Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hangi mesajları okuyayım aga konudakileri diyorsan okudum
Aga bence 360 tv ile anlaşma yapılmış dikkat et adam konuşurken projeyle ilgili detayları bizim tv ve gazetelerimizde büyük bir yer verilecek detaylar uzun uzun paylaşılacak diye 360 tv oldu gibi

Aga bence 360 tv ile anlaşma yapılmış dikkat et adam konuşurken projeyle ilgili detayları bizim tv ve gazetelerimizde büyük bir yer verilecek detaylar uzun uzun paylaşılacak diye 360 tv oldu gibi
kesin gibi bişey aga süper oldu. ben böyle sahiplenen ve değer veren kanalları baş tacı ederim. o zaman kadar iyice reklam yapılacak kanald den daha fazla rtg alırız yeni konseptle
aga benim anlamadığım hem film hem dizi nasıl olacak filmde herşey anlatılmayacak mı

Valla aga nasıl olacak ne olacak bilmiyorum ben hala dizinin olabileceğine bile zor inandım işte film ile dizi bağlantılı mı olacak nasıl işlenecek soru işareti fazla

Valla aga nasıl olacak ne olacak bilmiyorum ben hala dizinin olabileceğine bile zor inandım işte film ile dizi bağlantılı mı olacak nasıl işlenecek soru işareti fazla
KURTLAR VADİSİ İZLEYİCİLERİNE DUYURULUR!

Pana Film'in son aldığı karar : ''Kurtlar Vadisi Darbe'' sinema filminin ilk tanıtımı Kasım ayının ilk haftasında yayınlanacak.Sinema filmi ise 2017'nin ilk aylarında vizyonda olacak.Aynı zamanda dizi olarak yayınlanan ''Kurtlar Vadisi Pusu'' yayın hayatına ''Kurtlar Vadisi Darbe'' olarak devam edecek.Yani Kurtlar Vadisi Darbe,hem sinema hem de dizi olarak geliyor.2017 Yılının ilk aylarında Başlıyoruz!

Konu ile ilgili Pana Film ofisimizi ziyaret eden 360 TV sunucusu sayın ''Tayyar Işıksaçan'' Mehmet CANPOLAT ile görüştü ve bugün sunduğu programda dizi ve sinema filmi ile yakında yayında olacak Kurtlar Vadsi Darbe için ilk tüyoları yayında verdi.

Hele bir rsmi açıklama gelsin tanıtımıda görelim sonrası güzel olacak

Rahmetli Abi zamanın da ethem sancak ı işaret edip vadiyi alabilir demişti show tv de olmadı ama sonuçta ethem sancak vadiyi transfer etti

Rahmetli Abi zamanın da ethem sancak ı işaret edip vadiyi alabilir demişti show tv de olmadı ama sonuçta ethem sancak vadiyi transfer etti
abi de ileri görüşlü bir adamdı tekrar rahmetli analım mekanı cennet olsun. aga şu dönem raci ve bahadır gibi bu hainlere ölümüne saldıracak adamlar lazım bize inanılmaz bir düşmanlık yapıyolar

Yalnız bunlar kudurmuş aga 1 doları bile kullanmaya çalısıyorlar mallar adamlara helal olsun diyecekleri yerde saldırmaya çalışıyorlar ha takan olur mu tabi ki hayır reziller

Yalnız bunlar kudurmuş aga 1 doları bile kullanmaya çalısıyorlar mallar adamlara helal olsun diyecekleri yerde saldırmaya çalışıyorlar ha takan olur mu tabi ki hayır reziller
inanılcak gibi değil ya ben böyle bişey görmedim necati abi bunlara gizliden bişey mi yaptı ne etti kudurmuşlar resmen
bunlara kat kat sertlikte cevap verilmesi lazım yok öyle yağma hainler hain

inanılcak gibi değil ya ben böyle bişey görmedim necati abi bunlara gizliden bişey mi yaptı ne etti kudurmuşlar resmen
bunlara kat kat sertlikte cevap verilmesi lazım yok öyle yağma hainler hain
Aga yalnız gereken bence yapıldı hukuk önünde hesap verecekler zaten adam olsalardı o cevaptan ve mezarlık işinden sonra özür dileyip susarlardı diger türlü bunlara prim verirsin onların seviyesine inmek durumunda kalırsın itin vazifesi de ürmek işte cahille münakaşya girmekde bir sonuç vermez

aga mezarlık sahnesi diye bi taraflarını yırtıyolardı göz göre göre iftira attıkları ortaya çıkınca o konu yokmuş gibi konuşmadılar. insanda zerre şeref olmaz mı bu isimleri hiç unutmayacam

Ömer Baba nın ölüm sahnesi geldi

aga mezarlık sahnesi diye bi taraflarını yırtıyolardı göz göre göre iftira attıkları ortaya çıkınca o konu yokmuş gibi konuşmadılar. insanda zerre şeref olmaz mı bu isimleri hiç unutmayacam
Zaten taniyormuydun ki aga lüzumsuzlar işte durduk yere yedi cedlerine küfür yediler

Son düzenleme:
Yalnız vadi yayınlanmıyor aylardır vadi konuşuluyor iki ulusal kanal vadinin tekrarları için birbirine girmiş şu olaylarla beraber vadi seyircisinde de bir tazelenme olmuştur bu gerizekalılar vadiyi gömelim derken vadi bunları gömdü birde kendisi tekrardan yine gundemin tepesine çıkıp rüşdünü ispatladı