Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hım iyimiş Star tv yüklediğine göre dizimiz orda yayınlacak o zaman
umarım yeni sezon dahada başarılı olur😉

Ben sstar TV olmassa Show TVyle anlatacağını dusunuyorum .maddi sorun olabilir ama vadininde geçen sezon reytingleri pek parlak değildi o yüzden uygun fiyata anlaşırlar sonrasında vadini
İyi bir çıkış yakalarsa reyting vs kanal daha çok kazanır reklam gelirleri felan maddi sorun çözülür diye dusunuyorum umarım star veya Show dan birisi olur atv hiç istemiyorum bna kalsa kanal D de iyidide şuan ana problemler senaryo & oyuncular

Beyler bayanlar iki gündür eline şeker verilmiş çocuklar gibi bulutlarda uçuyoruz ama daha önce de söylediğim gibi sağ üstteki logo değişcek diye her şey değişecek değil. Senaryo ve ekip bu minvalde bölümler izlettirmeye devam ettiği sürece bizden bir halt olmaz ve bu konuda hiçbir umudum yok. Yine torpil tayfası kalacak belki de artarak devam edecek. Umarım bu sezon final sezonu olur da artık daha fazla rezil etmezler hem kendilerini hem koskoca bir çınarı....

İhtiyarlar heyeti kesin dönüyor aga, bundan ötürü bir senarist iddiası ortada dolaşıyor ama olacağını sanmıyorum
Yazın tatil yapmak yerine senaryo ve cast için çok sıkı çalışmaları lazım yoksa halimiz harap olur.

İhtiyarların dönme nedeni Kenan'ın intikam alacak olmasıysa hiç dönmesinler bence. Koskoca heyet bir tane velet için mi dönecek

İhtiyarların dönme nedeni Kenan'ın intikam alacak olmasıysa hiç dönmesinler bence. Koskoca heyet bir tane velet için mi dönecek
Yok aga ocaklar falan o taraftan girilecek. Kenan Polat'a düşman olur ama işini çabuk bitirirler acilen vites arttırmamız lazım Kenan bize sökmez

Yok aga ocaklar falan o taraftan girilecek. Kenan Polat'a düşman olur ama işini çabuk bitirirler acilen vites arttırmamız lazım Kenan bize sökmez
Bence de yani normal olan bu. Koskoca Polat Alemdar bir sezon boyunca yeni yetme Kenan ile uğraşacak değil ya
RA konusuna girilmeli ve RA karakterini canlandıracak sağlam bir yıldız transfer edilmeli. Türk olmazsa iyi olur çünkü Amon gibi azametli ve İngilizce konuşan bir düşmanın yanında sönük kalır.

Tapınakçılara girmesinler artık. Yazamıyorlar yine eskisi gibi olsun

Agalarım biliyorsunuz bu sezon Şevko'nun küçük oğlu Tefo diziye girdi. Ama Şevko'nun 1 erkek 1 kız çocuğu varmış. Çakır'ı öldürmek isteyen Onur büyüyüp buna öğüt verdiyse bu Tefo ne iş

usta müthiş yakışıklı çıkmış