- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
eyvallah takas @Polat Şaşmaz agam bilirkişi raporunu sundu 🙂aynen öyle aga sadece atv de iken yönetmendi ondan önce görüntü yönetmeniydi
Ben 20 yasindayim o 38 di galibaYaş önemli deîl yeter ki gönüller bir olsunBen bu kiza harbi asik oldum ama yas farki var
Oha abi sen benim google play hesabimi nerden biliyontamam yönetmelikte yaptı da adam asıl görüntü yönetmeni ve şuanda öyle olacak serdar akar ve doğan ümit karaca bu ikisi yönetmen3lü derken Polat şaşmaz Kadir benden bahsettin galiba
şuraya bakarmısın şu 3 lüye bi de ümitsiz ümitsiz yorum yapıyoruz şu isimler beni coşturmaya yetiyor valla
))
aga o zaman sadullah şentürk yönetmendi ben öyle hstırlıyorumİnannayan gitsin Kurtlar Vadisinin facebook hesabinda ki bolumlerin sonuna baksinBence yonetmen olmasa bile bu sene yardimda bulunabilir
He dogru Sadullah Senturk isimler karismisaga o zaman sadullah şentürk yönetmendi ben öyle hstırlıyorum
la olm zaten adam görüntü yönetmeni görüntüİnannayan gitsin Kurtlar Vadisinin facebook hesabinda ki bolumlerin sonuna baksinBence yonetmen olmasa bile bu sene yardimda bulunabilir
ooo sen daha yaşını bilmiyon ya kadın daha yeni 33 üne girdi 😀Ben 20 yasindayim o 38 di galiba![]()
Tamam aga sadullah senturkle selahattin sancakli karismisla olm zaten adam görüntü yönetmeni görüntü![]()
yok abi ekibin 3 lüsütamam yönetmelikte yaptı da adam asıl görüntü yönetmeni ve şuanda öyle olacak serdar akar ve doğan ümit karaca bu ikisi yönetmen
şuraya bakarmısın şu 3 lüye bi de ümitsiz ümitsiz yorum yapıyoruz şu isimler beni coşturmaya yetiyor valla
3lü derken Polat şaşmaz Kadir benden bahsettin galiba))
ya yok be aga siz ne biliyosanız bende onu biliyorum bişey gördüğüm an koyuyorum zaten buraya herkes öğrensin diye
ben sadece güveniyorum ve bekliyorum
![]()
ineriz kardeş![]()
İstihbarat teskilatindanmisinOha abi sen benim google play hesabimi nerden biliyonPardon o dediğin nedir yenilecek birşey mi)) ben herşeyi bilirim benden kork şaşmaz
hah sonunda anlaşabildik adaşTamam aga sadullah senturkle selahattin sancakli karismis
aynen öyle aga o film unutulamaz çoktandır izlemiyorum yarın akşam indirip tv den izlicez ailecePana Film tarihinde gelmiş geçmis en iyi ve 'gerçek' yapım. Filmin orjinal halini izlediniz mi bilmiyorum ama orjinal hali bir başka. Türkçe, Kürtçe, Arabça, İngilizce.. dublajsız bir şekilde yani.
Taptalk 2
aga burda sana hak veriyorum harbiden bende o ikiliyi çok karıştırıyorumTamam aga sadullah senturkle selahattin sancakli karismis
konu vadiyse orda yanlışa izin vermem kendi adımayok abi ekibin 3 lüsü
Anladım da sende herşeyi düzeltmeden olmayacak sanki doğrucu davut