Emin Özaltun
Üye
@takas @Doğu @enes @Since2011 kardeşlerimizin de yorumunu bekliyorum. Ezel şiir gibi dizidir. Bende 1 ay once baslamadan diziye agir sovuyodum ovuyolardi dalga geciyodum izlemeye bi basladim haftada 21 bolumFena utandım seni de Ezelci yapmak istiyoruz aga yol yakinken izlemeye basla
Ezel gibisi bir daha gelmez... Obtejtif bakmak gerekiyorsa bu sezonki Vadi'yi hem kadrosu, hemde senaryosu ile 1000'e katlar, izlemeden yorum yapılmaması gereken bir dizi, Bende ilk basslarda izleyenlere laf ediyordum, Ama şimdi en az 25 defa tekrarlamışımdır, EZEL'in her sahnesi ayrı bir replik, muhteşem! Şuanda geri başlasa Ramiz Dayı olmadan zor fakat, Piyasada ne Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kalır, nede şuanki açıdan bakıyorum nede Kurtlar Vadisi kalır...
Tabi eski Vadi'yi Türkiye çapında geçebilecek herhangi bir dizi yok orası ayrı. Fakat Ezel ayrı bir dizi..
Sen tam bir boş tenekesin senin boş dangalakca yaptığın yorumları görmek istemiyorum artık engelleyip daha fazla nasıl saçmaladığına şahit olmayacam
PanaFilm açıklama yapmayarak prim veriyor böylelere.. Ama açık konuşmak gerekiyorsa PanaFilm çok boşladı bu olayı insan çıkıp açıklama yapar ve böyleleri susturur...