Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aaa sen Galaya gittinmi Batuhan grçektenmi çok sevindim ya
Sürpriz varmı usta
Oha nasıl izledin lan 10 üzerinden kaç verirsin size kimseye bilgi vermeyin mi dediler sen 15 kişi arasına mı girdin galaya nasıl katildin bunları cevaplamani bekliyorum
Durun soluklanayım hepsini cevaplayacağım

Galada sadece 15 kişi yoktu 1 salonu kapatmışlar salon komple doluydu, beni de dün akşam basın kadrosundan çağırdılar öyle gittim işte

Girişte dışarı görüntü akmasın diye cep telefonlarını kameraları falan topladılar. Genel fotoğraf çekiminden sonra salona girdik usta konuştu işte yaşadığımız sorunları anlatmaya çalıştık falan dedi sonra fragmanı verip o seçilenlerin yorumlarını aldılar. Fragman hakkında diyeceğim patlama sahneleri falan çok fazla ve Irak'taki kadar gerçekçi gerisini de yarın öğrenirsiniz

@Emin Özaltun merak ediyordur senaryoyu Pana Yazım Grubu yazıyormuş yani korkmuşlar kendileri yazıyorlar yine

He ne güzell sevindim adına Batuhan pana yazım grubumu o grupta inşallah cahit yoktu batuhan

Fragman uzun mu kaç dakka

Peki oyuncu kadrosunda başka kimler vardı Batuhan

Evett yarın başlığımızı çoşturcaz inşallahh
Oyuncu kadrosunda fazla kimse yok fetöyü canlandıran biri var bir de uzun saçlı biri var onun dışında polat cahit erhan yasin o kadar
Galiba sinem hanım konuk oyuncu o da fazla gözükmedi

Oyuncu kadrosunda fazla kimse yok fetöyü canlandıran biri var bir de uzun saçlı biri var onun dışında polat cahit erhan yasin o kadar
Galiba sinem hanım konuk oyuncu o da fazla gözükmedi

Fragmandan belli olurmu cnm ne kadar olduğu
filmi izleyince anlarız onu bence fetoyü canlandıranın adını öğrenemedinmi

Ranini fragmanı beğenmis

Ranini de yorumu bulamadım Kadir sen nerde okudun Raninin yorumunu ya

Son düzenleme: