Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

evet bir an önce yayınlamaları lazım fragmanı ya da tarih versinler ne zaman yayınlayacaklar kesin diye

Yalan söylemeyeyim yayınlanacak olsaydı haberini çoktan duyardık nasıl saklayacaksın su şartlarda bu dönemde başlaması süpriz olur kanallar akışlarını coktan belirledi ama.usta
söyledi diye yine de bekliyorum

Son düzenleme:
o zaman tek çare internet yayını kalıyor ya da pana tv kurulacak

Aynı düşünüyoruz kadir Necati Şaşmaz kesin konuştu ona güveniyorum bende şu kanal belli olsada rahatlasak ya bu arada internet yayını bencede olmaz

youtube hesabı olanlar yazssın buraya birşeyler belki görürler

Resmen kurumus aga
; adam bu kadar net konuşdu ama hicbir dedikodu bile yok şimdilik net olan kanal d , atv, star, show ve artık trt 1 olmuyor zaten ondan strese giriyorum
Keşke bi tane daha kanal olsaydı ya
Alternatiflerin çoğu bize uymuyor.

Biraz sakat bu iş. Necati Şaşmaz yakında fragmanla birlikte görürler kanalıda dedi fakat, hazırlıklar başladımı diye soruldugunda senaryo var demekle yetiniyor.

Henüz çekimler bile başlamamış, kadrosu belli bile değil yeni katılanlar olsaydı şuana kadar bence magazinde vs kesinlikle duyardık. Katılan olduysa bile tanınmayan oyunculardır büyük iht. Batuhan Güney gibi....

Bu ay sonu belli oldu oldu olmazsa artık ümidi keseriz

Ay sonuna kalmadan açıklanır herşey diye düşünüyorum eğer kesin durumlar olmasa Necati Şaşmaz açıklama yapmazdı şubatta diye sanırım herşeyin tanıtımdan sonra açıklamayı düşünüyor oyuncuları falan şubatta başlıyacaksa eğer ay sonuna kalmaması lazım açıklamanın

Ya yalan dolan be kardeşim ne foxu sallıyor yine

Kesin olan tek şey foxta olmayacağı onu anladık sadece

Bak agam nasıl da anlıyor
TRT Kutül Amare'yi Perşembe yayınlıyorsa bu iş bitmiştir Kaos kanal bulamamıştır. Necati Şaşmaz temennisini söylüyor bence daha önce Ocak diyordu şimdi Şubat oldu ay sonunda Mart olacak

Sen kanal bulamadı diyorsan kesin kanal bulmuşuzdur
Merak etme Necati Şaşmaz Reis ile diyalog halinde olduğu sürece Kaos istediği her kanalda yayınlanır 😉

kurtlar vadisi vatan televizyonda yayınlanmalı beklenmemeli bence hangi kanalda yayınlanırsa kaos'un nerde yayınlanacağı belli olur belki

Tanıtım ne zaman çıkıyorsa çıksada rahatlasak ya