Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas @Doğu @enes @Since2011 kardeşlerimizin de yorumunu bekliyorum. Ezel şiir gibi dizidir. Bende 1 ay once baslamadan diziye agir sovuyodum ovuyolardi dalga geciyodum izlemeye bi basladim haftada 21 bolum :D Fena utandım seni de Ezelci yapmak istiyoruz aga yol yakinken izlemeye basla :D

Ezel gibisi bir daha gelmez... Obtejtif bakmak gerekiyorsa bu sezonki Vadi'yi hem kadrosu, hemde senaryosu ile 1000'e katlar, izlemeden yorum yapılmaması gereken bir dizi, Bende ilk basslarda izleyenlere laf ediyordum, Ama şimdi en az 25 defa tekrarlamışımdır, EZEL'in her sahnesi ayrı bir replik, muhteşem! Şuanda geri başlasa Ramiz Dayı olmadan zor fakat, Piyasada ne Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kalır, nede şuanki açıdan bakıyorum nede Kurtlar Vadisi kalır...

Tabi eski Vadi'yi Türkiye çapında geçebilecek herhangi bir dizi yok orası ayrı. Fakat Ezel ayrı bir dizi..

Sen tam bir boş tenekesin senin boş dangalakca yaptığın yorumları görmek istemiyorum artık engelleyip daha fazla nasıl saçmaladığına şahit olmayacam

PanaFilm açıklama yapmayarak prim veriyor böylelere.. Ama açık konuşmak gerekiyorsa PanaFilm çok boşladı bu olayı insan çıkıp açıklama yapar ve böyleleri susturur...

nihat doğan necati şaşmaz'ı eleştirmiş

dinlemek istemedim ne diyor ki necati şaşmaz ile ilgili

Bu lanet heriften gram haz etmem ama doğru bir şey söylemiş. Darbe olalı 3 ay geçmiş, iddialar ortada, Pana Film ya da Necati Şaşmaz niye çıkıp bir açıklama yapmıyor? Paralel değilsen hadi çık iki cümle açıklama yap. Öyle 16 Temmuz'da iki bayrak sallayıp sonra ortadan toz olmayla olmuyor o işler.

batuhan güldürme necati şaşmaz paralelci olsa meydana falan gidermiydi
o zaman 15 temmuzda bayrak sallayıp sonra birşey demedi diye paralelcimi
olacak olurmu öyle şey ya adam darbenin filmini yapacak paralelci olsa film
yaparmı allah aşkına ayrıca konuşmaları oldu necati şaşmazın darbeye hayır demişti
görmüştüm ben

Ezel gibisi bir daha gelmez... Obtejtif bakmak gerekiyorsa bu sezonki Vadi'yi hem kadrosu, hemde senaryosu ile 1000'e katlar, izlemeden yorum yapılmaması gereken bir dizi, Bende ilk basslarda izleyenlere laf ediyordum, Ama şimdi en az 25 defa tekrarlamışımdır, EZEL'in her sahnesi ayrı bir replik, muhteşem! Şuanda geri başlasa Ramiz Dayı olmadan zor fakat, Piyasada ne Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kalır, nede şuanki açıdan bakıyorum nede Kurtlar Vadisi kalır...

Tabi eski Vadi'yi Türkiye çapında geçebilecek herhangi bir dizi yok orası ayrı. Fakat Ezel ayrı bir dizi..

PanaFilm açıklama yapmayarak prim veriyor böylelere.. Ama açık konuşmak gerekiyorsa PanaFilm çok boşladı bu olayı insan çıkıp açıklama yapar ve böyleleri susturur...
sabır çekiyorum şaka mısınız daha ne yapsınlar şahsi olarak necati şaşmaz kurumsal olarak pana film gerekli açıklamayı yaptı ve yine yapım şirketi olarak adamlar bir sezonu es geçip darbe filmi çekeceklerini açıkladılar ne bekliyodunuz

emincim pana film darbenin filmini yapacaz diye açıklama yaptılar zaten
neyini açıklamasını yapacklar

Hadi onu geçtim ya yeni sezon için bir açıklamada bulunun. Pana nasıl bir yapım şirketi ki sadece Twitter'dan darbe filmi çekeceğiz diye yazıyor niye basına bülten göndermiyor böyle acemi iş mi olur? Ben dizime atılan lekeyi hazmedemiyorum her vadici gibi ortalıktaki Nihat Doğan gibi fırıldakların çenelerinin kapanmasını istiyorum. Buna karşılık Necati bey Cahit yancısını da peşine takıp ortağının doğum gününü kutluyor.

Hadi onu geçtim ya yeni sezon için bir açıklamada bulunun. Pana nasıl bir yapım şirketi ki sadece Twitter'dan darbe filmi çekeceğiz diye yazıyor niye basına bülten göndermiyor böyle acemi iş mi olur? Ben dizime atılan lekeyi hazmedemiyorum her vadici gibi ortalıktaki Nihat Doğan gibi fırıldakların çenelerinin kapanmasını istiyorum. Buna karşılık Necati bey Cahit yancısını da peşine takıp ortağının doğum gününü kutluyor.

Pana film açıklama yapmamasına bende kızıyorum o konuda haklısın ama
nihat doğana katılmak bence doğru değildir necati şaşmaz paralelci olamaz😉

Pana film açıklama yapmamasına bende kızıyorum o konuda haklısın ama
nihat doğana katılmak bence doğru değildir necati şaşmaz paralelci olamaz😉
Ya abla ben Necati Şaşmaz'a paralelci demedim aklımın ucundan bile geçmez. Ama susması yanlış anlaşılıyor, o yüzden kesin ve net bir açıklama yapılması lazım. Yarın öbür gün biri çıkıp bu paralelci ondan susuyor dese ne olacak adamın başı yanar valla :A

Ya abla ben Necati Şaşmaz'a paralelci demedim aklımın ucundan bile geçmez. Ama susması yanlış anlaşılıyor, o yüzden kesin ve net bir açıklama yapılması lazım. Yarın öbür gün biri çıkıp bu paralelci ondan susuyor dese ne olacak adamın başı yanar valla :A

Aynen sana katılıyorum Necati Şaşmazın susması iyi değil konuşması lazım
özellikle nihat doğandan sonra açıklama yapması lazım ki bence yapar diyte
bekliyorum:D:D

Susarsa yanlış anlaşılabilir kadircim tabii muhatap alınacak bir adam değil ama
ben Necati Şaşmazın susması anlamında dedim
Aklı olan adam yanlış anlayamaz ancak kişinin akıl yoksunu olması idrak problemi olması lazım ya da art niyetli bu kadar

Aklı olan adam yanlış anlayamaz ancak kişinin akıl yoksunu olması idrak problemi olması lazım ya da art niyetli bu kadar

Öyle de işte illa çıkar yani anlamayan o yüzden bence mutlaka açıklama yapmalı
ki ben necati şaşmazın açıklama yapacağını düşünüyorum

çakala bak aklınca ismini unutarak küçük görmeye çalışıyor nihat doğan sen kimsin ya düne kadar rasime flan abi çekiyordun kimsenin kaale almadığı adam gündeme gelme çabaları
Ya bu Necati'yi eleştirecek birimidir?rasim ile Ahmet karşısında sus pus olan kişi şimdi Necati'yi eleştiriyor tamamıyla gündeme gelme çabaları,yaptığı açıklamaları dikkate almaya lüzum yok

sabır çekiyorum şaka mısınız daha ne yapsınlar şahsi olarak necati şaşmaz kurumsal olarak pana film gerekli açıklamayı yaptı ve yine yapım şirketi olarak adamlar bir sezonu es geçip darbe filmi çekeceklerini açıkladılar ne bekliyodunuz

Nasıl daha ne yapsınlar? Twitter'dan kıytırık bir açıklama ile bitirdiler tüm olayı. Tüm Türkiye cevap bekliyor Darbe patenti hakkında ama PanaFilm herhangi bir açıklama yapmaktan aciz..

Kurtlar Vadisi Darbe'yi çekecegiz diye bırakıp gitmekle olmuyor. Olaylar bu kadar çıgrından çıkmışken " Vadi Artık Kanal bulamıyor " - " Darbe ismi 2 ay önceden alınmış " gibi saçma sapan haberler varken ve gündemi bu kadar sarsarken susmak ne kadar dogru?

Şuanda çok yanlış anlaşılıyor...

necati şaşmaz bunları kaale bile almaz adam yerine koymaz