büyük geçmiş olsun abi Allah acil şifa versin. valla bizde seni çok özledik bekliyoruzhastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim
büyük geçmiş olsun abi Allah acil şifa versin. valla bizde seni çok özledik bekliyoruzhastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim
Büyük geçmiş olsun abi. En kısa sürede iyileşip aramıza dönersin İnşallahhastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim
Abi çok geçmiş olsun.hastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim
Artık sen şu kozmik odadaki bilgileri paylaşsanAbi çok geçmiş olsun.
Facebook'a gelArtık sen şu kozmik odadaki bilgileri paylaşsan
benim ümidim kalmadı aga bu seneyi pas geçiyoruz büyük ihtimalleBirgün daha vadi için tüm belirsizliğiyle geride kaldı
Yav ne açıklamaymış aslında düz mantık belli olmadığı aşikar eğer olmayacagı kesin olsa direk açıklama yaparlardı yine knal belli olsa oda açıklanırdıKutsi Kayaoğlun'dan cevap aldım , Daha henüz net birşey olmadıgını ve diğer haberlere itibar etmememiz gerektigini söyledi. Net açıklama PanaFilm'den gelecekmiş.
Bence de. Olumsuz bir şey var ki ''açıklama'' adı altında bir şey bekliyoruz. Eğer ki kanal belli olsaydı direk fragmanı girerlerdi veya yeni kanalı söylerlerdi. Bütün sinyaller olumsuz, sonumuz hayrola..Yav ne açıklamaymış aslında düz mantık belli olmadığı aşikar eğer olmayacagı kesin olsa direk açıklama yaparlardı yine knal belli olsa oda açıklanırdı
belli ki bu sene pas geçilecek aga eminim artıkBence de. Olumsuz bir şey var ki ''açıklama'' adı altında bir şey bekliyoruz. Eğer ki kanal belli olsaydı direk fragmanı girerlerdi veya yeni kanalı söylerlerdi. Bütün sinyaller olumsuz, sonumuz hayrola..
Yine de emin konuşmamakta fayda var ama beklentiyi düşük tutmak her zaman iyidir olumlu bir gelişme olursa daha çok seviniyor insanbelli ki bu sene pas geçilecek aga eminim artık
olursa coşarız zaten yeter ki olsun beYine de emin konuşmamakta fayda var ama beklentiyi düşük tutmak her zaman iyidir olumlu bir gelişme olursa daha çok seviniyor insan
ya aga inanmayın herşeye arka sokakları kim takarDevlet 15 Temmuz darbe operasyonunu ülke dışına aktarmak için Kurtlar Vadisi Pusu ve Arka Sokaklar dizisinin senaryosuna ekleme yapmayı düşünüyor. Bazı yerlerde haberleri var isteyen konusunu açabilir @Polat Şaşmaz
Bu demek oluyor Vadi devam edecek [emoji2]
Arka Sokaklar ne alaka yalan haberdirDevlet 15 Temmuz darbe operasyonunu ülke dışına aktarmak için Kurtlar Vadisi Pusu ve Arka Sokaklar dizisinin senaryosuna ekleme yapmayı düşünüyor. Bazı yerlerde haberleri var isteyen konusunu açabilir @Polat Şaşmaz
Bu demek oluyor Vadi devam edecek [emoji2]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?