Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga işte biz ona karışamayız adam zaten belli bir yaşa gelmiş bunlar büyük fedakarlık isteyen şeyler tamam hepimiz vadiciyiz ama ailemiz söz konusu olunca vadiyi kim aklından geçilir mutlu bir aileye sahip olmak necati abininde hakkıydı bizede Allah mesut etsin demek düşer

adam 40 yaşına gelmiş evlenmeyecek mi
ne zaman evlenecek 60 yaşında mı en büyük hakkıdır bu

adam gençliğini vadiye verdi tam 11 yıl

ben sonuna kadar ustamın arkasındayım

Az kafayi dagitak diye yaptim aga yoksa bende biliyom
aga kafayı dağıtmayak gözünü sevim böyle yorumlar yapma ya

tabiki öyle aga en doğal hakkı sonuçta ama bence burda en büyük sorun karısıdır hatırlarsanız maskeli bölümlerde daha necati şaşmazın dizi de oynamayacağı haberleri çıkmıştı ben karısın artık diziyi bırak demiş olabileceğini düşünüyorum o da bu konuyu kardeşleri ve senaristlere söyledikten sonra olaylar bu safhaya kadar geldi malesef

Adama en hafifinden cussssssss derler ali surmeli mi kim hakan boyav mi kim takas ne olur mantikli ol asil kenan coban kim vadide limonata dagitan bir arkadasti ne gecmisi var bu kim dedigin adamlarin tiyatro gecmisi saymakla bitmez sen bilirsin sana da demistim kenan coban cok iyi biri benim 2 saat kadar muhabbet etmisligim var harika bir insan ama mukayese ettigin kisilerin yanindani birak uzagindan bile gecemez biraz izan ve insaf

aga siz beni hala anlamadınız sorun evlenmeside değil karısı.

abi ben tiyatro geçmişi olarak kıyaslamıyorum zaten tabi ki haklısın ali sürmeli ve hakan boyav ömrünü bu işe vermiş ve bu ülkenin en iyi oyuncuları arasında
dikkat edersen ben burda karakterleri kıyaslıyorum abdül kara zaza
hangisi daha efsane açık ara abdülhey ve kusura bakma abi de bu işler tiyatro geçmişine falan bakmaz millet aha abdülhey der açar izler
kimse bu adam tiyatrocu geçmişi nedir demez

ama diğer 2 büyük oyuncunun da vadi sayesinde ünleri baya bi arttığı için o dizi abdül dışında kara ve zaza sayesinde de tutacaktır bence onun için diyorum o dizi perşembe olmazsa kesin tutar

tekrar söylüyorum ben orda oyuncu geçmişlerini falan karşılaştırmadım bile vadideki karakterlerini karşılaştırdım
diziyi izleyen adam hakan boyav değil kara diyo
kenan çoban değil abdülhey diyo

aga siz beni hala anlamadınız sorun evlenmeside değil karısı.
aga ne olursa olsun hepsi diziyi bıraktı madem öyle büyük sorun var yapımcıs sensin senarist sensin diziyi bitir adam akıllı
haksızmıyım bırakıp gitmek nedir
farz et ki Necati abi devam ettiremedi vadi final bile yapamadan kalktı düşünsene

Dizisine bu kadar sahiblenen bir seyirci yok.. bu seyirci olduğu sürece, Vadiyi kimse yıkamaz.

Taptalk 2