Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga yıllardır ben böyle algı operasyonu görmedim her yerden vuruyorlar haberin şekline bak iceriğine bak her taraf skandal
aga ben siyaset falan bilmem vadiye ters yapanı silerim kim olursa olsun acımam. bunları hepsini kaydet elbet gereken cevap verilecek o zaman görecez

aga ben siyaset falan bilmem vadiye ters yapanı silerim kim olursa olsun acımam. bunları hepsini kaydet elbet gereken cevap verilecek o zaman görecez
Aga bunlar omurgasız utanmazlar sermayenin çocukları işte halkçı adamlari buralara getirmezler işte halktan olan sermayenin kucağına oturmayanlarıda böyle yerler

Aga bunlar omurgasız utanmazlar sermayenin çocukları işte halkçı adamlari buralara getirmezler işte halktan olan sermayenin kucağına oturmayanlarıda böyle yerler
kim kimi yiyo aga öyle bişey yok ite çakala vadiyi yedirmeyiz öyle bişey yok

Şu beyaz tv tam yavşak olmuş. Nihat doğanı o kadar severdim ama bu kadar haysiyetsiz olduğunu bilmezdim. Çok şükür ki halk buna inanmıyor. Yoksa bunlar olumlu tepki alsalardı işin cılkını çıkarırlardı.

"Yer ile gök arası, bir mazlumun ahı kadardır.''
Hz. Ali (r.a)

Sosyal medya da yayın
cffab9d6a09d115ed4cccb6354d78309.jpg

Markaya değer katar

Kurtlar Vadisi’nin eski bölümleri 360 ekranında yayınlanmaya başladı. Kanalın yeni program direktörü Altuğ Demirel’in Necati Şaşmaz ile (Polat Alemdar) afili bir fotoğrafını sosyal medyada gördüm... Fotoğraf üzerinden dizi yeni kanalını buldu yorumu yapmayacağım. Çünkü bildiğim kadar Vadi bu yıl sevenleriyle sadece sinema perdesinde buluşacak. Buna rağmen eğer iş yeni bölümlerin yayınına filan gelirse, 360 çok düşük profilli seyreden yayın seyrine gözle görülür bir ivme katabilir. Kurtlar Vadisi her ekran için kurtarıcı bir markadır. Hayırlısı olsun...

ŞİKAYET EDELİM,YAYINDAN KALKSIN!

Son günlerde Kurtlar Vadisi Pusu'ya iftiralar atan,gerçek dışı haberler yapan Beyaz TV'de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' adlı programı lüften şikayet edelim ve yayından kalksın.Bilindiği üzere aynı gün 100 ve üzeri böyle şikayetler giderse RTÜK dikkate alır.
Şikayet Etmek için ;
http://www.rtuk.org.tr/ sitesine girip,sol yanda bulunan katogorilerden ''Görüş ve Önerileriniz'' bölümüne tıklayarak gerekli bilgileri doldurup şikayet edebilirsiniz.Lüften herkes şikayetini şu yönde yazsın ki etkili olsun ;

(06.10.2016 tarihinden bu tarafa Beyaz TV kanalının “Söylemezsem Olmaz” adlı sabah programında, bu programı sunan, hazırlayan ve yetkili kişilerce sahte delil üretilmek suretiyle, sistematik olarak ''Kurtlar Vadisi'' dizisi açıkça hedef alınmış, iftira suçuna maruz bırakılmıştır.
Sahte deliller,gerçeği yansıtmayan haberler yapan ve gerçeği yansıtmayan iftiralar atan ; Beyaz TV'de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' adlı programın acilen yayından kalkmasını,bir izleyici olarak talep ediyoruz.) yazısını kopyalayıp ''Bildirim'' bölümüne yapıştırınız.
444 1 178 numaralı telefonu arayarakta şikayette bulunabilirsiniz.
Tüm İzleyicilerimizin Desteklerini Bekliyoruz!

@takas @Doğu @Polat Şaşmaz @populeoo @MEnes @Since2011 @Emin Özaltun @ömer karataş

14690852_2016169598609449_2580729139105982994_n.png

Son düzenleme:
ŞİKAYET EDELİM,YAYINDAN KALKSIN!

Son günlerde Kurtlar Vadisi Pusu'ya iftiralar atan,gerçek dışı haberler yapan Beyaz TV'de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' adlı programı lüften şikayet edelim ve yayından kalksın.Bilindiği üzere aynı gün 100 ve üzeri böyle şikayetler giderse RTÜK dikkate alır.
Şikayet Etmek için ;
http://www.rtuk.org.tr/ sitesine girip,sol yanda bulunan katogorilerden ''Görüş ve Önerileriniz'' bölümüne tıklayarak gerekli bilgileri doldurup şikayet edebilirsiniz.Lüften herkes şikayetini şu yönde yazsın ki etkili olsun ;

(06.10.2016 tarihinden bu tarafa Beyaz TV kanalının “Söylemezsem Olmaz” adlı sabah programında, bu programı sunan, hazırlayan ve yetkili kişilerce sahte delil üretilmek suretiyle, sistematik olarak ''Kurtlar Vadisi'' dizisi açıkça hedef alınmış, iftira suçuna maruz bırakılmıştır.
Sahte deliller,gerçeği yansıtmayan haberler yapan ve gerçeği yansıtmayan iftiralar atan ; Beyaz TV'de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' adlı programın acilen yayından kalkmasını,bir izleyici olarak talep ediyoruz.) yazısını kopyalayıp ''Bildirim'' bölümüne yapıştırınız.
444 1 178 numaralı telefonu arayarakta şikayette bulunabilirsiniz.
Tüm İzleyicilerimizin Desteklerini Bekliyoruz!

@takas @Doğu @Polat Şaşmaz @populeoo @MEnes @Since2011 @Emin Özaltun @ömer karataş

14690852_2016169598609449_2580729139105982994_n.png

tmm kadircim şikayet edeceğim

A haber editörü Yüksel aytuğun bugünkü köşe yazısı :
Beyaz TV'nin Kurtlar Vadisi hassasiyeti
Malum, Beyaz TV, Kurtlar Vadisi'nin eski bölümlerini 360 kanalına kaptırdı. O günden beri de Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programında Kurtlar Vadisi ile ilgili olumsuz haberler birbirini kovalamaya başladı. Köşemizin kurmay okurlarından Doruk Şahin de bu konuya dikkat çekmiş:
"Değerli Yüksel Ağabey, Kurtlar Vadisi ile ilgili Söylemezsem Olmaz teorilerini şaşkınlıkla izledim.
Ben Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz kardeşlerin dizilerinin ve filmlerinin sıkı takipçisi olarak görüşümü seninle de paylaşmak istiyorum.
Bilmem kaçıncı bölümde sahnenin birinde, Polat Alemdar arabasından iner ve fonda mezar taşı üzerinde 'Erdoğan Ailesi' yazısı vardır. Bu bölümler defalarca Beyaz TV'de yayınlanmıştı. Buna rağmen ne hikmetse o bölümün üzerinden aylar geçtikten sonra, Kurtlar Vadisi ekibinin darbe filmi çekmeye karar vermiş olmasından hareketle Vadi'nin eski bölümlerini taramaya ve üzerinde koşacakları konu bulmaya çalışmışlar.
Bir sahnede 'Erdoğan' yazısı görünce bunun hemen üzerinde zıplamaya başladılar. Neymiş? Oradaki 'Erdoğan' yazısı bilerek koyulmuşmuş.
Değerli Yüksel Ağabey, Söylemezsem Olmaz ekibi kendi kanallarında defalarca yayınlanan bölümü yeni mi fark etmiş?
Aklıma bir şey geldi bunu izleyince.
Bir deli, bir kuyuya taş atıyormuş.
Sürekli '46-46-46' diyormuş.
Biri dayanamayıp yanına gelerek sormuş; 'Neden sürekli 46 diyorsun?' Bizim deli atmış bunu kuyuya ve '47-47-47' demeye başlamış.
Allah, söylemezsem olmaz teorilerinden cümlemizi korusun, amin!".