Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Dediklerinin hiç birine katılmıyorum. Resmen deli saçmalığı gibi analiz yapmış.

Bana Güneydoğu'da borcu olan tek bir aşiret söyleyin bütün mal varlığımı bağışlayacağım. İngilizler daha kendi içindeki AB sorununu çözemediler üstüne kalkıp Türkiye ile uğraşacaklar hemde Mülteci Sorunu varken... Neyse herkesin görüşü kendine ama bana Deli saçmalığı gibi geldi.
Bu dönemde herşey olabilir aga her şeye hazırlıklı olmalıyız geçenlerde Mete Yarar da tvde söylüyordu 2.darbe hazırlığı var diye Allah yardımcımız olsun

Ezel ne oluyo aga vadinin yerini tutmayı bırak özetini izlerken aldığım hazzı alamam onun açığını bile kapatamaz
Son 3 sezon ki Vadiyi ezer geçer. Türkiyede 1 numara Vadiyse 2 numara Ezeldir. Vadi 10 üzerinden 10 sa Ezel 9. O kadar müthiş bi dizi yani anlayacağın

O değil Beyaz Tv tekrarları kaldırdı. İnşallah yeniden koyarlar

Son 3 sezon ki Vadiyi ezer geçer. Türkiyede 1 numara Vadiyse 2 numara Ezeldir. Vadi 10 üzerinden 10 sa Ezel 9. O kadar müthiş bi dizi yani anlayacağın

O değil Beyaz Tv tekrarları kaldırdı. İnşallah yeniden koyarlar
Kurtlar Vadidi 10 dur diğerleri en fazla 5 dir kıyas falan kabul etmem digerleri ötede oynasın

Kurtlar Vadidi 10 dur diğerleri en fazla 5 dir kıyas falan kabul etmem digerleri ötede oynasın
@takas @Doğu @enes @since2011 kardeşlerimizin de yorumunu bekliyorum. Ezel şiir gibi dizidir. Bende 1 ay once baslamadan diziye agir sovuyodum ovuyolardi dalga geciyodum izlemeye bi basladim haftada 21 bolum :D Fena utandım seni de Ezelci yapmak istiyoruz aga yol yakinken izlemeye basla :D

@takas @Doğu @enes @Since2011 kardeşlerimizin de yorumunu bekliyorum. Ezel şiir gibi dizidir. Bende 1 ay once baslamadan diziye agir sovuyodum ovuyolardi dalga geciyodum izlemeye bi basladim haftada 21 bolum :D Fena utandım seni de Ezelci yapmak istiyoruz aga yol yakinken izlemeye basla :D
aga güldürme beni vadinin yanına sağına soluna bir dizi koydurmam kabul etmem ben ancak vadici olurum onun dışındakiler trışka vadi söz konusu olunca diğerleri ötede oynasın 🙂

aga güldürme beni vadinin yanına sağına soluna bir dizi koydurmam kabul etmem ben ancak vadici olurum onun dışındakiler trışka vadi söz konusu olunca diğerleri ötede oynasın 🙂
Vadinin yanina sagina soluna tabii ki de bisey koymuyoruz zaten ama guzel dizi onu dedim izlemeden gecme aksamlari ekranda bos beles birbirinin cakmasi dizileri izlicegine tak dvdye bunu izle :)

NOSTALJİ YAŞANACAK!

2003-2005 arası yayınlanan ''Kurtlar Vadisi 1-97'' bölümler 10 Ekim Pazartesi'den İtibaren ''360 TV''de yayınlanmaya başlayacak

Pana film maşallah hiç bir açıklama yapmıyor tamam film yapacaklar
ama diziden neden haber yok yahu

10 ekim pazartesiden itibaren hafta içi hergün saat 20.00 de eski vadi 360 tv de!
müthiş haber keşke büyük kanallardan birinde olsaydı tüm dizileri geçerdi :D

nihat doğan necati şaşmaz'ı eleştirmiş
Bu lanet heriften gram haz etmem ama doğru bir şey söylemiş. Darbe olalı 3 ay geçmiş, iddialar ortada, Pana Film ya da Necati Şaşmaz niye çıkıp bir açıklama yapmıyor? Paralel değilsen hadi çık iki cümle açıklama yap. Öyle 16 Temmuz'da iki bayrak sallayıp sonra ortadan toz olmayla olmuyor o işler.

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar