İşte şimdiden hazırlık yapıyozBu gerçekmi ya neden bana gerçek değilmiş gibi geliyor
İşte şimdiden hazırlık yapıyoz
Film için çok heyecanlıyım nasıl bir film olacak çok merak ediuorum
Herşey senarist'e bağlı açıkcasıSenaryoyu Cahit'e bırakmadılarsa kadroda ayarlarlar her türlü
Abi düşünsene Polat Alemdar la Michael ScofieldALLAHUAKBARAntiler ve film olmaz diyenler ağlıyor
Fotolar iştahımı kaçırdı sanki dizi bolümünun fotolarina bakiyomusum gibiALLAHUAKBARAntiler ve film olmaz diyenler ağlıyor
Aklıma o geldi hiç film gibi gözükmüyorFotolar iştahımı kaçırdı sanki dizi bolümünun fotolarina bakiyomusum gibi
Yoo yaza Edho'nun da darbe temalı filmi geliyor biz onu bekliyoruzALLAHUAKBARAntiler ve film olmaz diyenler ağlıyor
Onlar da film çeksin çekmesin demiyoruz da Darbe konusu pek rağbet görmez.Aklıma o geldi hiç film gibi gözükmüyor
Yoo yaza Edho'nun da darbe temalı filmi geliyor biz onu bekliyoruz
Valla bozulsada şimdilik görünen bu , ama daha 2 hafta oldu çekimler başlayalı bunlar daha sadece şöyle bir göstermelik diye düşnmek istiyorumMoralinizi bozmak istemem ama sanki özensiz bir iş geliyor gibi geldi, fotolar öyle hissettirdi.
İş senaristte bitiyor, yine sağlam isimlerle anlaşmamışlar pek ümidim yok benim açıkcası.Valla bozulsada şimdilik görünen bu , ama daha 2 hafta oldu çekimler başlayalı bunlar daha sadece şöyle bir göstermelik diye düşnmek istiyorum
Hacı bakacaz artık ; söz konusu vadiyse ümit vardır hele bi fragman gelsin filmin künyesini görelim daha net birşeyler söylebilirizİş senaristte bitiyor, yine sağlam isimlerle anlaşmamışlar pek ümidim yok benim açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?