Necati şaşmaz la uğraşanın sonu budur hadi yala bakalım şimdi ulan 1 gün öyle 1 gün böyle ama hesabı soruyor necati şaşmaz baksana aklını almışnihat doğandan yeni necati şaşmaz açıklaması
![]()
Necati şaşmaz la uğraşanın sonu budur hadi yala bakalım şimdi ulan 1 gün öyle 1 gün böyle ama hesabı soruyor necati şaşmaz baksana aklını almışnihat doğandan yeni necati şaşmaz açıklaması
![]()
mahkeme de yusuf yusuf sesleri ;Necati şaşmaz la uğraşanın sonu budur hadi yala bakalım şimdi ulan 1 gün öyle 1 gün böyle ama hesabı soruyor necati şaşmaz baksana aklını almış![]()
mahkeme de yusuf yusuf sesleri ;madem arkasında duramayacaksın ne öyle atıp tutuyorsun
https://www.haberturk.com/nihat-dogan-hakim-karsisinda-2057677
Zaten herşey ortadaydı önce kanalı sonra bu zat dediklerini yutup yalama moduna geçtiler bu da cümle aleme ders olsunmahkeme de yusuf yusuf sesleri ;madem arkasında duramayacaksın ne öyle atıp tutuyorsun
https://www.haberturk.com/nihat-dogan-hakim-karsisinda-2057677
Ben size bişey söylim mi neden yusuf yusuf oldu ?
Söylemezsem Olmaz ekibinin bir suçu yok bence kanal talimatı geldi Kurtlar Vadisi'ni karalamak için çünkü o dönem Vadi kanalsızdı ve 360 aldı yayın haklarını durum şu ki : Yeni sezon bölümlerini 360 ve Beyaz Tv istiyordu... 360 ve Beyaz Tv arasında husumet oluşunca böyle bir Vadi Propagandası oluştu o yüzden Nihat Doğan şimdi ekibiyle Yusuf Yusuf oldu yok tanınıyom bilmem ne
@vadikızı @takas
Vadi bitti artık boşuna heveslenmeye gerek yok ümitlenme sende başlaması imkansızKurtlar Vadisi hakkında son durum :
- Kanal görüşmeleri devam ediyor, görüşülenler arasında muhtemelen Atv, Show Tv, Kanal D, Trt 1 , Tv8 vardır
- Star Tv'de Avlu dizisi ve Fox Tv'de Bizim Hikaye yayınlandığu için onlarla görüşülmesi söz konusu değildir
- Pana Film kanal bulursa çekimleri Kurban Bayramından sonra ve diziyi Ekim'de yayınlamak istiyor
- Pana Film'in Nöbet adında bir askeri projesi var o dizinin yayınlanma şansı Vadi'den daha yüksek
- Pana Film dijital platformlarfa yayınlamaya açık : PuhuTv, blutv, Netflix
- Dijital platformda yayınlamak isterlerse en az 20 milyon TL gibi bir ödeme şart bu sponsor ve reklam gelirleriyle çözülebilir ama dizi maksimum bir sezonda 13 ila 20 bölüm arası yayınlanabilir
@takas
@-KADİR- @Çiğdem- @vadikızı @ömer karataş @Emin Özaltun
Kurtlar Vadisi hakkında son durum :
- Kanal görüşmeleri devam ediyor, görüşülenler arasında muhtemelen Atv, Show Tv, Kanal D, Trt 1 , Tv8 vardır
- Star Tv'de Avlu dizisi ve Fox Tv'de Bizim Hikaye yayınlandığu için onlarla görüşülmesi söz konusu değildir
- Pana Film kanal bulursa çekimleri Kurban Bayramından sonra ve diziyi Ekim'de yayınlamak istiyor
- Pana Film'in Nöbet adında bir askeri projesi var o dizinin yayınlanma şansı Vadi'den daha yüksek
- Pana Film dijital platformlarfa yayınlamaya açık : PuhuTv, blutv, Netflix
- Dijital platformda yayınlamak isterlerse en az 20 milyon TL gibi bir ödeme şart bu sponsor ve reklam gelirleriyle çözülebilir ama dizi maksimum bir sezonda 13 ila 20 bölüm arası yayınlanabilir
@takas
@-KADİR- @Çiğdem- @vadikızı @ömer karataş @Emin Özaltun
Ya soytarı soysuz. Nasılda kıvırtıyor!nihat doğandan yeni necati şaşmaz açıklaması
![]()
Ben size bişey söylim mi neden yusuf yusuf oldu ?
Söylemezsem Olmaz ekibinin bir suçu yok bence kanal talimatı geldi Kurtlar Vadisi'ni karalamak için çünkü o dönem Vadi kanalsızdı ve 360 aldı yayın haklarını durum şu ki : Yeni sezon bölümlerini 360 ve Beyaz Tv istiyordu... 360 ve Beyaz Tv arasında husumet oluşunca böyle bir Vadi Propagandası oluştu o yüzden Nihat Doğan şimdi ekibiyle Yusuf Yusuf oldu yok tanınıyom bilmem ne
@vadikızı @takas
sinema filmi yine kaos değil maalesefAyy kaosa mı başlıyorlar acaba yaa
Benim bildiğim yok agaVadiden haber var mı ahâli? Ses verin hele. Özledim Vadi muhabbeti yapmayı![]()
en son necati şaşmaz ciner binasında görüldü ne için gitti bilmiyorum vadi için mi yeni proje için mi diyeBenim bildiğim yok agazaten umudum da kalmadı
![]()
Vadiden haber var mı ahâli? Ses verin hele. Özledim Vadi muhabbeti yapmayı![]()
Her sezon böyle gelişmeler oluyor ama sonuç yine hüsran oluyor maalesef.en son necati şaşmaz ciner binasında görüldü ne için gitti bilmiyorum vadi için mi yeni proje için mi diye