Allah razı olsun aga.Hayırlı Kandiller ; Kandilimiz mübarek olsun
Artık bizim tayfada sallantıdaTüm vadi tayfamızın kandili mübarek olsun
O kadar da değil be aga. Kimlerin vadici olarak görmemize bağlı. Benim Vadici kardeşlerim dediklerim halen kardeş olarak gördüklerimdir. İçimize sızmış olanlarda vardı ama onlarda şahsi fikrim hiçbir zaman vadici olamadılar.Artık bizim tayfada sallantıda
Üst paragrafa aynen iştirak ediyorum alttaki listeyi uzun tutmuşsun ama sorun değilO kadar da değil be aga. Kimlerin vadici olarak görmemize bağlı. Benim Vadici kardeşlerim dediklerim halen kardeş olarak gördüklerimdir. İçimize sızmış olanlarda vardı ama onlarda şahsi fikrim hiçbir zaman vadici olamadılar.
Son zamanlarda hem abinin aramızdan ayrılması hem vadinin ara vermesi aradaki bağlantıları kopardı gibi gösteriyor olabilir ama vadi tekrardan başladı mı adım gibi eminim bizler yine burada olacağız. Benim için vadiciler veya tayfası: Sen, ben, takas, vadikızı, Polat Şaşmaz, Çiğdem, maskeli, rahmetli abimiz ve en son gelen doğu kardeşimizdir. Arada birbirimizi kırdığımızda olmuştur ama birbirlerimizin kötülüğünü asla istemeyen insanlarız üstelik bizler vadi dışında birçok konuda da ortak düşünen insanlarız. Umarım araya soğuk rüzgarlar hiçbir zaman girmez. Bunlar benim şahsi görüşlerim sizinde aşağı yukarı aynı şeyler düşündüğünüzü hissediyorum. Umarım yanılmıyorumdur.
Aynen öyle. Ama o listeden maskeliyi çıkaralımO kadar da değil be aga. Kimlerin vadici olarak görmemize bağlı. Benim Vadici kardeşlerim dediklerim halen kardeş olarak gördüklerimdir. İçimize sızmış olanlarda vardı ama onlarda şahsi fikrim hiçbir zaman vadici olamadılar.
Son zamanlarda hem abinin aramızdan ayrılması hem vadinin ara vermesi aradaki bağlantıları kopardı gibi gösteriyor olabilir ama vadi tekrardan başladı mı adım gibi eminim bizler yine burada olacağız. Benim için vadiciler veya tayfası: Sen, ben, takas, vadikızı, Polat Şaşmaz, Çiğdem, maskeli, rahmetli abimiz ve en son gelen doğu kardeşimizdir. Arada birbirimizi kırdığımızda olmuştur ama birbirlerimizin kötülüğünü asla istemeyen insanlarız üstelik bizler vadi dışında birçok konuda da ortak düşünen insanlarız. Umarım araya soğuk rüzgarlar hiçbir zaman girmez. Bunlar benim şahsi görüşlerim sizinde aşağı yukarı aynı şeyler düşündüğünüzü hissediyorum. Umarım yanılmıyorumdur.
O kadar da değil be aga. Kimlerin vadici olarak görmemize bağlı. Benim Vadici kardeşlerim dediklerim halen kardeş olarak gördüklerimdir. İçimize sızmış olanlarda vardı ama onlarda şahsi fikrim hiçbir zaman vadici olamadılar.
Nihayet beklediğimiz ilk somut bilgi.
Sallamadıysa iyi ; biliyomuş gibi yazmış ama bilmem artıkNihayet beklediğimiz ilk somut bilgi.
Tanımıyorum bu yazarı ilk defa duydum ismini. İnş bol keseden atmamıştır.Sallamadıysa iyi ; biliyomuş gibi yazmış ama bilmem artık
İşte milliyet yazarıTanımıyorum bu yazarı ilk defa duydum ismini. İnş bol keseden atmamıştır.
Dediğine göre önce dizi yayınlanacak?İşte milliyet yazarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?