evet bir an önce yayınlamaları lazım fragmanı ya da tarih versinler ne zaman yayınlayacaklar kesin diyeİşte yine aynı yerdeyiz o zaman nerede yayınlanacak? Soracağımız soru bu
evet bir an önce yayınlamaları lazım fragmanı ya da tarih versinler ne zaman yayınlayacaklar kesin diyeİşte yine aynı yerdeyiz o zaman nerede yayınlanacak? Soracağımız soru bu
evet bir an önce yayınlamaları lazım fragmanı ya da tarih versinler ne zaman yayınlayacaklar kesin diye
o zaman tek çare internet yayını kalıyor ya da pana tv kurulacakYalan söylemeyeyim yayınlanacak olsaydı haberini çoktan duyardık nasıl saklayacaksın su şartlarda bi dönemde başlaması süpriz olur kanallar akışlarını coktan belirledi ama.usta kendisi söyledi diye bekliyorum
Onların da oluru yoko zaman tek çare internet yayını kalıyor ya da pana tv kurulacak
Yalan söylemeyeyim yayınlanacak olsaydı haberini çoktan duyardık nasıl saklayacaksın su şartlarda bi dönemde başlaması süpriz olur kanallar akışlarını coktan belirledi ama.usta kendisi söyledi diye bekliyorum
Tamam tamam inandıkKurtlar Vadisi Kaos, Mart ayında FOX'ta! Bu ayın sonunda çekimler başlayacak.
Keşke bi tane daha kanal olsaydı ya Alternatiflerin çoğu bize uymuyor.Resmen kurumus aga ; adam bu kadar net konuşdu ama hicbir dedikodu bile yok şimdilik net olan kanal d , atv, star, show ve artık trt 1 olmuyor zaten ondan strese giriyorum
Biraz sakat bu iş. Necati Şaşmaz yakında fragmanla birlikte görürler kanalıda dedi fakat, hazırlıklar başladımı diye soruldugunda senaryo var demekle yetiniyor.
Henüz çekimler bile başlamamış, kadrosu belli bile değil yeni katılanlar olsaydı şuana kadar bence magazinde vs kesinlikle duyardık. Katılan olduysa bile tanınmayan oyunculardır büyük iht. Batuhan Güney gibi....
Bu ay sonu belli oldu oldu olmazsa artık ümidi keseriz
Bu beşi kesin olmuyo demek istedim yazımda yanlış anlasilma olmasinKeşke bi tane daha kanal olsaydı ya Alternatiflerin çoğu bize uymuyor.
Daha ne kaldı aga HalkTv’de mi oynayalım?Bu beşi kesin olmuyo demek istedim yazımda yanlış anlasilma olmasin
İşte olay orada kopuyo nasıl olacaksa artikDaha ne kaldı aga HalkTv’de mi oynayalım?
Bak agam nasıl da anlıyor TRT Kutül Amare'yi Perşembe yayınlıyorsa bu iş bitmiştir Kaos kanal bulamamıştır. Necati Şaşmaz temennisini söylüyor bence daha önce Ocak diyordu şimdi Şubat oldu ay sonunda Mart olacakCool story
Sen kanal bulamadı diyorsan kesin kanal bulmuşuzdur Merak etme Necati Şaşmaz Reis ile diyalog halinde olduğu sürece Kaos istediği her kanalda yayınlanır 😉Bak agam nasıl da anlıyor TRT Kutül Amare'yi Perşembe yayınlıyorsa bu iş bitmiştir Kaos kanal bulamamıştır. Necati Şaşmaz temennisini söylüyor bence daha önce Ocak diyordu şimdi Şubat oldu ay sonunda Mart olacak
İste o yüzden bekliyo zaten hangi kanalla anlasilirsa vatan da orada yayinlanirkurtlar vadisi vatan televizyonda yayınlanmalı beklenmemeli bence hangi kanalda yayınlanırsa kaos'un nerde yayınlanacağı belli olur belki
İşte olay orada kopuyo nasıl olacaksa artik