Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bir çocuk sabaha kadar öksürür mü? bütün gece ayaktaydık sabahı zor ettik alerji hastası olduğu için hava verdiler bol ilaç yazdılar tabi alerji hastaları bol öksürdüğü için sesi kısılıyor bademcikleri tahriş oluyor oda ateş yapıyor kısacası faranjit olmuş @takas @-KADİR- @Polat Şaşmaz @34rcp44 hepinizden allah razı olsun ilginizden dolayı çok teşekkür ederim

abi çok geçmiş olsun , Allah herkesin çocuğunu korusun

takasa cevabım saklı gün içerisinde yazacam ama takasa çok inanmak isterdim ama hiç ümidim yok
yok abi ümitsizlike kapılma çok konu var düşündürücü olan ama ben herşeye rağmen necati şaşmaz a güveniyorum vardır elbet onun da vadi yükseltme planları

vadiyle ilgili yeni gelişmeleri bakalım ilk kim yazacak

Bende cektim bu alerjiden bolca gunesten kaciyom

bu haberi okuyunca aklıma @-KADİR- geldi adam bu haberi 1 ay evvelinden verdi adamı dövmediğimiz kalmıştı

Kara karakterin ayrilmasina üzüldüm acikcasi.. Kurtlar Vadisi'ni bu kadar yildir kimse yikamadi, geldi kendi kendini yikti.. Kurtlar Vadisi kendi mezarini kazmaya basladi. Bu ayrilik haberleri ile iyi bir reklam olduk. Adamlar Pana Film'in ismini duyduklarinda, böyle bir yapim yok diyorlardi.. simdi ise, "kardes kavgasi" ile darmadagan olan bir Pana Film var.. Bu sessizlikte sürdükce, biz burda yazdikca yaziyoruz.. Aslinda Necati Sasmaz ve "Kurtlar Vadisi" ismi disinda kimse de kalmadi.. Vadinin tüm karakterleri ayrildi..