Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Söylemezsem Olmaz'a göre ben CHP gençlik kollarına üyeymişim
Harbi bu salakların saçma sapan komplo teorilerinden ve iftiralarından bıktım. Kendileri sıkılıp bırakırlar inşallah kimse takmayınca. Ama devam edecekler gibi duruyorlar. Allah bilir Nihat Doğan ve avaneleri fellik fellik diziyi izliyorlardır an itibariyle
Pazartesiye ne s.çacağız ağzımızdan diyerekten hazırlık yapıyorlardır.

aynen ya salak manyak bunlar o programa biride mesaj atıp program anında
zamanında diziyi sizde yayınlanmadınız mı demiyor ya

beyin olmayınca tabi kötü; insan kendini rezil etmekten geri kalmıyor daha da kendini aşağılamak için deli yaftasını iyice sindirmek için çalıştığının farkında olmayabiliyor

@Doğu sen tembel adamsın gerekeni yap 5 dakikanı almaz

Aşk olsun ne tembelliğimi gördün

elazığspor un devreye girmesi çok normal daha da fazlasını yapmalılar
akit ve a haberin vadiden yana tavır almaya başlaması güzel bu iftiracıları tarihin tozlu sayfalarına gömüyoruz herkes şikayet etsin

vadiye halktan çok büyük destek var yeni şafak ın rezil haberinin altına bi ton vadiye destek mesajı geliyor boşa kendilerini yırtıyolar beyaz tv ye ve tetikçilerine vadiyi bu millet yedirmez

Son düzenleme:
2017'de vizyona girecek Kurtlar Vadisi Darbe dizisi ile ilgili ;

Polat Alemdar ilk başta öldü olarak gözükecek,yani dizide gözükmeyecek.Ancak bazı sayfalar ve siteler bu haberi duyunca ''Kurtlar Vadisi Darbe'de'' Polat Alemdar olmayacak diye duyurular ve açıklamalarda bulunmuş.

POLAT ALEMDAR YER ALACAK!

Kurtlar Vadisi Darbe dizisinde Polat Alemdar yer alacak.Uzun bir süre gözükmeyecek denildiği,1-2 bölüm gibidir.Tıpkı 8.Sezon 196.Bölümde olduğu gibi.

HİKAYE DEVAM EDECEK Mİ ?

Pusu'da ki Kemik kadro (Polat Alemdar-Cahit Kaya-Erhan Ufuk-Elif-Safiye) karakterleri kesin yer alacak.Ancak bu kemik kadro dışında şimdilik kesin birşey söyleyemeyiz.Pusu'da ki Hikaye Kurtlar Vadisi Darbe dizisinde de devam edecek.Sadece yeni karakterler ve konular eklenecek.

SENARİSTLER AYNI MI ?

Kurtlar Vadisi Darbe dizisini ve filmini yazacak senaristler geçen sene senarist koltuğunda yer alan ''Murat Koca ,Cahit Kayaoğlu,Selma Hacıosmanoğlu ve Ayşegül Hacıosmanoğlu olmayacak! Senaristler değişti,ancak dizinin tanıtımı yayınlanmadan senaristleri maalesef açıklayamayız.

aa elazığ spor devreyemi girmiş çok güzel bir haber🙂

Yusufla Zeynep defolup gitsinler. Yeni senaristlerden umudum yok isim vermemisler

Yusufla Zeynep defolup gitsinler. Yeni senaristlerden umudum yok isim vermemisler

Birşey diyim mi ya bencede iki karakterde olmasın yeni senaristler kim olacak
bilmiyoruz ama benim umudum var zeynep ile yusufu izliceğimize eski günlerdeki
gibi darbeyi sıkı şekilde işlesinler istiorum ben🙂

vadi ortalığı toz duman edecek az kaldı

Senaristler haricinde eskiden olduğu gibi konsept danışmanı ekibe dahil edilmeli. Siyasi konjonktürü iyi okuyan, gündemi takip eden ve istihbarat ağı kuvvetli olan gazeteci-akademisyen veya hükümete yakın uzmanlar arasından işin ehli bir isim düşünülebilir. Mesela Mete Yarar bu iş için biçilmiş kaftan. Alternatif isimler de olabilir. Netleşince ve fragmanlar dönmeye başladığı zaman daha detaylı bilgiler yansır diye düşünüyorum.

Beyaz tv denen lanet kanal kafayı yemiş. Şimdi de işi Kabala'ya bağlamaya çalışıyorlar. Bulmuşlar canlı bağlantı yapan bir metafizikçiyi de sallayıp duruyorlar. Özellikle nihat bildiğin boş beleşten atıyor. Allah islah etsin.

Kabala kısacası büyü diye tabir edilen ve kökü eskiye dayanan bir sistem. Hatta Kabala Büyüsü dahi vardır.

Kabala Kur'anda şöyle geçiyor;
"Ve onlar, Süleyman'ın mülkü (nübüvveti) hakkında şeytanların anlattıklarına uydular. Süleyman inkâr etmedi, ancak şeytanlar inkâr etti. Onlar, insanlara sihri ve Babil'deki iki meleğe Harut'a ve Marut'a indirileni öğretiyorlardı. Oysa o ikisi: "Biz, yalnızca bir fitneyiz, sakın inkâr etme." demedikçe hiç kimseye öğretmezlerdi. Fakat onlardan erkekle karısının arasını açan şeyi öğreniyorlardı. Oysa onunla Allah'ın izni olmadıkça hiç kimseye zarar veremezlerdi. Buna rağmen kendilerine zarar verecek ve yarar sağlamayacak şeyi öğreniyorlardı. Andolsun onlar, bunu satın alanın, ahiretten hiçbir payı olmadığını bildiler; kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi."(Bakara, 2/102)

Şöyle bir yorum buldum. Harfiyen katılmamak elde değil.

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) Varlık içinde bozulmayan, Alnı secdeli, Vatanını seven, gezi olaylarında açıkça Reisin yanında duran, 15 Temmuzda demokrasi mitinglerine katılan, Kimseden çekinmeyen, İmanlı adam gibi adam...

Neymiş "Kurtlar vadisi darbe" filminin isim başvurusu için 15 Temmuzdan önce baş vuru yapılmışmış?

1- Yıl 2012 : Hakan Fidan'ı ifadeye çağırdıklarında, MİT üzerinden Erdoğana bir darbe yapılmak istenmedi mi?
2- Yıl 2013 : Gezi olayları Erdoğanı devirmek için halkı sokaklara sürdükleri bir küresel darbe değilmiydi?
3- Yıl 17-25 Aralık 2014 : Yolsuzluk kılıflı bir darbe değilmiydi?
4- Kobaniyi bahane edip, Doğu ve Güneydoğuyu ateşe verdikleri, 50 kişiyi öldürdükleri dış destekli bir darbe değilmiydi?

15 Temmuza gelene kadar kaç tane darbe yapıldı? Bunlar bizim bildiklerimiz.

Efendim Mezarlıkta Erdoğan'ın adı yazıyormuş, iyide Erdoğan'ı FETÖ, PKK, IŞİD, ve ABD, hepsi yok etmek hatta öldürmek istemiyormu? Bu adamlar dizi çeviriyor, farkında değiller mi? Bilmiyorlarmı zannediyorsunuz? Herşeye dikkat çekiyorlar.

Kurtlar vadisinin senaryosunu yazanlar, Masonları, Baronları, Masonik yapılanmaları, Derin devleti çok iyi biliyorlar. Bazen bize ters gelen şeylerin mutlaka bir açıklaması vardır...

Kurtlar vadisiyle ilgili yazılıp çizilen herşeye inanmayın...

Lütfen kimse kendi çıkarları için, Cumhurbaşkanımızın üzerinden suçsuz günahsız insanlara iftira atmasın, savaş açmasın...

Ayrıca şu sahnelerle Fetöyü eleştiren bir dizimi Fetöcü olarak. Yemişim sizin aklınızı.

Nihat Doğan aleyhine haberler yapılmaya başlandı. Belki günün en güzel haberi.

FETÖ'nün 'magazin imamı' Nihat Doğan mı?

360 TV'de yayınlanan 'Aklınızda Kalmasın' programında Nihat Doğan ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı.

Canlı yayında açıklamalarda bulunanTayyar Işıksaçan, "Şaşkınlık içindeyim. Ben Beyaz TV'nin program müdürü olarak çalıştım. Öyle dolmuşa gelip Melih Bey için, Osman Gökçek için hiç kimse benim ağzımı açamaz. Sen şimdi Melih Bey'in, Osman Gökçek'in karşısında nasıl duruyorsun?" dedi.

"BİZ SESSİZLİĞİMİZİ KORUDUKÇA İŞ DAHA BAŞKA BOYUTLARA GİRDİ"

Helin Avşar, "Kendi söylemleri olduğu için bizim cümle kurmamıza gerek yok. Sosyal medyada öyle bir kaos var ki. Mesela Nihat Doğan'ın tarafları da var. Onlar da bize saldırıyor. Yaklaşık 15 gündür devam eden propaganda bu. Biz sessizliğimizi korudukça iş daha başka boyutlara girdi." açıklamarında bulundu.

"VERDİĞİM SÖZÜN ARKASINDA DURDUM"

Tayyar Işıksaçan; 'Pano Film'e niye gittim? Bir mezar sahnesi yayınladılar. Dediler ki, "Tezgah kurdunuz sayın Cumhurbaşkanımıza ölmeden öldürdünüz?". Mehmet Canpolat kapıda karşıladı. Bu bölümler şimdi mi yayınlandı, Beyaz TV'de de vardı. Sana iki mezarlık adresi veriyorum, kalk git, dedi. Kalktım gittim Çekmeköy Mezarlığı'nda Erdoğan Aile Mezarlığı diye bir yer var. Kalktık gittik, o mezarlığı da gördük. A dedikleri mezarlıklar da, B dedikleri mezarlıklar birbirinden farklı. Ben bir söz verdim, verdiğim sözün arkasında durdum. Bu diziyi 360 TV'ye verdim, dedi. Bir de resmi açıklamalar yaptı, sayfalar dolusu hukuki olarak anlattılar.

Helin Avşar bu konuşma üzerine, "Bize bazen de belaltından vuruyorlar. Bu dizi bizde yayınlanıyor şu anda. " dedi. Elif Güvendik ise, "Herşey belgelerle kanıtlı. Hepsi şu anda bizim VTR'miz içinde var." dedi.

Kaynak: Mynet

Yalnız ES Medyaya helal olsun vadiye aslan gibi sahip çıkıyor vadiciler bunu unutmaz ; diger yayin gurupları devreye girmezse ES medya beyaz tv yi çok rahat yer zira ES Medya nın küçumsenmeyecek derece yazılı görsel gücü var 24 TV,360 TV , Star Gazetesi, Guneş gazetesi, Akşam gazetesi cidden normal şartlar altında beyaz tv yi çiğner atar