Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abdülhey Ve Kara'nın Yerine Yeni Karekterler Giriş Yapacak Polat'ın Dostu Olarak Veya Yakın Zamanda Dostu Haline Gelecek
Ama Kim Olduklarını Henüz Bilmiyoruz Eylül'ü Bekliyoruz

@china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz

serdar akar la doğan ümit karaca da çaycılık yapacak demi aga Allah Allah

selahattin sancaklı görüntü yönetmenidir​
Ben diyorum onun kafa gidik Allah yardımcısı olsun
))

Ben cok ic cektim mesela[emoji171]

@takas eyvallah agam bak seni sıkıştırınca nasıl bilgiler sızmaya başladı yoksa sen bazı şeyleri biliyonda ondan mı bu kadar rahatsın , sen ne diyon bu işe @china_shangai abi​
Ben bir önceki mesajımda senin dediğinin aynısını yazdım bu rahatlıkta var bir bir yendiği diye

Hatta sunu unutmuyom 2.sezon finalinde yönetmen selahattin sancaklı yazdi sonra milli takima basari dilediler​
Adam moda mod herşeyi ezbere biliyor

@takas eyvallah agam bak seni sıkıştırınca nasıl bilgiler sızmaya başladı yoksa sen bazı şeyleri biliyonda ondan mı bu kadar rahatsın , sen ne diyon bu işe @china_shangai abi
ya yok be aga siz ne biliyosanız bende onu biliyorum bişey gördüğüm an koyuyorum zaten buraya herkes öğrensin diye
ben sadece güveniyorum ve bekliyorum

ineriz kardeş

Ben cok ic cektim mesela[emoji171]​
Tövbe estağfurallah şimdi gece gece
))

Aga yonetmenlikde yapti ya yanlis mi yazmislar o zaman goruntu yonetmeni&yonetmen selahattin sancakli yaziyordu
tamam yönetmelikte yaptı da adam asıl görüntü yönetmeni ve şuanda öyle olacak serdar akar ve doğan ümit karaca bu ikisi yönetmen

şuraya bakarmısın şu 3 lüye bi de ümitsiz ümitsiz yorum yapıyoruz şu isimler beni coşturmaya yetiyor valla

Senaristte olmali aga ya su isi de halletsek

adaş bende çok iyi hatırlıyorum sadece atv de iken yaptı çağıralım bilirkişiyi soralım
@takas @china_shangai
Valla hacı bu iki ay adam pusunun hatimi i indirdi o yüzden o ne derse doğru olabilir benim bilgim yok bu konuda