Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

:A Ben bu kiza harbi asik oldum ama yas farki var​
Yaş önemli deîl yeter ki gönüller bir olsun

tamam yönetmelikte yaptı da adam asıl görüntü yönetmeni ve şuanda öyle olacak serdar akar ve doğan ümit karaca bu ikisi yönetmen

şuraya bakarmısın şu 3 lüye bi de ümitsiz ümitsiz yorum yapıyoruz şu isimler beni coşturmaya yetiyor valla :D
3lü derken Polat şaşmaz Kadir benden bahsettin galiba:)))

tamam yönetmelikte yaptı da adam asıl görüntü yönetmeni ve şuanda öyle olacak serdar akar ve doğan ümit karaca bu ikisi yönetmen

şuraya bakarmısın şu 3 lüye bi de ümitsiz ümitsiz yorum yapıyoruz şu isimler beni coşturmaya yetiyor valla :D
Oha abi sen benim google play hesabimi nerden biliyon

Oha abi sen benim google play hesabimi nerden biliyon​
Pardon o dediğin nedir yenilecek birşey mi :))) ben herşeyi bilirim benden kork şaşmaz

yok abi ekibin 3 lüsü :D

ya yok be aga siz ne biliyosanız bende onu biliyorum bişey gördüğüm an koyuyorum zaten buraya herkes öğrensin diye
ben sadece güveniyorum ve bekliyorum :D

10574221_580324392076994_3596769310167698937_n.jpg

ineriz kardeş :D

Pana Film tarihinde gelmiş geçmis en iyi ve 'gerçek' yapım. Filmin orjinal halini izlediniz mi bilmiyorum ama orjinal hali bir başka. Türkçe, Kürtçe, Arabça, İngilizce.. dublajsız bir şekilde yani.

Taptalk 2

Anladım da sende herşeyi düzeltmeden olmayacak sanki doğrucu davut

Tamam aga sadullah senturkle selahattin sancakli karismis​
Allah'a şükür sonunda kabul etti yoksa bunun sonu bu sezonun sonuna kadar sürersin:)))

Pana Film tarihinde gelmiş geçmis en iyi ve 'gerçek' yapım. Filmin orjinal halini izlediniz mi bilmiyorum ama orjinal hali bir başka. Türkçe, Kürtçe, Arabça, İngilizce.. dublajsız bir şekilde yani.

Taptalk 2
aynen öyle aga o film unutulamaz çoktandır izlemiyorum yarın akşam indirip tv den izlicez ailece
bak hatırlattığın çok iyi oldu bende hangi bölümü indirim diyodum ırak ı indirecem :D

Tamam aga sadullah senturkle selahattin sancakli karismis
aga burda sana hak veriyorum harbiden bende o ikiliyi çok karıştırıyorum :D

Anladım da sende herşeyi düzeltmeden olmayacak sanki doğrucu davut
konu vadiyse orda yanlışa izin vermem kendi adıma :D