alıyor. Antalya'da yaşayan oyuncuların da rol alacağı dizide Cahit Kayaoğlu "Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu"ya, Ertuğrul Şakar ise "Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici"ye hayat verecek. Ekim sonu gibi yayına yetiştirilmesi planlanan dizi için teklif götürülen oyuncular arasında usta tiyatrocu Ali Sürmeli, Barış Falay, Funda İlhan ve Orçun Kaptan da bulunuyor. Öte yandan fenomen dizi Kurtlar Vadisi'yle ilgili de Necati Şaşmaz'ın youtube'a yönelik bir projesinin olduğu konuşuluyor.
nöbet dizisi doğru çıktı dizide oynayacağı yazılar orçun kaptan paylaşımları beğenmiş
https://www.instagram.com/nobetdizisi/
Cahit yeni dizide oynayacaksa Pusu tamamen bitmişPana Film 'Nöbet 7/24' isimli asker dizisinin çalışmalarına başladı!
Medyatava ÖzelPana Film'in patronu Necati Şaşmaz, önceki ay ekip arkadaşlarıyla beraber Antalya'ya gitmişti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de makamında kendisini ziyaret eden Necati Şaşmaz'ın bölgede yeni bir projenin çekimlerine başlayacağını sosyal medya sayfasından duyurmuştu. Son olarak geçen yıl "Kurtlar Vadisi Vatan" filmini seyirciyle buluşturan Necati Şaşmaz'ın şirketinin yeni dizisinin detayları ise yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Adı "Nöbet 7/24" olan asker projesi için şu günlerde yoğun bir cast çalışması yürütülüyor.
Show TV ile görüşülen dizinin ana karakterleri arasında Kurtlar Vadisi'nde de kamera karşısına geçen Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar yer alıyor. Antalya'da yaşayan oyuncuların da rol alacağı dizide Cahit Kayaoğlu "Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu"ya, Ertuğrul Şakar ise "Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici"ye hayat verecek. Ekim sonu gibi yayına yetiştirilmesi planlanan dizi için teklif götürülen oyuncular arasında usta tiyatrocu Ali Sürmeli, Barış Falay, Funda İlhan ve Orçun Kaptan da bulunuyor. Öte yandan fenomen dizi Kurtlar Vadisi'yle ilgili de Necati Şaşmaz'ın youtube'a yönelik bir projesinin olduğu konuşuluyor.
her adalet için varımValla bilmiyorum sıkıldım afakanlar basıyo bana he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?