aga ne ayaksın senHepiniz Hanedanlığın boyunduruğu altına girip biat edeceksiniz
aga ne ayaksın senHepiniz Hanedanlığın boyunduruğu altına girip biat edeceksiniz
Seni de ele geçirmişlerse işimiz çok zorlaşmış artık.Hepiniz Hanedanlığın boyunduruğu altına girip biat edeceksiniz
İhtiyarların diziye dahil edilmesi demek yeni oyuncuların geleceğinin habercisi [emoji2]dünkü sezon finali ile vadi tabularını yıktı ; kansız mutlu bir şekilde biten düğün , bizden ölen olmaması,kazanan biz olması , bütün düşmanların ölmesi , gizemli merak uyandıracak düşündürecek sahne olmaması , enteresan oldu ne var ne yok seneye tamamen farklı bir sayfa açılacak seneye dair aldığımız tek tüyo ihtiyarların geri dönecek olması
oda doğru şimdi yeni karekterler yeni haikayeler görecez umarız açılan boşluklar dolarİhtiyarların diziye dahil edilmesi demek yeni oyuncuların geleceğinin habercisi [emoji2]
Senaristler herkesi öldürerek çok akıllılık yaptılar. Kimsenin gelecek sene için bir tahminde bulunamaması gizem, heyecan ve merak demek. Seneye bence çok iyi konular bizi bekliyor [emoji2]
reyting yüzünden kaldırılması falan söz konusu olmazda en kötü ihtimalle reyting yüzündden bitilmek durumunda kalınılırAB'de tarihin en düşük reytingini almışız galiba. Sezon finali bu oranları alıyorsa artık diziden reyting adına umut yok demektir. Önümüzdeki sene reyting yüzünden yayından kalkmak çok ama çok acı olacaktır.
Kanalsız kalırız. Daha sonra final şansı verilmesi için geçici dandik bi kanalla anlaşırız. (360tv, tv8, kanal7 vs) Ve efsane kepaze bir finalle sonlanır.reyting yüzünden kaldırılması falan söz konusu olmazda en kötü ihtimalle reyting yüzündden bitilmek durumunda kalınılır
Vay be gelde duygulanma [emoji17] efsane bölümlerdi [emoji17]bu sezondan sonra bırakan aslında yusufu bırakıyor vadiyi bırakmak mümkünmü biz ölene kadar o efsaneyi aynı heyecanla izlemeye devam çocuklarıma çizgi film yerine izletiricem inşezbere bilmeme rağmen şu tanıtımı izledim kalbim ağrıdı gerçekten hala bu heyecanı duyabiliyorum yarın 1.bölümden tekrar başlıcam bölüm bölümde yazıcam buraya 100 defa olmuştur ama hala heyecanım aynı başlangıç önceside şu tanıtımı izledim kalbim kelebek gibi şuan yerinden çıkıcak
@china_shangai @Doğu
@takas @papuleoo @Master.1000 @vadikızı @MEnes
@batuhankaralar
Dün gibi hatırlıyorum şu fragmanı, dile kolay 13 koca yıl geçmiş. İstemi Betil'i falan görünce duygulandım mekanları cennet olsunbu sezondan sonra bırakan aslında yusufu bırakıyor vadiyi bırakmak mümkünmü biz ölene kadar o efsaneyi aynı heyecanla izlemeye devam çocuklarıma çizgi film yerine izletiricem inşezbere bilmeme rağmen şu tanıtımı izledim kalbim ağrıdı gerçekten hala bu heyecanı duyabiliyorum yarın 1.bölümden tekrar başlıcam bölüm bölümde yazıcam buraya 100 defa olmuştur ama hala heyecanım aynı başlangıç önceside şu tanıtımı izledim kalbim kelebek gibi şuan yerinden çıkıcak
@china_shangai @Doğu
@takas @papuleoo @Master.1000 @vadikızı @MEnes
@batuhankaralar
o ne demek agaAz kaldı yakın bir tarihten itibaren vadiye dair paylaşılan her mesaj her sahne her bölüm nostalji olmuş olacak
ee aga vadi nin bitmesi yakınlaşıyor dolayısıyla her paylaşım nostalji olmuş olacako ne demek aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?