bizde izledik hala izlemekteyizBurdayız agaBasket maçını izledik geldik
Merak etme aga şu an uyuyan hücre konumundayımbizde izledik hala izlemekteyizsenin çok daha efektif olman lazım köreltme kendini
güzel laf herşeyi kılıfa uyduruyon ama yememMerak etme aga şu an uyuyan hücre konumundayımHerhangi bir kaosta eski formuma dönerim
Biraz köreldiğim doğrudurgüzel laf herşeyi kılıfa uyduruyon ama yemem
yorma be kendini aga değmez yıpratma kendiniBiraz köreldiğim doğrudurGönül meseleleri beni yıprattı ama provakatörlüğüm tek bir kaosa bakarŞu fragman yayınlansın da kendime gelirim siz idare edin
Değmez ama deldi geçti be aga.yorma be kendini aga değmez yıpratma kendini
olan oldu aga sen yarayı deşme ki o yara kapansınDeğmez ama deldi geçti be aga.
Yara kanser oldu çoktanolan oldu aga sen yarayı deşme ki o yara kapansın
yok aga tam takır kuru bakır öyle melul melul gidip geliyozYara kanser oldu çoktanSende durumlar nedir var mı çitilediğin uzun saçlı
Aman aman dertsizken dert sahibi olmayok aga tam takır kuru bakır öyle melul melul gidip geliyozyanlış anlaşılmasın bi şikayetimizde yok
en az 3 yıl daha böyle devam tabi nasip işleri kesin konuşmamak lazımAman aman dertsizken dert sahibi olmaAtalarımızın ''Bekarlık sultanlıktır'' sözünü ilke edinmiş, tek tabanca olarak kalmak yeğdir.
adammmmmmmmmyok aga tam takır kuru bakır öyle melul melul gidip geliyozyanlış anlaşılmasın bi şikayetimizde yok
Nasip işleri aga aynen. Kalfalık dönemini atlattım ben inşallah ustalık döneminde takacaklar, yüzüğüen az 3 yıl daha böyle devam tabi nasip işleri kesin konuşmamak lazım
aman vesikalı yarim moduna girmedeNasip işleri aga aynen. Kalfalık dönemini atlattım ben inşallah ustalık döneminde takacaklar, yüzüğü
iyi seyirler
00:00 da pusu başlıyor son 10 saniye
aga niye böyle yaptılar 00.00 nedir00:00 da pusu başlıyor son 10 saniye
ben de çözemedimaga niye böyle yaptılar 00.00 nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?