Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abdülhey Ve Kara'nın Yerine Yeni Karekterler Giriş Yapacak Polat'ın Dostu Olarak Veya Yakın Zamanda Dostu Haline Gelecek
Ama Kim Olduklarını Henüz Bilmiyoruz Eylül'ü Bekliyoruz

@china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz

serdar akar la doğan ümit karaca da çaycılık yapacak demi aga Allah Allah

selahattin sancaklı görüntü yönetmenidir​
Ben diyorum onun kafa gidik Allah yardımcısı olsun:)))

abi pes bu resimden bu yorumu nasıl çıkarttın ya açıkçası ben de @Polat Şaşmaz gibi ooyş diyom @takas gece gece nerden çıkarttın şimdi bunu ya :J
Sizler gençsiniz oyyyşşş dersiniz içte çekersiniz ben o resimden leylayı dizinin akıbeti konusunda çok ümitsiz gördüm:)))
Ben cok ic cektim mesela[emoji171]

@takas eyvallah agam bak seni sıkıştırınca nasıl bilgiler sızmaya başladı yoksa sen bazı şeyleri biliyonda ondan mı bu kadar rahatsın , sen ne diyon bu işe @china_shangai abi​
Ben bir önceki mesajımda senin dediğinin aynısını yazdım bu rahatlıkta var bir bir yendiği diye

Hatta sunu unutmuyom 2.sezon finalinde yönetmen selahattin sancaklı yazdi sonra milli takima basari dilediler​
Adam moda mod herşeyi ezbere biliyor

@takas eyvallah agam bak seni sıkıştırınca nasıl bilgiler sızmaya başladı yoksa sen bazı şeyleri biliyonda ondan mı bu kadar rahatsın , sen ne diyon bu işe @china_shangai abi
ya yok be aga siz ne biliyosanız bende onu biliyorum bişey gördüğüm an koyuyorum zaten buraya herkes öğrensin diye
ben sadece güveniyorum ve bekliyorum :D

10574221_580324392076994_3596769310167698937_n.jpg

ineriz kardeş :D

Aga yonetmenlikde yapti ya yanlis mi yazmislar o zaman goruntu yonetmeni&yonetmen selahattin sancakli yaziyordu
tamam yönetmelikte yaptı da adam asıl görüntü yönetmeni ve şuanda öyle olacak serdar akar ve doğan ümit karaca bu ikisi yönetmen

şuraya bakarmısın şu 3 lüye bi de ümitsiz ümitsiz yorum yapıyoruz şu isimler beni coşturmaya yetiyor valla :D

tamam yönetmelikte yaptı da adam asıl görüntü yönetmeni ve şuanda öyle olacak serdar akar ve doğan ümit karaca bu ikisi yönetmen

şuraya bakarmısın şu 3 lüye bi de ümitsiz ümitsiz yorum yapıyoruz şu isimler beni coşturmaya yetiyor valla :D
Senaristte olmali aga ya su isi de halletsek

adaş bende çok iyi hatırlıyorum sadece atv de iken yaptı çağıralım bilirkişiyi soralım:F @takas @china_shangai
Valla hacı bu iki ay adam pusunun hatimi i indirdi o yüzden o ne derse doğru olabilir benim bilgim yok bu konuda