Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga vadide dengeler iki dakikada değişir , biz yorumlarımızla sadece endişelerimizi dile gitiriyoz yoksa sağlam bir sezon olacağını düşünüyoz mesela onur tan dan kurtulduk kafadan artı bir puan yerine sağlam yönetmenler geldi bu 2. artı puan pana yazım gurubu tecrübelendi yine bir artı kanal d ye geçtik yine artı bunlarıda unutmamak lazım​
Bu yazının %60 ına katılıyorum

herşeyi geçtim polat alemdar efsanesi geri dönüyor yetmez mi be

güzeller güzeli savcımız tatilde

Bak oda kara kara düşünüyor senaryo grubu yok yeni oyuncular yok giden çok diye
))

geri kalan % 40 ına şerh mi düşüyon 😀

Yok aga ben sahidim​
Sende Selahattin'in yardımcısı mıydın nereden şahit oluyorsun
))

Bak oda kara kara düşünüyor senaryo grubu yok yeni oyuncular yok giden çok diye
))
abi pes bu resimden bu yorumu nasıl çıkarttın ya açıkçası ben de @Polat Şaşmaz gibi ooyş diyom @takas gece gece nerden çıkarttın şimdi bunu ya

geri kalan % 40 ına şerh mi düşüyon 😀
Aynen senaryo ekibi pana yazım grubu tam fiyasko giden oyuncu çok giren yok

Abdülhey Ve Kara'nın Yerine Yeni Karekterler Giriş Yapacak Polat'ın Dostu Olarak Veya Yakın Zamanda Dostu Haline Gelecek
Ama Kim Olduklarını Henüz Bilmiyoruz Eylül'ü Bekliyoruz

@china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz

Bence yine yönetmen olur Selahattin İnsallah cok iyi yonetmen harbi super
serdar akar la doğan ümit karaca da çaycılık yapacak demi aga Allah Allah

selahattin sancaklı görüntü yönetmenidir

abi pes bu resimden bu yorumu nasıl çıkarttın ya açıkçası ben de @Polat Şaşmaz gibi ooyş diyom @takas gece gece nerden çıkarttın şimdi bunu ya
Sizler gençsiniz oyyyşşş dersiniz içte çekersiniz ben o resimden leylayı dizinin akıbeti konusunda çok ümitsiz gördüm
))

Aga yonetmenlikde yapti ya yanlis mi yazmislar o zaman goruntu yonetmeni&yonetmen selahattin sancakli yaziyordu

@takas eyvallah agam bak seni sıkıştırınca nasıl bilgiler sızmaya başladı yoksa sen bazı şeyleri biliyonda ondan mı bu kadar rahatsın , sen ne diyon bu işe @china_shangai abi